Στοίχημα: Φουλ των… γκολ στην Τουρκία

Καλή εβδομάδα από την παρέα του foxbet, ελπίζουμε να είναι καλή και στοιχηματικά…

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές πλέον είναι λίγες, φτάνουμε σιγά σιγά και σε τέλος σεζόν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό κουπόνι.

Μπεσίκτας – Κόνιασπορ

Α΄ Γύρος: Κόνιασπορ – Μπεσίκτας 1-2

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Μπεσίκτας): 4N–1I–1H

Άξια της μοίρας της με όλη την σημασία η Μπεσίκτας, αφού κατάφερε να μείνει πίσω στην υπόθεση τίτλο, αφήνοντας βαθμούς απέναντι στις αδιάφορες Γκαζιάντεπσπορ και Ακισάρσπορ στα δύο τελευταία παιχνίδια. «Κόλλησε» στο 1-1 σε αμφότερα τα ματς και πλέον βλέπει την πλάτη της Γαλατάσαραϊ με διαφορά εφτά βαθμών. Με νίκη σήμερα θα πλησιάσει στο -4 και την επόμενη εβδομάδα θα παίξει με την ίδια εκτός έδρας, αλλά και πάλι θα είναι πίσω. Σαφώς και το κλίμα στην ομάδα του Μπίλιτς έχει χαλάσει αρκετά, εκεί που ήταν σταθερά πολύ κοντά στην κορυφή σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Από τους τραυματίες, παραμένει εκτός ο τερματοφύλακας Τολγκά Ζενγκίν, ενώ για ακόμη μία φορά αμφίβολος δίνεται ο μέσος Κάβλακ.

Απουσίες: Ζενγκίν (Τ, 17/0), Κάβλακ (Μ, 22/1) (;)

Καμία διάθεση να χαλαρώσει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν η Κόνιασπορ, παρότι βαθμολογικά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε της Γκεντσλερμπιρλίγκι με 1-0 εντός έδρας, χάρη σε τέρμα του Τόρζε στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 81΄. Είχαν προηγηθεί πάντως, δύο σερί ήττες από Μερσίν και Γαλατάσαραϊ, όμως παραμένει ακόμη ο στόχος της έβδομης θέσης, όπως θέλει και ο προπονητής Κοτσαμάν. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πλην του αμφίβολου τερματοφύλακα Φελγκέιρας.

Απουσίες: Φελγκέιρας (Τ, 17/0) (;)

Εκτίμηση: Έτσι όπως τα κατάφερε η Μπεσίκτας, δεν έχει τίποτε άλλο από το να επιτεθεί να κερδίσει το παιχνίδι. Χωρίς άγχος η Κόνιασπορ, μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Κρατάμε το goal/goal.

Δείτε στο Bet Bonus του Foxbet.gr, όλα τα bonus εγγραφής για το στοίχημα με αναλυτικούς πίνακες και αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version