Πάμε Στοίχημα: Βγάζει επιλογές το Κόπα Αμέρικα

Τρίτος προημιτελικός απόψε στο Κόπα Αμέρικα και παραμένουμε στοιχηματικά στην εν λόγω διοργάνωση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Αργεντινή – Κολομβία

Προϊστορία (10ετίας ανεξαρτήτου έδρας): 4N-2I-1H

Με δύο νίκες και μια ισοπαλία πέρασε ως πρώτη από τον δεύτερο όμιλο, δίχως όμως να παίξει καλή μπάλα και τα ερωτηματικά ενόψει Κολομβίας, αλλά και συνέχειας εφόσον προκριθεί παραμένουν. Στο τελευταίο παιχνίδι για τον όμιλο, κέρδισε (1-0) την αδύναμη Τζαμάικα και «καθάρισε» την πρωτιά, σε ένα μας πάντως που είχε ευκαιρίες και για παραπάνω γκολ, όχι επειδή έπαιξε καλά, αλλά κυρίως λόγω της ποιότητας των παιχτών της που δημιουργούσαν καταστάσεις με προσωπικές ενέργειες. Ο Τάτα Μαρτίνο προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, αλλά δεν έχει δείξει πρόοδο μέχρι στιγμής. Μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, δείχνει να είναι το σύστημα (όχι η διάταξη στο γήπεδο), αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται η «αλμπισελέστε», με τον Μέσι να μην μπορεί να αποδώσει αυτά που μπορεί, καθώς δεν παίρνει τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του. Στα θετικά, η επιστροφή του… on fire Κουν Αγκουέρο (2/2), ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στον ώμο του, αλλά το ξεπέρασε και θα είναι η «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση της Αργεντινής. Ανεβασμένος δείχνει και ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αν πάντως καταφέρει ο Μέσι να εγκλιματιστεί περισσότερο, ή τον αφήσουν οι συμπαίκτες του να ηγηθεί της Αργεντινής, τότε μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας του Μαρτίνο.

Απουσίες: –

Με… δώρο από την Βραζιλία πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά, καθώς δεν κατάφερε να επιβληθεί (0-0) του Περού την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου και περίμενε να δει τι θα γίνει στο παιχνίδι ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Βενεζουέλα. Η «σελεσάο» τελικά της έκανε το… χατίρι και κέρδισε, ειδάλλως αν έμενε στην ισοπαλία, η Κολομβία θα τερμάτιζε στην 4η θέση. Τώρα πέρασε ως καλύτερη 3η και έχει απέναντι της μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί για κατάκτηση. Στα παιχνίδια που έδωσε για τον όμιλο, έδειξε ότι έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, αλλά και στην ταχύτητα ως σύνολο. Αργή ανάπτυξη, η λέξη φαντασία απουσιάζει από το λεξιλόγιο της και ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων, με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της. Ωστόσο, υπάρχουν και θετικά, όπως είναι η σταθερότητα που δείχνει στην άμυνα και η αποτελεσματικότητα όταν αμύνεται συνολικά. Έτσι θα προσπαθήσει να μπλοκάρει την Αργεντινή, με καλό πρέσινγκ, κλειστούς διαδρόμους προς την εστία της και να κλέψει μπάλες προκειμένου να βγει στην αντεπίθεση και να βρει ανοργάνωτη την «αλμπισελέστε». Ο κόουτς Πέκερμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό χαφ Σάντσεζ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει. Δεύτερη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας εκτίει ο φορ Μπάκα, ο οποίος είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα μετά το παιχνίδι με την Βραζιλία.

Απουσίες: Σάντσεζ (Μ, 3/0), Μπάκα (Ε, 2/0).

Εκτίμηση: Αν «ζυγίσουμε» τα πράγματα, θα δούμε ότι η Αργεντινή είναι σε καλύτερη μοίρα από την Κολομβία και έχει περισσότερους παίχτες σε καλή κατάσταση. Στους «καφετέρος» αν δεν «τραβήξουν» και πάλι οι συνήθεις ύποπτοι (Χάμες, Φαλκάο, Κουαδράδο), δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν τη ζημιά στην «αλμπισελέστε». Από την πλευρά της η Αργεντινή, θα έχει τον Αγκουέρο ξεκούραστο αλλά και τους Μέσι, Ντι Μαρία, Παστόρε σε καλή «φόρμα». Ο άσος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο και θα τον στηρίξουμε. Η λογική λέει ότι η Κολομβία θα κλείσει τους χώρους για να δυσκολέψει τους Αργεντινούς στη δημιουργία. Ναι και στο Χ ημίχρονο. Έτσι προκύπτει και η επιλογή Χ ημίχρονο/1 τελικό. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και το under 2.5, με την Κολομβία να το φέρνει και στα τρία ματς του ομίλου και μάλιστα όλα ήταν under 1.5, ενώ η Αργεντινή το εμφάνισε και αυτή στα δύο από τα τρία ματς του ομίλου της (αμφότερα under 1.5).

Στο Foxbet θα βρείτε καθημερινά, prognostika NBA, ποδοσφαίρου, τένις και ευρωπαϊκού μπάσκετ, από τους καλύτερους tipster της ομάδας με αρκετά μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.

Exit mobile version