Πάμε Στοίχημα: Ποντάρουμε με ασιατικό χάντικαπ

Προκριματικά Euro και σήμερα στο κουπόνι και με αυτά θα ασχοληθούμε και εμεις.

Καλό Σαββατοκύριακό από την παρέα του Foxbet.Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Πολωνία – Γεωργία

Εξαιρετική η παρουσία της Πολωνίας μέχρι στιγμής στα προκριματικά. Παραμένειαήττητη, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, αφήνοντας πίσω της την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία. Η παρουσία του Λεβαντόφσκι στην επίθεση ανεβάζει επίπεδο τους Πολωνούς, που έχουν καταφέρει στα πέντε παιχνίδια των προκριματικών να σκοράρουν 16 γκολ. «Έχουμε βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη όμως. Δεν θα είναι εύκολο το σημερινό παιχνίδι και πρέπει να πιέσουμε από την αρχή», δήλωσε ο κόουτς Ναβάλκα για τον σημερινό αγώνα. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Γκλικ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο αμυντικός Γέντρικτσεκ και ο μέσος Γκροντίτσκι. Φουλ επιθετικό σχήμα για ακόμη ένα παιχνίδι από τον Ναβάλκα, με τους Λεβαντόφσκι (5 γκολ) και Μίλικ (4 γκολ) να ξεκινούν ξανά μαζί στην κορυφή της επίθεσης.

Η 23άδα της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Σέζνι, Μπόρουτς, Φαμπιάνσκι

Αμυντικοί: Τσιόνεκ, Κομορόνσκι, Ζουκάλα, Γιοντόβιετς, Βαβζίνιακ, Ολκόφσκι, Γιανίτσκι, Βοτσκόβιακ

Μέσοι: Λινέτι, Κριτσόβιακ, Ματζίνσκι, Ρίμπους, Πέτσκο, Μίλα, Γκάγιος

Επιθετικοί: Μίλικ, Λεβαντόφσκι, Τεόντορτσικ, Κούτσαρτζιούκ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Γεωργία στην φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ουκρανία. Το αμυντικό σχήμα που επέλεξε ο Τσακάνταζε κράτησε τους Ουκρανούς μακριά από την εστία της στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι Ουκρανοί ανέβασαν στροφές, πέτυχαν δύο γκολ, με το Βασάτζε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 80΄. Τραγική η εικόνα της για ακόμη ένα παιχνίδι, δεν παρουσίασε κάποια βελτίωση στην επίθεση, ενώ είναι φανερό ότι η μαχητικότητα που δείχνει στην άμυνα δεν αρκεί. Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας ο βασικός μέσος Kανκάβα, όπως και οι τραυματίες Κβριρκβέλια και Μιχελίτζε. Θέση βασικού διεκδικεί ο νεαρός αμυντικός Ντβάλι, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική στο παιχνίδι με την Ουκρανία.

Η 23άδα της Γεωργίας:

Τερματοφύλακες: Λόρια, Ρεβισβίλι, Κβακσβάτζε

Αμυντικοί: Λομπανίτζε, Κβερκβέλια, Κάσια, Αμισουλασβίλι, Τοτάτζε, Αλαντασβίλι, Ντβάλι, Ναβαλόφσκι

Μέσοι: Μακαράτζε, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Ντζαλαμίτζε, Κένια, Κομπακίτζε, Καζαϊσβίλι, Ανανίτζε, Παπουνασβίλι

Επιθετικοί: Βατσάτζε, Τσαντούρια, Τσκαντάτζε

Εκτίμηση: Η Πολωνία σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της και η αδύναμη Γεωργία δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Καμία αξία στο άσσο του 1.30, αξίζει το ρίσκο να κυνηγήσουμε το -1.5 ΑΗ των Πολωνών.

Φινλανδία – Ουγγαρία

Ξεκίνησε ιδανικά τα προκριματικά με την νίκη απέναντι στα Νησιά Φερόε, αλλά στην συνέχεια με τρεις ήττες και μία ισοπαλία, έμεινε πίσω στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Τραγική η εικόνα της το τελευταίο διάστημα, καθώς μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της, ενώ ηττήθηκε και από την αδύναμη Εσθονία σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη», δήλωσε ο προπονητής Πατελάινεν. Φουλ επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Παταλάινεν για το σημερινό παιχνίδι, με τον Φινλανδό τεχνικό να δοκιμάζει στις τελευταίες προπονήσεις σχήμα με τρεις καθαρόαιμους επιθετικούς. Μοναδική σοβαρή απουσία είναι αυτή του βασικού μέσου Ρινκ.

Η 23άδα της Φινλανδίας:

Τερματοφύλακες: Μάενπα, Χραντέτσκι, Μοϊσάντερ

Αμυντικοί: Σόρσα, Μοϊσάντερ, Λαμ, Αρκιβούο, Μόρεν, Ραϊτάλα

Μέσοι: Τοϊβιο, Σούλερ, Ερεμένκο, Χετεμάι, Σπαρβ, Χάλστι, Ματίγια, Καούκο, Λοντ, Χαμαλάινεν

Επιθετικοί: Βαϊρίνεν, Πούκι, Ρίσκι, Πονχάνπαλο

Χωρίς να έχει παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο στα προκριματικά, η Ουγγαρία έχει καταφέρει να πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση 3η θέση. Σε σταθερά ανοδική πορεία τον τελευταίο χρόνο, μετράει μόλις δύο ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της(φιλικά και επίσημα), ενώ στα πέντε τελευταία έχει παραβιαστεί η εστία της μόλις σε ένα. Σε φιλικό προετοιμασίας, που έδωσε πριν λίγες ημέρες με αντίπαλο την Λιθουανία, κέρδισε με 4-0, σκοράροντας όλα τα γκολ της στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη ο μέσος Ντζιούτζακ, αλλά αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο σημερινό παιχνίδι, όπως και ο Πρίσκιν, που ένιωσε ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την Λιθουανία. Εκτός λόγω τιμωρίας ο μέσος Έλεκ.

Η 23άδα της Ουγγαρίας:

Τερματοφύλακες: Κίραλυ, Μπόγκνταν, Ντιμπούζ

Αμυντικοί: Λανκ, Βαντσάκ, Καντάρ, Φόρο, Φιόλα, Ζολόνσκι, Γκούζμπικς, Τζιουχαζ

Μέσοι: Ντζιούτζακ, Λέαντρο, Τόζερ, Σιμόν, Σίμπερ, Σιμόν

Επιθετικοί: Νέμεθ, Γκέρα, Σαλάι, Βάργκα, Νίκολιτς, Πρίσκιν

Εκτίμηση: Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα των δύο ομάδων σε αυτή την προκριματική φάση. Η Φινλανδία είναι σταθερά μέτρια, ενώ η Ουγγαρία δείχνει έτοιμη να ανέβει επίπεδο. Η αξία βρίσκεται στο διπλό, πιο ασφαλής επιλογή το ΑΗ +0,25 υπέρ της Ουγγαρίας.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Netbet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version