Στοίχημα: Ενα Under 2.5 στην Ολλανδία

Αν και λίγα, το διπλό της Σεβίλλης πλήρωσε χθες, προχωράμε με τα αποψινά παιχνίδια.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Χέρενφεν – Φίτεσε

Στην κανονική διάρκεια: Χέρενφεν – Φίτεσε 4-1, Φίτεσε – Χέρενφεν 1-1

Χρειάστηκε την διαδικασία της παράτασης η Χέρενφεν για να πάρει την πρόκριση επί της Φέγενορντ, καθώς ισοφάρισε το 1-0 του πρώτου αγώνα και κρατούσε το καλό για το τέλος, όπου με το 2-2 εκτός έδρας, πήρε την πρόκριση και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Φίτεσε. Δύο παιχνίδια χωρίζουν τις «καρδούλες» πριν το Europa League, όμως οι αναμετρήσεις με μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ολλανδίας μόνο εύκολες δεν θα είναι. Πάντως, αποδεικνύουν ότι στις μεγάλες συναντήσεις δηλώνουν παρών, αν και πρέπει να βελτιώσουν τις αμυντικές τους επιδόσεις, καθώς δέχονται τέρμα σχεδόν σε κάθε ματς. Νεότερα προβλήματα δεν προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες και έτσι λείπουν μονάχα οι τραυματίες αμυντικοί Σμιντ και Μπούις.

Απουσίες: Σμιντ (Α, 22/0), Μπούις (Α, 12/0)

«Ίδρωσε» να περάσει το εμπόδιο της Τσβόλε η Φίτεσε και καλά που είχε βγάλει διπλό πριν από λίγες ημέρες επί της αντιπάλου της με 2-1, καθώς το 1-1 της αρκούσε στο τέλος για να πάρει την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Πολύ κοντά πλέον στον στόχο τους οι «κιτρινόμαυροι», αρκεί να κάνουν το καθήκον τους και σε αυτά τα δύο παιχνίδια που απομένουν με την Χέρενφεν. Παραμένουν πάντα σε πολύ καλή κατάσταση, αφού έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στα 18 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι άκρως επικίνδυνοι μεσοεπιθετικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Μεγάλη τριπλή το ματς, αφού οι δύο ομάδες είναι ικανές για το καλύτερο δυνατό. Το μόνο που μετράει βέβαια στην προκειμένη περίπτωση είναι το αποτέλεσμα, οπότε θα κρατήσουμε το under 2.5.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Mybet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version