Πάμε Στοίχημα: Ζορίζεται στο γκολ η Σελεσάο

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων και στον τελευταίο όμιλο του Κόπα Αμέρικα απόψε.

Πάμε να δούμε τι παίζουμε εμείς.

Βραζιλία – Βενεζουέλα

Προϊστορία (10ετίας ανεξαρτήτου έδρας): 2Ν-2Ι-1Η

Με δύο λέξεις μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της κόντρα στη Κολομβία. Χάλια μαύρα. Δεν είναι μόνο η κακή εμφάνιση, ήρθε και η ήττα με 1-0 από τους «καφετέρος» και τώρα… τρέχει και δεν φτάνει. Ασύνδετη, δίχως φαντασία και δημιουργία στο παιχνίδι της, απείλησε ελάχιστα, ο Κουαδράδο την έκανε άνω κάτω και ο Νεϊμάρ πάσχιζε μόνος του να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η χαζή αποβολή στο τέλος του αρχηγού της Νεϊμάρ, ο οποίος κλότσησε με δύναμη την μπάλα στον πεσμένο Αρμέρο και είδε την κόκκινη κάρτα. Χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης, με την ποινή του, να ανέρχεται στις 4 αγωνιστικές. Είναι γρίφος το πώς θα καταφέρει να δημιουργήσει φάσεις η «σελεσάο» χωρίς τον καλύτερο παίχτη της και ο Ντούνγκα πονοκεφαλιάζει. Πάντως ο Ντάνι Άλβες δικαιολόγησε τον συμπαίκτη του λέγοντας ότι: Πολλές φορές σκεφτόμαστε πως όλοι εναντίον της Βραζιλίας. Ο Νεϊμάρ νευρίασε με τον διαιτητή και για αυτό αντέδρασε έτσι. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα με τον Ντούνγκα στον πάγκο, ο οποίος μέτραγε 11 σερί νίκες σε φιλικά και επίσημα ματς. Η Βραζιλία με νίκη είναι στην επόμενη φάση, ενώ και με ισοπαλία είναι σχεδόν στα προημιτελικά ως δεύτερη. Σε περίπτωση ήττας, λογικά θα περάσει ως τρίτη.

Απουσίες: Νεϊμάρ (Ε, 2/1).

Έχασε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση πριν αντιμετωπίσει τη «σελεσάο», καθώς ηττήθηκε από το Περού με 1-0 και τα πράγματα στον όμιλο περιπλέχτηκαν. Σημείο-κλειδί του παιχνιδιού, ήταν η άδικη αποβολή του Αμορεμπιέτα στο 35′, απόφαση πάντως που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Βενεζουελάνων. Ανώτεροι μέχρι εκείνο το σημείο, δεν το έβαλαν κάτω, προσπάθησαν για να πετύχουν γκολ, αλλά όσο περνούσε η ώρα οπισθοχωρούσαν για να κρατήσουν την ισοπαλία. Δεν τα κατάφεραν όμως, με το Περού να σκοράρει στο 72′ και να παίρνει τη νίκη. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα όσον αφορά την πρόκριση, καθώς θέλουν νίκη για να είναι σίγουρα στα προημιτελικά, ειδάλλως ισοπαλία που μπορεί να τους δώσει την τρίτη θέση και αυτό διότι υστερεί (με τα μέχρι τώρα δεδομένα και πριν παίξουν Κολομβία-Περού), στην καλύτερη επίθεση. Το καλό είναι ότι θα ξέρει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα που παίζει νωρίτερα και θα πράξει αναλόγως.

Τιμωρημένος ο μπακ Αμορεμπιέτα (2/0).

Απουσίες: Αμορεμπιέτα (Α, 2/0).

Εκτίμηση: Η Βραζιλία υπέστη σοκ με την τιμωρία του αρχηγού της Νεϊμάρ και πλέον καλείται να τα καταφέρει για το υπόλοιπο της διοργάνωσης δίχως αυτόν. Η Βενεζουέλα ξέρει ότι μπορεί να τερματίσει τρίτη και να περάσει στην επόμενη φάση και θα παρουσιαστεί προσεκτική απέναντι στη «σελεσάο». Το under 2.5 έχει καλές πιθανότητες και θα το κυνηγήσουμε.

Μη χάσετε κάθε Σάββατο στο Foxbet τα κερδοφόρα συστήματα του Φαντομά με επιλογές από το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα

Exit mobile version