Στοίχημα: Απόψε πάμε Final 4

Τέλος με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέχρι τους τελικούς τουλάχιστον και μπαίνουμε και πάλι σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου.

Παρόλα αυτά, απόψε θα αφήσουμε στην άκρη τα ποδοσφαιρικά και θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια που θα τραβήξουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Ημιτελικά και final 4 ευρωλίγκας απόψε και πάμε να δούμε τα 2 παιχνίδια.

Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε

Η ισπανική ομάδα δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι περίμενε από την Έφες, όμως πήρε την πρόκριση. Ο Ρούντι Φερνάντες είναι ο ηγέτης της ομάδας, με τους Γιούλ και Ροντρίγκεθ να δίνουν το ρυθμό και να κάνουν ό,τι θέλουν στην επίθεση. Ο Κάρολ πυροβολεί από την περιφέρεια, με τους Μασιούλις και Νοσιόνι να δίνουν ποιότητα και post παιχνίδι στην ομάδα. Ο Μπουρούσης έχει χάσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλες χρονιές, με τους Αγιόν και Ρέγιες να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Λάσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε στον κόσμο της ομάδας, ούτε στους παίκτες του, όμως θα δώσουν όλοι τα πάντα για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Η Ρεάλ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, στόχο την πρόκριση στον τελικό και την επιστροφή στην κορυφή μετά το 1995.

Απουσίες: (-)

Η τουρκική ομάδα απέκλεισε με 3-0 νίκες την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μακάμπι και πήρε την πρόκριση στο final4 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Μπιέλιτσα είναι τρομερός σε άμυνα και επίθεση και δύσκολα θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα, μιας και το NBA τον παρακολουθεί στενά. Ο Γκάουντλακ σκοράρει με κάθε τρόπο, ενώ ο Μπογκντάνοβιτς πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις. Το κλειδί της ομάδας είναι ο Ζήσης, ο οποίος οργανώνει άψογα το παιχνίδι της ομάδας και εκτελεί όποτε χρειάζεται. Ο Βέσελι δεσπόζει μέσα στη ρακέτα, ενώ Ζόριτς, Ερντέν και Σαβάς βοηθούν αρκετά στην άμυνα. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ και διαθέτει παίκτες με ταλέντο, όμως είναι άπειροι από τέτοιες διοργανώσεις. Ο Ομπράντοβιτς είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας, η οποία ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να κάνει την έκπληξη και να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Απουσίες: Χίκμαν

Εκτίμηση: Η Ρεάλ έχει τις προσωπικότητες για να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Άσος με -5.5.

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός

Η ρωσική ομάδα προκρίθηκε στο final4 με χαρακτηριστική άνεση, αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό. Ο Μίλος Τεοντόσιτς είναι ο ηγέτης της ομάδας, καθώς είναι εξαιρετικός στο να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο Ντε Κολό δίνει πολλές λύσεις στην επίθεση, όπως και ο Ουίμς, ενώ οι ψηλοί της ΤΣΣΚΑ προκαλούν τρόμο. Ο Κάουν είναι σε εκπληκτική κατάσταση, με τον Χάινς να βοηθά πολύ και τον Κιριλένκο να κάνει τα πάντα σε άμυνα και επίθεση. Ο Ιτούδης και οι παίκτες του δεν θέλουν με τίποτα να δουν στο τέλος του αγώνα τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν και αναμένεται να τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει για ακόμα μία χρονιά το καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης και ευελπιστεί να επιστρέψει στην κορυφή.

Απουσίες: (-)

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο final4, αφήνοντας εκτός την Μπαρσελόνα σε μια πολύ θεαματική σειρά. Ο Σπανούλης οδηγεί για ακόμα μια χρονιά την ομάδα στην κορυφή, με καταπληκτικές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας ότι είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη. Ο Πρίντεζης πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις και μοιάζει ασταμάτητος, ενώ Μάντζαρης και Σλούκας συμπληρώνουν την εκπληκτική ελληνική τετράδα των ερυθρολεύκων. Ο Λοτζέσκι θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε final4 και ευελπιστεί να δείξει το επιθετικό του ταλέντο, όπως και ο Λάφαγιετ. Οι Χάντερ και Ντάνστον θα πρέπει να δώσουν τεράστια μάχη για να αντιμετωπίσουν τους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ. Ο Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του έχουν ταξιδέψει στην Μαδρίτη με στόχο την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου.

Απουσίες: (-)

Εκτίμηση: Μεγάλη μάχη αναμένεται ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ έχει το προβάδισμα να πάρει τη νίκη, όμως κόντρα στον Ολυμπιακό τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Διπλό με +6.5.

Στο στοίχημα μπάσκετ θα βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Eυρωλίγκα, τo Eurocup και το NBA.

Exit mobile version