Πάμε Στοίχημα: Βγάζει σημείο το Γερμανία – ΗΠΑ

Απόψε θα παίξουμε φιλικά εθνικών και την αναμέτρηση των ΗΠΑ με τη Γερμανία.

Χθες τα πλέι-οφ της Ιταλίας δεν μας πλήρωσαν, οριακά πάντως δεν τα κατάφερε η Πεσκάρα, έμεινε στο 1-1. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

Γερμανία – ΗΠΑ

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Γερμανία): 1Ν-0Ι-0Η

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία παραμένει σε εγρήγορση σε ότι έχει να κάνει με τα προκριματικά του Euro 2016, καθώς δεν έλειψαν οι γκέλες στους πρώτους πέντε αγώνες και με απολογισμό 3-1-1, βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου της, πίσω από Πολωνία και Σκωτία. Πάντως διατηρεί το πάνω χέρι αν παρουσιαστεί σοβαρή στα επόμενα παιχνίδια, ενώ έρχεται ένα εύκολο ματς απέναντι στο Γιβραλτάρ σε λίγες ημέρες. Σαφώς πιο δύσκολη η αποστολή της σήμερα κόντρα στις πάντα υπολογίσιμες ΗΠΑ. Πληρέστατο βέβαια το ρόστερ, που έχει να διαχειριστεί ο προπονητής Λεβ, με ένα κράμα νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και λίγων πιο έμπειρων. Αρκετές οι απουσίες πάντως, με χαρακτηριστικότερες των περισσότερων παικτών της Μπάγερν.

Η 20αδα της Γερμανίας:

Τερματοφύλακες: Τζίλερ, Βαϊντενφέλερ

Αμυντικοί: Μπόατενγκ, Χούμελς, Ντουρμ, Μουστάφι, Ρούντι, Ρίντιγκερ, Έκτορ

Μέσοι: Ποντόλσκι, Σβαϊνστάγκερ, Εζίλ, Κεντίρα, Σίρλε, Γκιντογκάν, Κράμερ, Μπελαραμπί, Χέρμαν

Επιθετικοί: Γκέτσε, Κρούσε

Το ένα μετά το άλλο δίνουν τα σπουδαία φιλικά τους παιχνίδια οι ΗΠΑ, μετά το εντυπωσιακό και παράλληλα νικηφόρο 4-3 επί της Ολλανδίας την περασμένη Παρασκευή. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Κλίνσμαν, που θα τεθεί αντιμέτωπος με το συγκρότημα της χώρας του και ειδικά από το κέντρο και μπροστά, βρίσκοντας πολλές λύσεις. Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για το Γκολντ Καπ, που ακολουθεί σε περίπου έναν μήνα και το ματς με τα «πάντσερ» είναι το τελευταίο τους φιλικό τεστ. Ο Γερμανός τεχνικός διαθέτει παίκτες με εμπειρία στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ κόπηκαν από την αποστολή λόγω τραυματισμού ο μέσος Τζόουνς και ο επιθετικός Ντέμπσεϊ, δύο από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η 22αδα των ΗΠΑ:

Τερματοφύλακες: Γκουζάν, Γιάρμπρο, Κρόπερ

Αμυντικοί: Γεντλίν, Έβανς, Μπρουκς, Σι, Ορόσκο, Αλβαράδο, Τσάντλερ

Μέσοι: Μπράντλεϊ, Μπέκερμαν, Μοράλες, Ντίσκερουντ, Γουίλιαμς, Ιμπάρα, Τζόνσον

Επιθετικοί: Μόρις, Γιόχανσον, Αγκουντέλο, Γουντ, Ζαρντές

Εκτίμηση: Φαβορί οι Γερμανοί, όμως και από την άλλη πλευρά οι ΗΠΑ απέδειξαν ότι κοιτούν τους πάντες στα μάτια. Μπορούν επίσης να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά στην αναμέτρηση. Κρατάμε το goal/goal.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Stoiximan με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version