Πάμε Στοίχημα: Ταμείο με σημεία στα προκριματικά

Βγήκε το στοίχημα με τα ασιατικά χάντικαπ χθες, ελπίζουμε να συνεχίσουμε κερδοφόρα και σήμερα.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Λιθουανία – Ελβετία

Μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα και τις 2 νίκες κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Εσθονία, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Λιθουανία. Ηττήθηκε κατά σειρά από Σλοβενία, Ελβετία και Αγγλία και από πρωτοπόρος του ομίλου, κατρακύλησε στην 4η θέση. Μάλιστα, παρουσίασε πολλές αμυντικές αδυναμίες στα 2 τελευταία, όπου και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (4-0). Μια από τα ίδια και στα 2 τελευταία φιλικά της παιχνίδια, ηττήθηκε με 4-0 από την Ουγγαρία και 2-0 από την αδύναμη Μάλτα. Ο Νοβικόβας της Άουε και ο Ζαλιούκας της Ρέιτζερς, που είναι και εκ των καλύτερων παιχτών της εθνικής, έμειναν εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση. Εκτός και ο έμπειρος μέσος Κάλονας. Μικογιούνας και Τσεσνάουσκιτς ότι καλύτερο διαθέτει η Λιθουανία στην αποψινή αναμέτρηση, με τον Πανκρατιέβας να καλεί ως επί τω πλείστο, αμυντικογενείς παίχτες.

Η 23άδα της Λιθουανίας:

Τερματοφύλακες: Αρλάουσκις, Ζούμπας, Κλέβινσκας

Αμυντικοί: Φρίτζιμας, Κιγιάνσκας, Μίκουτσκιτς, Μπαραβίκας, Βαϊτκούνας, Κλιμαβίτσιους, Αντριουσκεβίτσιους

Μέσοι: Βίτσιους, Τσεσνάουσκιτς, Μικογιούνας, Λούκτσα, Ζούλπα, Τσβεντούκας, Σλίβκα, Κούκλους, Πάνκα, Σιγρέδας, Τσέρνιχ

Επιθετικοί: Ματουγεβίτσιους, Σπάλβις

Τρόμαξε τους πάντες, ακόμα και τους οπαδούς της η Ελβετία τις 2 πρώτες αγωνιστικές, όταν και είχε ισάριθμες ήττες (0-2 Αγγλία, 1-0 Σλοβενία). Συνήλθε άμεσα και επέστρεψε σε winning column, κάνοντας το 3/3 στις επόμενες αγωνιστικές, αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο. Κρατάει σταθερά την τρίτη θέση του ομίλου, αν και ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας είναι η 2η θέση και η απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro. Πριν και μετά την 5η αγωνιστική (όπου επικράτησε με 3-0 της Εσθονίας) έδωσε 2 δυνατά φιλικά τεστ, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Πολωνία (18/11) και 1-1 κόντρα στις ΗΠΑ (31/3). Στο πιο πρόσφατο φιλικό, πριν 4 μέρες, επικράτησε με 3-0 του Λιχτεστάιν. Ομάδα που σφύζει από ταλέντο και παίχτες με πολλά τρεξίματα, που πιέζουν ψηλά. Ο Πέτκοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς οι καλύτεροι είναι διαθέσιμοι για απόψε. Εκτός ο τραυματίας Σεντερός, που έχει να αγωνιστεί από το Νοέμβριο, ενώ δεν κλήθηκε τελικά ο ταλαντούχος επιθετικός της Λιλ, ο 20χρονος Φράι.

Η 23άδα της Ελβετίας:

Τερματοφύλακες: Σόμερ, Χιτζ, Μβόγκο

Αμυντικοί: Λιχστάινερ, Κλόζε, Φον Μπέργκερ, Ροντρίγκεζ, Τζουρού, Σχαρ

Μέσοι: Βίντμερ, Φράι, Ινλέρ, Τσάκα, Μπεραμί, Στόκερ, Τζεμαϊλί, Φερνάντεζ, Κασάμι

Επιθετικοί: Εμπολό, Σεφέροβιτς, Μεχμέντι, Ντρμιτς, Σακίρι

Εκτίμηση: Η μέρα με τη νύχτα είναι οι 2 ομάδες, απορίας άξιο το διπλό του 1.40 (περίπου). Ακόμα και κει μπορεί να μπει σαν στήριγμα σε κάποιο παρολί, όπως επίσης και το 2ημ/2τελ. Σε μονό αποδεκτό αξίζει το -1.5 ΑΗ για την Ελεβτία.

Λευκορωσία – Ισπανία

Μέτρια πορεία κάνει μέχρι τώρα η Λευκορωσία στον 3ο όμιλο, έχει συλλέξει μόλις τέσσερις βαθμούς, με την μοναδική της νίκη να έχει έρθει στο ματς του Μαρτίου εκτός έδρας με τα Σκόπια (1-2). Ρόλο έπαιξε φυσικά και το ντεμπούτο στον πάγκο σε εκείνο το ματς του τεχνικού Χάτσκεβιτς, γεγονός που ανέβασε ψυχολογικά τους Λευκορώσους. Έκτοτε, έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια, με Γκαμπόν (0-0) και Ρωσία (2-4), στα οποία ναι μεν δεν κέρδισε, έδειξε όμως θετικά στοιχεία και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό με την Ρωσία είχε το προβάδισμα μέχρι το 77′. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στο -5 από την Ουκρανία, με τις ελπίδες της να είναι μόνο μαθηματικές. Έχει δεχτεί γκολ και στα πέντε πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης (10 συνολικά). Όπως και στην αγωνιστική του Μαρτίου, έτσι και σε αυτήν ο τεχνικός Χάτσκεβτις κάλεσε τον βετεράνο μέσο Χλεμπ, ενώ εκτός έμειναν ο αρκετά γνωστός Ροντιόνοφ, αλλά και ο βασικός στα τέσσερα πρώτα ματς Μπαλάνοβιτς. Δεν «είδαν» κάλεσμα ο αμυντικός Βερκχόβτσοφ και ο επιθετικός Γκορντέιτσουκ, αμφότεροι με συμμετοχές στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η 23αδα της Λευκορωσίας:

Τερματοφύλακες: Τσέρνικ, Ζεβνόφ, Γκορμπούνοφ

Αμυντικοί: Πολιάκοφ, Σίτοφ, Μαρτινόβιτς, Πολίτσεβιτς, Φιλιπένκο, Μπορντάτσεφ

Μέσοι: Ζαβνέρτσικ, Βολόντκο, Πούτιλο, Κίσλιακ, Κρίβετς, Νεκχιάτσικ, Μαγιέφσκι, Χλεμπ, Ντράχουν, Καλατσόφ, Στασέβιτς

Επιθετικοί: Κορνιλένκο, Λάπτεβ, Σιγκνέβιτς

Μοναδικό μελανό σημείο η ήττα από την Σλοβακία την 2η αγωνιστική για την Ισπανία μέχρι τώρα στον όμιλο. Ήττα που όμως την έχει αφήσει στην δεύτερη θέση, πίσω από τους υπερηχητικούς Σλοβάκους που έχουν το απόλυτο. Στο τελευταίο επίσημο του Μαρτίου επικράτησε 1-0 της Ουκρανίας, τρίποντο πολύ σημαντικό αν λάβουμε υπόψιν ότι αυτό είναι που χωρίζει τις δύο ομάδες βαθμολογικά. Την περασμένη Πέμπτη, επικράτησε -έστω και δύσκολα- της Κόστα Ρίκα με 2-1 σε φιλικό προετοιμασίας, με το κλίμα στην ομάδα να μην είναι ίσως το ιδανικό, καθώς στο παιχνίδι αυτό αποδοκιμάστηκε ο Πικέ από οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο νίκη θέλουν οι «φούριας ρόχας» στο σημερινό ματς, με το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Σλοβακία να ακολουθεί τον Σεπτέμβριο. Έχει επαληθεύσει μέχρι τώρα, τέσσερις φορές το over στις πέντε στροφές του ομίλου. Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ινιέστα που ταλαιπωρείτε από έναν μυϊκό τραυματισμό, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάτα, Ντιέγκο Κόστα. Ενοχλήσεις έχει ο μέσος -πλέον την Μπαρτσελόνα- Βιδάλ, με την συμμετοχή του να κρίνεται λίγο πριν την έναρξη. Ο φορμαρισμένος Μοράτα αναμένεται να ξεκινήσει στους πρώτους ένδεκα.

Η 23αδα της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Κασίγιας, Ντε Χέα, Ρίκο

Αμυντικοί: Πικέ, Μπαρτρά, Καρβαχάλ, Σαν Χοσέ, Ράμος, Χουάνφραν, Μπερνάτ, Άλμπα

Μέσοι: Βιδάλ, Μπούσκετς, Κόκε, Φάμπρεγκας, Νολίτο, Βιτόλο, Καθόρλα, Σίλβα, Ίσκο

Επιθετικοί: Μοράτα, Αλκασέρ, Πέδρο

Εκτίμηση: Μεγάλο φαβορί είναι οι Ισπανοί κόντρα στους αδύναμους Λευκορώσους. Οι «φούριας ρόχας» δεν επιθυμούν απώλειες, καθώς τους ακολουθεί σε απόσταση βολής η Ουκρανία. Το διπλό πληρώνει «ψίχουλα», κρατάμε το over 2.5 που πληρώνει καλύτερα.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Netbet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version