Πάμε Στοίχημα: Βγάζει σημεία το Χιλή – Ουρουγουάη

Μετά το ρεπό λόγω κενού στα στοιχηματικά δρώμενα, επιστρέφουμε απόψε με το Κόπα Αμέρικα που μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Χιλή – Ουρουγουάη

Προϊστορία (10ετίας ανεξαρτήτου έδρας): 2Ν-4Ι-1Η

Tην καλύτερη εμφάνιση της στους ομίλους, την κρατούσε στο τελευταίο ματς όπου συνέτριψε την Βολιβία με 5-0. Καλύτερη από την αρχή ως το τέλος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι αμφότερες είχαν προκριθεί πριν καν αρχίσει το παιχνίδι και απαλλαγμένη από το άγχος, έκανε ότι ήθελε την αντίπαλο της. Προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης και όλα έγιναν ευκολότερα. Στο 37′ έκανε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Μάλιστα, στο ημίχρονο ο κόουτς Σαμπαόλι είχε την πολυτέλεια να κάνει αλλαγή τους Βιντάλ και Σάντσεζ για να μην επιβαρυνθούν περισσότερο για τα προημιτελικά. Στο δεύτερο μέρος συνέχισε με το «πόδι στο γκάζι» και πέτυχε ακόμα τρία γκολ. Oλοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με δύο νίκες και μια ισοπαλία και κατέλαβε την πρώτη θέση. «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί η Ουρουγουάη δεν συγχωρεί τα λάθη», το σχόλιο του ακραίου επιθετικού Αράνγκις. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και αυτό αποτυπώθηκε και στο δείπνο που είχαν οι παίχτες της «ρόχα» με το τεχνικό επιτελείο. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Σαμπαόλι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Απουσίες:-

Πήρε τη πρόκριση από τον 2ο όμιλο ως καλύτερη 3η, μετά την ισοπαλία (1-1) με την Παραγουάη στο τελευταίο παιχνίδι. Προσπάθησε για την νίκη, ώστε να αποφύγει την διοργανώτρια Χιλή, προηγήθηκε στο 29′ με κεφαλιά του Χιμένεζ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά στο 44′ δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπάριος με τον ίδιο τρόπο. Στο δεύτερο μέρος, πίεσε για το 2-1, έχασε ευκαιρίες αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα από τα τρία ματς που έδωσε έως τώρα στην διοργάνωση δεν έπιασε καλή απόδοση, αλλά ο στόχος επετεύχθη και είναι στα προημιτελικά. Απέναντι της έχει τη Χιλή που παίζει στην έδρα της, με ότι αυτό συνεπάγεται και είναι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά. Ωστόσο, ο κόουτς Όσκαρ Ταμπάρες έχει φτιάξει ένα σύνολο που ξέρει να μάχεται σε κάθε παιχνίδι και να μην καταλαβαίνει από έδρες. Σημαντική η επιστροφή από τιμωρία του ηγέτη Γκοδίν στην άμυνα, ωστόσο τώρα θα λείψει για τον ίδιο λόγο ο αριστερός μπακ Περέιρα. Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε και με τον Καβάνι και ο πολύτιμος φορ της ομάδας ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμος. Ο πατέρας του ενεπλάκη σε δυστύχημα με θύμα ένα μοτοσικλετιστή και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Καβάνι ενδέχεται να μεταβεί στην Ουρουγουάη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το γεγονός αυτό θέτει εν αμφιβόλω την συμμετοχή του στο αποψινό ματς.

Απουσίες: Περέιρα (3/0), Καβάνι (Ε, 3/0)

Εκτίμηση: Ναι η Χιλή παίζει στην έδρα της, έχει τον κόσμο στο πλευρό της και παίρνει σφυρίγματα παραπάνω. Επίσης έπαιξε καλή μπάλα στους ομίλους, κάτι που δεν ισχύει για την Ουρουγουάη, η οποία πήρε την αγχωτική πρόκριση. Ωστόσο η «σελέστε» είναι ένα σύνολο που μάχεται σε κάθε παιχνίδι και είναι φτιαγμένο για τέτοια παιχνίδια. Είναι μεγάλη η απόκλιση στο σετ των αποδόσεων. Αμφότερες θα είναι προσεκτικές, καθώς μιλάμε για νοκ άουτ παιχνίδι. Η λογική λέει ότι η Χιλή θα έχει την κατοχή και η Ουρουγουάη να ψάχνει την «ζημιά» στην κόντρα επίθεση. Κρατάμε τα 2-3 γκολ, καλή επιλογή μοιάζει και η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Βρείτε καθημερινά στο Foxbet, προγνωστικά στοιχήματος για το κουπόνι του ΟΠΑΠ και το διαδικτυακό στοίχημα.

Exit mobile version