Πάμε στοίχημα: Παιχνίδι με γκολ στο Κόπα Αφρικα

Το Κόπα Αμέρικα μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, εκεί θα στραφούμε και σήμερα.

Πάμε να δούμε τι έχουμε.

Μεξικό – Εκουαδόρ

Προϊστορία (10ετίας ανεξαρτήτου έδρας): 5Ν-2Ι-1Η

Σε ένα τρελό ματς με ρυθμό, φάσεις και γκολ εκατέρωθεν, αναδείχθηκε ισόπαλο (3-3) με την διοργανώτρια Χιλή, στην δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου. Προηγήθηκε στο 21′, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφαρίστηκε. Στο 29′ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο και πάλι δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, με τους Χιλιανούς να ισοφαρίζουν στο 42′. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Χιλή έκανε την ολική ανατροπή, με πέναλτι. Το Μεξικό όπως δεν είχε πει την τελευταία του «λέξη» και στο 66′ έκανε το 3-3. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στη διοργάνωση και κόντρα στο Εκουαδόρ θέλει νίκη για να φτάσει στους πέντε βαθμούς και να περιμένει το αποτέλεσμα της Χιλής με την Βολιβία, για να δει αν θα περάσει απευθείας στην επόμενη φάση. Υπάρχει και το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας στους πέντε βαθμούς και σε αυτή την περίπτωση θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά, για να περάσει ως δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση, για να έχει ελπίδες πρόκρισης, το Μεξικό θέλει μόνο νίκη. Τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για δέκα περίπου εβδομάδες ο αριστερός μπακ Αλντρέντε (2/0), ενώ εκτός παραμένει και ο ηγέτης της άμυνας Μάρκεζ (1/0).

Απουσίες: Μάρκεζ (Α, 1/0), Αλντρέντε (Α, 2/0).

Μπήκε… κοιμισμένα απέναντι στη Βολιβία και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο έχανε με 3-0 δίχως να το καταλάβει. «Σημείο κλειδί» το χαμένο πέναλτι του Βαλένσια στο 38′ με το σκορ στο 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, δέχθηκε από τα έντεκα βήματα το τρίτο γκολ. Στο δεύτερο μέρος μπήκε αποφασισμένο να παλέψει για ότι καλύτερο, μείωσε στο 82′ σε 2-3 αλλά δεν είχε περισσότερα ψυχολογικά αποθέματα για να φτάσει στην μεγάλη ισοφάριση. Με τον δεύτερη ήττα στον όμιλο, είπε σχεδόν αντίο στη διοργάνωση, καθώς την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται μόνο νίκη για να πάει στους τρεις βαθμούς και από εκεί και πέρα να περιμένει καλά νέα από τους άλλους δύο ομίλους. Ρεαλιστικά όμως, το να προκριθεί είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Ίσως γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα από τον κόουτς Κιντέρος. Θα παλέψει για την πρώτη νίκη σε Κόπα Αμέρικα έπειτα από το 2001, η οποία μπορεί να του δώσει ακόμα και την πρόκριση υπό προϋποθέσεις.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Αμφότερες θέλουν τη νίκη, όπου θα τους δώσει δικαίωμα πρόκρισης. Αναμένεται ανοιχτό ματς. Πρώτη επιλογή το over 2.5 σε απόδοση 1.93. Στα υπόψιν και ο άσος, με το Μεξικό να είναι πιο σταθερό στις εμφανίσεις του.

Ενημερωθείτε από το Foxbet ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για το διαδικτυακό στοίχημα και μάθετε ότι πρέπει να ξέρετε για αυτές.

Exit mobile version