Στοιχημα: Ποντάρουμε σε μικρές κατηγορίες

Αφήνουμε πίσω μας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πάμε στα εγχώρια πρωταθλήματα, που σιγά σιγά πλησιάζουν στο τέλος τους.

Πάμε να δούμε τι παίζουμε απόψε.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Άαλεν

Α΄ Γύρος: Άαλεν – Φορτούνα Ντισελντορφ 2-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Φορτούνα Ντίσελντορφ): 1Ν-1Ι-0Η

Κάκιστη εμφάνιση και βαριά ήττα με 3-0 για την Φορτούνα Ντίσελντορφ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκρόιτερ Φιρτ. Το πόσο άσχημη ήταν η εμφάνιση των παιχτών της Φορτούνα φάνηκε και στις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή Σούτε, ο οποίος είπε «Θέλω όλοι να σκεφτούν αν πραγματικά τα έχουν δώσει όλα. Είμαστε πλέον όλοι υπό κρίση«. Μόλις μία νίκη στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές για την Φορτούνα, βελτιώνεται κάπως η εικόνα της εντός έδρας, όπου βρίσκει δίχτυα για εννέα συνεχόμενα παιχνίδια. Αρκετές οι απουσίες που μαζεύτηκαν στην Φορτούνα για το σημερινό παιχνίδι. Ταχ, Σοάρες, Σμίγκνταλ και Χόφερ τέθηκαν εκτός, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ερωτηματικό υπάρχει για την συμμετοχή του Μπότζεκ, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σταθερά απουσιάζει ο μακροχρόνια τραυματίας Γκάρντνερ.

Απουσίες: Ταχ (Α, 23/0), Σοάρες (Α, 21/1), Σμίγκνταλ (Α, 5/0), Μπότζεκ (;) (Μ, 25/0), Γκάρντνερ 9Μ, 15/0), Χόφερ (Ε, 19/3)
Ντροπιαστική ήττα γνώρισε η Άαλεν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπόχουμ. Παρά το γεγονός ότι η απόδοση της κυμαινόταν στα γνώριμα στάνταρ της, ήταν τέτοια η αποτελεσματικότητα της Μπόχουμ, που βρισκόταν με 0-4 πίσω στο σκορ μετά από μία ώρα παιχνιδιού. Τα γκολ των Αντέμι και Σταϊνχόφερ απλά διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με την Άαλεν να γνωρίζει την πρώτη της ήττα μετά από εφτά αγωνιστικές και να πέφτει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με την θηλιά στο λαιμό πλέον η Άαλεν, ψάχνει μόνο την νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει καθώς ακόμα και η ισοπαλία θα είναι καταδικαστική. Την πέμπτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα αντίκρισε στο προηγούμενο παιχνίδι ο αμυντικός Οφόσου και είναι τιμωρημένος. Εκτός συνεχίζει ο τερματοφύλακας Φέτζιτς, απουσιάζουν εδώ και καιρό οι Νόιμαν, Νταγκφούς και Λεχλάιτερ.

Απουσίες: Οφόσου (Α, 25/0), Φέτζιτς (Τ, 10/0), Νόιμαν (Α, 0/0), Νταγκφούς (Μ, 17/2), Λεχλάιτερ (Ε, 0/0)

Εκτίμηση: Η Άαλεν έχει ανάγκη τους βαθμούς αλλά στο στρατόπεδο της Φορτούνα ψάχνουν τα καλά αποτελέσματα για να κλείσουν με όμορφο τρόπο την σεζόν. Αρκετά πιθανό το Over 2.5, καθώς περιμένουμε από τις δύο ομάδες να παίξουν ανοιχτά από την αρχή.

Βαλενσιέν- Λαβάλ

Α’ Γύρος: Λαβάλ – Βαλενσιέν 3-1

Προϊστορία 10ετίας (με γηπεδούχο την Βαλενσιέν): 1Ν – 0Ι – 0Η

Κρίσιμο στη μάχη της σωτηρίας το παιχνίδι για τη Βαλενσιέν, καθώς ακολουθούν δυο δύσκολα ματς με Σοσό εκτός και Γκαζελέκ εντός. Οποιος πει ότι περίμενε ότι η Βαλενσιέν θα γνώριζε την ήττα από τη Σατουρού, θα πει ψέματα, καθώς το κίνητρο το είχε ξεκάθαρα η Βαλενσιέν. Τελικά η τελευταία έκανε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 3-0. Στο 37ο λεπτό ο Καμαρά έκανε το 1-0 για τη Σατορού και στο 60′ ο Πλεσίς διπλασίασες τα τέρμα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 το έγραψε και πάλι ο Καμαρά στο 80′. Δύο ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια της έχει η Βαλενσιέν. Τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της εμφάνισαν goal και 2-3 γκολ. Συνεχίζει να κινδυνεύει με υποβιβασμό, αφού απέχει από την επικίνδυνη ζώνη μόλις 3 βαθμούς, όμως παρά την πρόσφατη ήττα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθουν τα απαραίτητα αποτελέσματα για την παραμονή στην κατηγορία. Εκτός μάχης δεδομένα για ακόμα ένα παιχνίδι ο βασικός κίπερ Λακέ, ο οποίος θα απουσιάζει για καιρό εξάλλου. Από εκεί και πέρα δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα για τον τεχνικό Λε Φραπέ.

Απουσίες: –

Δεν λένε να ξεφύγουν από τις ισοπαλίες στη Λαβάλ, καθώς έφτασαν τις 20 στα 35 παιχνίδια. Ακόμα μία, αφού ήρθε με αντίπαλο τη Χάβρη, με την οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα έκανε βέβαια ζημιά στην αντίπαλό της… Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος είχε χαμηλό ρυθμό και λίγες φάσεις, με την Χάβρη να καταφέρνει τελικά στο 83′ να παίρνει το προβάδισμα με σκόρερ τον – ποιον άλλο – φορ Λε Μπιχάν, όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Λαβάλ ισοφάρισε με τον Γκιρασί. Under εμφάνισαν οι 28 από τους 35 αγώνες της στο πρωτάθλημα. Εχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, 20 στον αριθμό σε σύνολο 35 αναμετρήσεων. Ο στόχος της παραμονής έχει «κλειδώσει» για τη Λαβάλ, με τη διοίκηση να προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη χρονιά. Πλέον έχει ξεμείνει από στόχους, το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον είναι να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση. Στο σημερινό ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του καλού μπακ Ριβεριάν (21/1), όπως και του πολύπειρου επιθετικού Πιζόλ (24/4), οι οποίοι έχουν χάσει τα τρία τελευταία ματς.

Απουσίες: Ριβεριάν (Α, 21/1), Πιζόλ (Ε, 24/4)

Εκτίμηση: Εξαιρετικά κρίσιμος αγώνας για τη Βαλενσιέν στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία, την ώρα που η Λαβάλ είναι παντελώς αδιάφορη και δεν κυνηγάει κάτι συγκεκριμένο. Λογική επιλογή ο άσος σε αυτό το ματς.

Ενημερωθείτε από το Foxbet ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για το διαδικτυακό στοίχημα και μάθετε ότι πρέπει να ξέρετε για αυτές.

Exit mobile version