Στοίχημα: Στα γκολ το σημερινό ποντάρισμα…

Δεν ήταν καλό -στοιχηματικά- το Σαββατοκύριακο, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Δεν μας βγήκαν ούτε χθες οι στοιχηματικές επιλογές, ελπίζουμε να ξεκινήσει με κέρδος η εβδομάδα. 1 μόλις παιχνίδι για σήμερα, μιας και το κουπόνι δεν προσφέρεται για παραπάνω. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Νόρκεπινγκ – Γκέφλε

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Νόρκεπινγκ): 3Ν-1Ι-1Η

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της Νόρκεπινγκ την προηγούμενη αγωνιστική και δίκαια γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 στην έδρα της Χέλσινμποργκ. Η αντίπαλος κατάφερε από το πρώτο λεπτό να επιβάλλει το δικό της ρυθμό και έτσι η Νόρκεπινγκ αναγκαστικά το μόνο που έκανε ήταν να αμύνεται. Το πέτυχε όμως μόνο μέχρι το 39ο λεπτό όταν το σκορ άνοιξε εισ βάρος της. Τα αμυντικά της κενά φάνηκαν για ακόμη ένα παιχνίδι και στο 53ο λεπτό ο πίνακας έγραφε 3-0. Σε μία από τις λιγοστές φορές που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή κατάφερε να σκοράρει με τέρμα του επιθετικού Εμίρ Κούγιοβιτς. Στην έδρα της δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης και για να γίνει αυτό πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού της, όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Γιαν Άντερσον. Στα θετικά το γεγονός ότι δεν ταλανίζεται από προβλήματα τραυματισμών.

Απουσίες: –

Ακόμη μία καλή και πειθαρχημένη εμφάνιση πραγματοποίησε η Γκέφλε στον εντός έδρα αγώνα με αντίπαλο την Χάλμσταντ. Αυτή τη φορά όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα παραπάνω εκτός από το βαθμό της ισοπαλίας και τις εντυπώσεις. Επέσε πάνω σε μια αντίπαλο που ευρισκόμενη με 0 βαθμούς έπαιξε μόνο άμυνα. Την άμυνα αυτή δεν μπόρεσε να διασπάσει η Γκέφλε παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας και αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα που θα της έδινε τη νίκη. Έτσι το σκορ του αγώνα ήταν το στείρο 0-0. Η συνέχεια τέτοιων εμφανίσεων σίγουρα θα δικαιώσουν την ωραία προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο από τον προπονητή Ρότζερ Σάντεμπεργκ και το σύνολο που έχει επιλέξει για να διεκπεραιώσει τη φετινή χρονιά. Από το σύνολο αυτό είναι ετοιμοπόλεμοι άπαντες για τον σημερινό αγώνα.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Πιο προσεκτική αναμένεται να εμφανιστεί η Νόρκεπινγκ αγωνιζόμενη εντός έδρας. Μόνο καλά δείγματα έχει να επιδείξει φέτος η Γκέφλε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Με δεδομένη τη δυσκολία επιλογής σημείου, θα πάμε με το ασφαλέστερο 2-3 γκολ.

Δείτε στο Bet Bonus του Foxbet.gr, όλα τα bonus εγγραφής για το στοίχημα με αναλυτικούς πίνακες και αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version