Πάμε Στοίχημα: Ασος σε καλή απόδοση…

Με τις Σκανδιναβικές χώρες σε φουλ δράση, κάπως καλύτερο το σημερινό κουπόνι και βγάζει μια αξιόλογη επιλογή.

Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Στάμπαεκ – Στρεμσγκόντσετ

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Στάμπαεκ): 6N-0I-2H

Έχασε έδαφος η Στάμπαεκ, έμεινε στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. «Στραβοπάτησε» την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Άαλεσουντ, την αδικεί το τελικό 1-1, καθώς ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. «Ψυχρολουσία» με την έναρξη του αγώνα, δέχτηκε γκολ στο 6′ από τον Αμπντελαουέ. Ανέβηκε στη συνέχεια, πήρε τα ηνία του ματς, έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Το κατάφερε στο 45΄με τον Γκρόσμαν, έπειτα από ασίστ του Ασάντε. Μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Είχε ακυρωθέν γκολ και δοκάρι με τον Ντιομαντέ. Η ισοπαλία αυτή σταμάτησε το νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών και ήταν η δεύτερη στις τελευταίες πέντε. Δύο νίκες και μία ήττα τα υπόλοιπα αποτελέσματα σε αυτό το διάστημα. Έφτασε τους 27 βαθμούς, δε νίκησε η Βαλερένγκα, επομένως δε μειώθηκε η διαφορά από την τρίτη θέση. Άνετη πρόκριση στο Κύπελλο, έπειτα από το 5-1 εις βάρος της Στρέμεν. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ο εντός έδρας απολογισμός. Έλειψε ο Ελ Γκανασί (9/0), στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Στρέμεν. Θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα ενόψει Στρεμσγκόντσετ, είναι απαραίτητος για την ομάδα του Μπράντλεϊ όσον αφορά το δημιουργικό τομέα. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, αναμένεται πλήρης.

Απουσίες: –

Περίοδο φόρμας διανύει η Στρεμσγκόντσετ, ο Ινγκεμπρέτσεν φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά και αυτό αποτυπώνεται στην εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Επιβλήθηκε σχετικά εύκολα της Τρόμσο με σκορ 2-1 εντός έδρας, αν και δεν ήταν αποδοτική στο δημιουργικό τομέα. Σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, ο Ογκουντζίμι πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν. Ο Βέλγος επιθετικός δεν ήταν στα βασικά πλάνα του προηγούμενου προπονητή Νίλσεν. Στο 67′ ο Βίλσβικ διπλασίασε το προβάδισμα της «Γκόντσετ» η οποία στη συνέχεια έδωσε βάρος στην άμυνα. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τον Όντρασεκ στο 88′. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα από το Ντράμεν, μετρά τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει. Δέχτηκε γκολ έπειτα από δύο αγωνιστικές. Έφτασε τους 21 πόντους και «έπιασε» στην πέμπτη θέση, τις Μόλντε και Οντ Γκρένλαντ, οι οποίες δε νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός. Έχει παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Πολύ σημαντική η απουσία του ακραίου αμυντικού Βίλσβικ (10/1), καθώς πρόκειται για βασικό παίκτη στα πλάνα του Ινγκεμπρέτσεν. Ο 26χρονος Νορβηγός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης ο κεντρικός αμυντικός Χορν (6/0), λόγω τραυματισμού, δε συμπεριλήφθηκε επίσης στην αποστολή ο επιθετικός Σέρουμ (5/2).

Απουσίες: Χορν (Α, 6/0), Βίλσβικ (Α, 10/1), Σέρουμ (Ε, 5/2)

Εκτίμηση: Σε καλή κατάσταση η Στρεμσγκόντσετ, ωστόσο δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η Στάμπαεκ, που αγωνίζεται στο γήπεδό της ενώ με την επιστροφή του Ελ Γκανασί θα έχει ένα επιπλέον «όπλο». Στο 2.30 προσφέρεται ο άσος.

Δείτε στο Bet Bonus του Foxbet.gr, όλα τα bonus εγγραφής για το στοίχημα με αναλυτικούς πίνακες και αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version