Ταμείο χθες, ποντάρουμε στη Β’ Ιταλίας σήμερα

Πολύ καλά μας “έκατσε” ο άσος της Χέρενφεν χθες, που πλήρωνε κοντά στο 3.50.

Μπαίνουμε με καλό κέρδος στο μικρό κουπόνι της Παρασκευής, που έχει όμως σημεία και κυρίως κινήτρου. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Βιτσέντζα – Φροζινόνε

Α΄ Γύρος: Φροζινόνε – Βιτσέντζα 1-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Βιτσέντζα): 3Ν-0Ι-2Η

Με το βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε η Βιτσέντζα στον εκτός έδρας αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λιβόρνο, ο οποίος τελείωσε με σκορ 1-1, παραμένοντας στην 4η θέση, η οποία εξασφαλίζει πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ. Το αποτέλεσμα κρίνεται κατά βάση δίκαιο, μιας και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και χωρίς πολλές ευκαιρίες από τους 2 αντιπάλους. Η Λιβόρνο προηγήθηκε στο 33′ της αναμέτρησης και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάρει τη νίκη, η Βιτσέντζα ισοφάρισε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του συνήθη ύποπτου Κόκο παίρνοντας αναπάντεχα έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Ενδεχόμενη νίκη της στον επικείμενο αγώνα θα σημάνει την σίγουρη εξασφάλιση της 3ης ή της 4ης θέσης, απολαμβάνοντας ξεκούραση, καθώς έτσι θα λάβει μέρος στο 2ο γύρο των πλέι οφ. Στα αγωνιστικά, ποινή τιμωρίας λόγω καρτών θα εκτίσει ο βασικός στόπερ Μπριγκέντι, ενώ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο μέσος Σιάκα, ο οποίος απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απουσίες: Μπριγκέντι (Α, 29/3), Σιάκα (Μ, 16/0)

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η Φροζινόνε, καθώς με την εντός έδρας νίκη της απέναντι στην Κροτόνε με σκορ 3-1 στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο της απευθείας ανόδου στο Καμπιονάτο της επομένης περιόδου. Μέσα σε μια κολασμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φανατικοί οπαδοί της, οι παίκτες του κόουτς Στελόνε μπήκαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους και τα κατάφεραν ανοίγοντας το σκορ στο 16′ της αναμέτρησης με σκόρερ τον Τσιόφανι. Ο Ντιονίζι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μέσα σε πραγματικό πανζουρλισμό λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο ίδιος παίκτης στο 70′ κάνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Κροτόνε ήταν να μειώσει στο 79′, με τους 2 αντιπάλους να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες λόγω διπλής αποβολής στην ίδια φάση λίγο πριν το τέλος. Στα αγωνιστικά, ποινή τιμωρίας θα εκτίσει ο αποβληθείς βασικός στόπερ Μπλανσάρ, θα απουσιάσει ο μέσος Σαντάνα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ επανακάμπτει από τον τραυματισμό του ο βασικός στόπερ Ρούσο, ο οποίος θέτει εαυτόν στη διάθεση του κόουτς Στελόνε.

Απουσίες: Μπλανσάρ (Α, 35/3), Σαντάνα (Μ, 12/1), Ρούσο (Α, 23/0)

Εκτίμηση: Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, στο οποίο η Βιτσέντζα λογικά θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη εύκολα ή δύσκολα. Πολύ χαμηλή η απόδοση του άσου για να ασχοληθούμε σοβαρά, οπότε καταφεύγουμε στο φυσιολογικό εύρος 2-3 γκολ (1.95).

Μπρέσια – Αβελίνο

Α΄ Γύρος: Αβελίνο – Μπρέσια 2-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Μπρέσια): 3Ν-0Ι-1Η

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε η Μπρέσια από την Μπάρι στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, επιβεβαιώνοντας και τυπικά τον υποβιβασμό της στην 3η κατηγορία. Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη, με την Μπάρι να προηγείται κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με 2-0 και την Μπρέσια να μειώνει προσωρινά σε 2-1 με σκόρερ τον Κόρβια στο δεύτερο μέρος. Το ματς ήταν ελεύθερο, με τις δύο αμυντικές γραμμές σε πλήρη χαλαρότητα και φάσεις εκατέρωθεν, με την Μπάρι να ανακτά προβάδισμα 2 τερμάτων και τον Μπενάλι να μειώνει ξανά σε 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του χορταστικού αυτού αγώνα, όπου οι 2 αντίπαλοι αγωνίστηκαν χωρίς καμία σκοπιμότητα και πρόσφεραν άφθονο θέαμα. Στα αγωνιστικά, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τερματοφύλακα Μινέλι, του μέσου Σοντίνια και του επιθετικού Καράτσιολο, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους και πιθανότατα ο κόουτς Καλόρι δεν θα θελήσει να πάρει το ρίσκο της χρησιμοποίησής τους.

Απουσίες: Μινέλι (Τ, 13/0)(?), Σοντίνια (Μ, 21/2)(?), Καράτσιολο (Ε, 29/14)(?)

Αυτοκτόνησε η Αβελίνο στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, όπου και παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 με αντίπαλο την Τράπανι, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία νίκης που θα την έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στα επερχόμενα πλέι οφ. Οι «λύκοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι, κατέγραψαν σχεδόν τριπλάσιες τελικές προσπάθειες, 17 έναντι 6, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Το σκορ άνοιξε γι’ αυτούς στο 55′ της αναμέτρησης ο Σμπάφο, όμως η ψυχρολουσία ήρθε κυριολεκτικά στην εκπνοή, με την Τράπανι να φτάνει στην ισοφάριση στο 96′, καθώς ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν 6 λεπτά. Η Αβελίνο πάντως κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς με ενδεχόμενη νίκη της θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ, διεκδικώντας την άνοδο στη Σέριε Α. Στα αγωνιστικά, δεν θα μπορέσει κατά πάσα πιθανότητα να αγωνιστεί ο μέσος Σουμαρέ, ο οποίος απουσιάζει εδώ και αρκετό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή τόσο του βασικού στόπερ Κιόζα, όσο και του επίσης βασικού μέσου Σκιαβόν, οι οποίοι αισθάνονται μικροενοχλήσεις.

Απουσίες: Σουμαρέ (Μ, 17/0)(?), Κιόζα (Α, 32/1)(?), Σκιαβόν (Μ, 24/0)(?)

Εκτίμηση: Παντελώς αδιάφορη και απογοητευμένη η Μπρέσια έπειτα και από τον οριστικό της υποβιβασμό, ενώ στην Αβελίνο ίσως αρκεί και η ισοπαλία, ανάλογα και με το αποτέλεσμα στο Πεσκάρα – Λιβόρνο. Έχει αξία το διπλό (2.30), το οποίο βρίσκουμε σε αρκετά καλή απόδοση.

Μάθετε στο Foxbet ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη Sportingbet και ενημερωθείτε για όλους τους bookmakers της αγοράς στην αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version