Πάμε στοίχημα: Φιλικό με γκολ

Σε ρυθμούς καλοκαιριού πλέον και το στοιχηματικό κουπόνι έχει μικρύνει επικίνδυνα.

Καλή εβδομάδα από την παρέα του foxbet. Και σήμερα σε φιλικά Εθνικών θα πάμε. Για να δούμε τι έχουμε.

Νορβηγία – Σουηδία

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Νορβηγία): Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Ο πρώτος αγώνας της Νορβηγίας, μετά την βαριά ήττα στο Ζάγκρεμπ με 5-1 από την Κροατία, στην πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016. Εκεί, που δείχνει σταθεροποιημένη στην τρίτη θέση του ομίλου, με τέσσερις βαθμούς πίσω από την Κροατία και τρεις από την Ιταλία. Στο -4 η τέταρτη Βουλγαρία, που αποτελεί την απειλή για την θέση των μπαράζ. Πέρα από την σημερινή φιλική αναμέτρηση με τους Σουηδούς, σε τέσσερις ημέρες υπάρχει το επίσημο εντός έδρας ματς με το Αζερμπαϊτζάν, που θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο προπονητής Χέγκμο αγωνίζονται εκτός Νορβηγίας, ενώ κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο δεξιός μπακ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού. Λείπει πάντως το μεγάλο όνομα τα τελευταία χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας.

Η 28αδα της Νορβηγίας

Τερματοφύλακες: Γιάρσταϊν, Νίλαντ, Γκρίτεμπουστ, Χάνσεν

Αμυντικοί: Χέγκλι, Νόρντβαϊτ, Φόρεν, Ελαμπντελαουί, Λίνες, Χόβλαντ, Χέντενσταντ, Στράντμπεργκ

Μέσοι: Σκίελμπρεντ, Τετέι, Χάουγκερ, Χένρικσεν, Γιόχανσεν, Εϊκρέμ, Σαμουέλσεν, Κόνραντσεν, Σινγκ, Έντεγκααρντ, Χέλαντ

Επιθετικοί: Ελγιουνούσι, Σέντερλουντ, Κινγκ, Νίλσεν, Ντιομαντέ

Μεγάλη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 δίνει η Σουηδία, εν μέσω πλέον αγωνιστικής δράσης στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας. Όντας δεύτερη στον όμιλο με Αυστρία, Ρωσία, Μαυροβούνιο, Λίχτενσταϊν και Μολδαβία έχει αρκετές τύχες να προκριθεί και σημαντικό ρόλο προς σε αυτό θα παίξει το ματς που έρχεται με το Μαυροβούνιο εντός έδρας στις 14 του μήνα. Πριν όμως, καλείται να δώσει ένα δυνατό φιλικό τεστ, με την ισοδύναμη σε μέσες άκρες Νορβηγία, στο Όσλο. Δεν λείπει φυσικά από την αποστολή ο σταρ και αρχηγός Ιμπραϊμοβιτς, αλλά και ο Μπεργκ του Παναθηναϊκού, ενώ απουσιάζουν μεταξύ άλλων λόγω τραυματισμών ο μπακ Λούστιγκ της Σέλτικ, ο στόπερ Άντονσον της Κοπεγχάγης, αλλά και ο μέσος Φέρντερουντ της Τορίνο.

Η 24αδα της της Σουηδίας

Τερματοφύλακες: Ίσακσον, Νόρντφελντ, Όλσεν

Αμυντικοί: Μπένγκτσον, Όλσον, Γιόχανσον, Βεντ, Τίνερχολμ, Νίλσον, Χόλγκερσον, Αουγκουστίνσον, Μιλόσεβιτς

Μέσοι: Φόρσμπεργκ, Λάρσον, Εκνταλ, Κάλστρομ, Βέρνμπλουμ, Ρόντεν, Ντουρμάζ, Ζενγκίν

Επιθετικοί: Ιμπραϊμοβιτς, Μπεργκ, Τέλιν, Τοϊβόνεν

Εκτίμηση: Εντελώς αμφίρροπο ζευγάρι και όλα είναι πιθανά. Πάντως οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα, ώστε να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Κρατάμε το goal/goal.

Στη σελίδα opap livescore θα βρείτε το πρόγραμμα ημέρας από το κουπόνι στοιχήματος και τα πιο γρήγορα ζωντανά αποτελέσματα.

Exit mobile version