Πάμε Στοίχημα: Ημίχρονο – τελικό στο Κόπα Αμέρικα

Με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στην Ευρώπη να είναι άδειο, το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στο Κόπα Αμέρικα.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Βολιβία – Περού

Προϊστορία (10ετίας ανεξαρτήτου έδρας): 3N-5I-2H

Έπειτα από 18 χρόνια «φαγούρας», η Βολιβία πανηγύρισε πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα, παρά την «βαριά» ήττα (5-0) από την Χιλή, στο τελευταίο ματς για τον 1ο όμιλο. Έπαιξε με αρκετές αλλαγές, καθότι είχε πάρει την πρόκριση μαζί με τους Χιλιανούς πριν καν αρχίσει το παιχνίδι και ο κόουτς Σορία ήθελε να προφυλάξει παίχτες για τους «8». Εμφανώς… χαλαροί οι Βολιβιανοί δεν έδωσαν και πολύ σημασία στο παιχνίδι, μιας και αυτό που τους ένοιαζε ήταν η πρόκριση η οποία είχε έρθει. Πανηγυρίστηκε έξαλλα, καθώς ήταν η πρώτη φορά μετά το 1997 που καταφέρνουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση. «Ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση και από την στιγμή που ήρθε πριν παίξουμε, έπρεπε να προφυλάξω παίχτες. Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε», τα λόγια του κόουτς Σορία. Δεν αντιμετωπίζει εκ νέου προβλήματα ο Σορία και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, για να πάρει την μεγάλη πρόκριση.

Απουσίες: –

Ήξερε ότι ήθελε ισοπαλία απέναντι στην Κολομβία την τελευταία αγωνιστική του 3ουομίλου για να πάρει την πρόκριση και κατέβηκε να παίξει αποκλειστικά για αυτή. Αποστολή εξετελέσθη με το 0-0 που απέσπασε και είναι στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Με την γνωστή τακτική του, καλά οργανωμένο στην άμυνα, έψαχνε κόντρα επιθέσεις, κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις από τους Κολομβιανούς, αλλά τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα του Γκαρέρα. Προκρίθηκε ως δεύτερο το Περού, αφήνοντας πίσω του την Κολομβία, η οποία μπορεί να είχε τους ίδιους βαθμούς (4), αλλά υστερούσε στην ισοβαθμία. «Μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο. Βλέπω ότι το πιστεύουν οι παίχτες μου. Πάμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Βολιβία», τα λόγια του κόουτς Γκαρέρα. «Πονοκεφαλιάζει» ο 57χρονος τεχνικός για την «τρύπα» που έχει δημιουργηθεί στα αμυντικά χαφ, μετά την συμπλήρωση καρτών από τους βασικούς Λομπατόν και Μπαγιόν.

Απουσίες: Λομπατόν (Μ, 3/0), Μπαγιόν (Μ, 3/0).

Εκτίμηση: Εξαιρετικά αμφίρροπο ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν φτάσει μέχρι εδώ και να θέλουν να συνεχίσουν στα ημιτελικά. Τι σημαίνει αυτό; Παιχνίδι τακτικής και αποφυγής λάθους, προκειμένου να μην δεχθούν γκολ και μετά δεν μπορούν να το «βγάλουν» μπροστά. Αναμένεται πολύ κλειστός αγώνας, με το Περού να έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι μπορεί να αμυνθεί υποδειγματικά και να ψάξει γκολ στις λίγες καλές στιγμές που θα του παρουσιαστούν. Τον πρώτο λόγο έχει το under 2.5 που δεν πληρώνει όμως καλά, αλλά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Από κοντά και το Χ ημίχρονο, με το Περού να το εμφάνισε και στα τρία ματς του ομίλου. Σε κάποιο δελτίο με ζητούμενα, μπορούμε να αναζητήσουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο, με τελικό νικητή το Περού.

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προγνωστικά για το στοίχημα ΟΠΑΠ.

Exit mobile version