Πάμε Στοίχημα: Κερδίζει και στα δύο ημίχρονα η Αργεντινή

Ανοίγει κάπως το πρόγραμμα απόψε, αλλά και πάλι θα ποντάρουμε στο Κόπα Αμέρικα.

Καλό Σαββατοκύριακο από την παρέα του Foxbet. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Αργεντινή – Τζαμάικα

Προϊστορία (10ετίας ανεξαρτήτου έδρας): 1Ν-0Ι-0Η

Αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ουρουγουάη, κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) με ένα εξαιρετικό και μεγάλης δυσκολίας σε εκτέλεση γκολ (κεφαλιά ψαράκι) από τον Κουν Αγκουέρο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, έδειχνε καλά μπλοκαρισμένη από την «σελέστε» η οποία αγωνίστηκε με μεγάλη μαχητικότητα. Μετά την επίτευξη του γκολ και αφού είδε πως δεν μπορεί να πετύχει δεύτερο για να «καθαρίσει» το ματς, η «αλμπισελέστε» οργανώθηκε στην άμυνα για να διαφυλάξει τη νίκη και χρειάστηκε τον τερματοφύλακα της Ρομέρο, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του με δύο μεγάλες επεμβάσεις. Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο και πλέον θέλει μια ισοπαλία κόντρα στην Τζαμάικα για να προκριθεί. Ωστόσο, είναι σίγουρο πως θα κυνηγήσει τη νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά και να ανεβάσει την ψυχολογία της για τα νοκ-άουτ που θα ακολουθήσουν. Θα υπάρξουν αλλαγές από τον κόουτς Τάτα Μαρτίνο, με τους παίχτες που θα έρθουν από τον πάγκο, να θέλουν να δείξουν πως αξίζουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και αναμένεται να τα δώσουν όλα. Όταν μιλάμε για αναπληρωματικούς και αυτοί είναι οι Ιγκουαϊν και Τέβεζ στην επίθεση, ή στα χαφ οι Λαμέλα, Μπανέγα και Γκάγκο, τότε καταλαβαίνουμε για το πόσο ποιότητα διαθέτει η Αργεντινή. Θα προφυλαχθεί ο Αγκουέρο, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στον ώμο.

Απουσίες: Αγκουέρο (Ε, 2/2).

Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει τον αντίπαλο της, με την ήττα (1-0) από την Παραγουάη να έρχεται φυσιολογικά, αλλά με άδικο τρόπο. Ο τερματοφύλακας Κερ βγήκε εκτός εστίας για να διώξει με το κεφάλι μια μακρινή μπαλιά, η μπάλα πήγε στο γόνατο του Μπενίτεζ και έτσι «γράφτηκε» το τελικό 1-0, που σήμαινε την δεύτερη ήττα της στη διοργάνωση. Δίκαιο το αποτέλεσμα, με τους Παραγουανούς να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο ματς. Ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά για να τα καταφέρει, πρέπει να… κατέβει ο Θεός στη γη. Θα προσπαθήσει για μια αξιοπρεπή εμφάνιση ενάντια στο μεγάλο φαβορί που είναι η Αργεντινή. Ουσιαστικά έχει αποδεχθεί την μοίρα της και μετά από αυτό το ματς, θα αρχίσει να προετοιμάζεται για το Γκόλντ Καπ, το οποίο αρχίζει στις 9 Ιουλίου.

Απουσίες:-

Εκτίμηση: Η Αργεντινή εκτός από την νίκη-πρόκριση, θα κυνηγήσει και μια πειστική εμφάνιση με πολλά γκολ. Ο άσος πληρώνει «ψίχουλα», θα τον συνδυάσουμε με το over 2.5 σε απόδοση 1.65. Στα ειδικά, μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη της Αργεντινής και στα δύο ημίχρονα, σε απόδοση 2.15.

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καθημερινά προγνωστικά για το stoixhma.

Exit mobile version