Πάμε Στοίχημα: Πληρώνει το γκολ – γκολ

Κακή επιλογή να ασχοληθούμε με τα φιλικά παιχνίδια χθες, πάμε σήμερα σε παιχνίδι με μεγαλύτερο κίνητρο.

Τελικός πλέι-οφ στην Σεγούντα Ντιβιζιόν και πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Σαραγόσα – Λας Πάλμας

Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί, με τη ρεβάνς να γίνεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δηλαδή της Λας Πάλμας σε αυτήν την περίπτωση. Σε περίπτωση που τελειώσουν ισόπαλα και τα 2 ματς, ή οι αντίπαλοι μοιραστούν νίκες με ίδια διαφορά τερμάτων στην ρεβάνς τότε έχουμε παράταση αλλά όχι πέναλτι. Αν και στην παράταση δεν έχουμε κάποια αλλαγή στο σκορ τότε την πρόκριση εξασφαλίζει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σενάριο δηλαδή που ευνοεί Λας Πάλμας.

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Σαραγόσα): 1Ν-0Ι-2Η

Α΄ Γύρος: Λας Πάλμας – Σαραγόσα 5-3

Β΄ Γύρος: Σαραγόσα – Λας Πάλμας 0-2

Καταπληκτική εμφάνιση και με οδυνηρό αποτέλεσμα για την Χιρόνα η οποία δεν πίστευε αυτό που γινόταν. Τελικά μπορούμε να πούμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται ύστερα από την μεγάλη νίκη της Σαραγόσα με 1-4 εκτός έδρας, ανατρέποντας το εις βάρος της 0-3 του πρώτου αγώνα και παίρνοντας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση προηγήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 19΄, διπλασίασε τα τέρματα της στο 34΄και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου πέτυχε το 3-0. Το σκορ αυτό δεν της ήταν αρκετό για πρόκριση, έτσι συνέχισε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 67΄έφτασε και σε τέταρτο γκολ. Σε εκείνο το σημείο η Χιρόνα ξύπνησε, ισοφάρισε στο 73΄και έχασε στη συνέχεια δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 97΄η Σαραγόσα είχε και δοκάρι. Δεύτερο σοκ για την Χιρόνα μετά την απώλεια της απευθείας ανόδου και τεράστια επιτυχία της Σαραγόσα που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Μάλλον η Σαραγόσα αρχίζει να προσαρμόζεται στην τεράστια απουσία του αρχισκόρερ Μπαστόν, βρίσκοντας άλλες λύσεις στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού της. Ήταν απών για τέταρτο σερί ματς και είναι ακόμα εξαιρετικά αμφίβολος για το αν αγωνιστεί στη σημερινή αναμέτρηση. Θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Απουσίες: Μπαστόν (?)(Ε, 38/23).

Έπαιξε πολύ καλά αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία εντός έδρας με αντίπαλο την Βαγιαδολίδ. Αδικεί τον εαυτό της με αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλήθηκε ελάχιστα από την Βαγιαδολίδ και έχασε απίστευτες ευκαιρίες. Η αναποτελεσματικότητα της σε αυτό το ματς ήταν φοβερή. Σπατάλησε τουλάχιστον 8 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 72΄. Δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 90΄μετά από πέναλτι-αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Έτσι αντί να καθαρίσει το ματς, είχε το άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά κατάφερε να προκριθεί χάρη στο 1-1 του πρώτου παιχνιδιού. Μοιραίος παίκτης των περισσότερων χαμένων ευκαιριών ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αραούχο ο οποίος μετά τη λήξη του ματς ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο. Στο παιχνίδι με την Σαραγόσα αναμένεται να ξεκινήσει ο βασικός δεξιός εξτρέμ Ναουθέτ(28/9) που ήταν έτοιμος αλλά προερχόταν από δίμηνο τραυματισμό. Χρησιμοποιήθηκε μόνο για ένα εικοσάλεπτο την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα είναι πλήρης.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Η Σαραγόσα προέρχεται από μια σπουδαία εμφάνιση, με τρομερή ψυχολογία. Επίσης μπορεί να έχει μετά από καιρό την επιστροφή του πολύτιμου Μπαστόν. Από την άλλη η Λας Πάλμας δύσκολα χάνει και δεν γίνεται να συνεχίσει αυτή η αστοχία για πολύ καιρό. Πολύ πιθανό το G/G στο 1.97.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Incasino με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version