Πάμε στοίχημα: Ποντάρουμε κόντρα στο ρεύμα…

To γρήγορο γκολ της Πεσκάρα πληρώσαμε χθες και ξέφυγε οριακά το παιχνίδι στην Ιταλία.

Ακόμα πιο συντηρητικά θα κινηθούμε σήμερα και θα ρισκάρουμε με ένα αουτσάιντερ σημείο στον αυστριακό τελικό κυπέλλου.

Αούστρια Βιέννης – Σάλτσμπουργκ

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Αούστρια): 0Ν-0Ι-2Η

Τελείωσε την χρονιά στην έβδομη η θέση Αούστρια, όμως με έναν πιθανό τίτλο θα έχει την δυνατότητα να «σώσει» κάπως την χρονιά. Στο φινάλε του πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη 1-1 με την προσεχή αντίπαλο της, Σάλτσμπουργκ. Όπως φάνηκε από τα μέσα του Απριλίου, ούσα αδιάφορη βαθμολογική, έδωσε τεράστια βάση στον θεσμό του Κυπέλλου ο τεχνικός Ογκρίς. Φήμες κάνουν λόγο για απομάκρυνση του από τον πάγκο της Αούστριας με ένα από τα ονόματα που ακούγεται να είναι εκείνο του Μάγκατ! Δεν υπάρχουν απρόοπτα όσον αφορά τα αγωνιστικά.

Απουσίες: –

Μπορεί να τελείωσε στην κορυφή του πρωταθλήματος (για άλλη μια χρονιά), όμως ο στόχος που έθεσε ο Χούτερ (λόγω απουσίας βαθμολογικού κινήτρου) ήταν τα 100 τέρματα ενεργητικό. Τελικά δεν επετεύχθη ο στόχος αυτός μένοντας η ομάδα στα 99. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη 1-1 με την φιναλίστ του Κυπέλλου Αούστρια, σε ένα παιχνίδι που δεν στέκει κριτικής λόγω των πολλών αλλαγών των δυο προπονητών. Η κάτοχος του περσινού Κυπέλλου (το πρώτο της ήταν την περίοδο 2011-12) ευελπιστεί να μείνει στην ιστορία του αυστριακού ποδοσφαίρου έχοντας πετύχει δυο σερί νταμπλ. Ανανέωσε ο τεχνικός Άντολφ Χούτερ με το κλίμα στην ομάδα να είναι εξαιρετικό.

Απουσίες: Λάζαρο (Ε, 25/4), Ούλμερ (Μ, 21/2)

Εκτίμηση: Θυμίζουμε πως η Αούστρια αν το κατακτήσει «βγαίνει» Ευρώπη. Αν το πάρει η Σάλτσμπουργκ, τότε «παίρνει» μαζί της την ΒΑΚ Πέλετς στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δεν θεωρούμε πως θα δούμε πολλά γκολ σε έναν τελικό και ας είναι μια από τις δυο η εντυπωσιακή μπροστά Σάλτσμπουργκ. Κόντρα στο… ρεύμα, θα πάμε με το under 2.5.

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προγνωστικά για το στοίχημα ΟΠΑΠ.

Exit mobile version