Στοίχημα: Μεγάλη απόδοση στο διπλό της Γιουνάιτεντ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας έχει… διπλό σε τιμή ευκαιρίας.

Με γεμάτο στοιχηματικό κουπόνι συνεχίζουμε και απόψε, 2 σημεία κρατάμε και σήμερα για το παιχνίδι μας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Λιρς – Σερκλ Μπριζ

Α’ Γύρος: Σερκλ Μπριζ – Λιρς 1-2

Β’ Γύρος: Λιρς – Σερκλ Μπριζ 2-1

Α’ Ματς πλέι-οφ ΙΙΙ: Σερκλ Μπριζ – Λιρς 2-3

Β’ Ματς πλέι-οφ ΙΙΙ: Λιρς – Σερκλ Μπριζ 0-1

Γ’ Ματς πλέι-οφ ΙΙΙ: Σερκλ Μπριζ – Λιρς 0-2

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Λιρς): 3Ν-4Ι-3Η

Η Λιρς έχε μετατρέψει σε εξοχικό την έδρα της Σερκλ Μπριζ, καθώς για δεύτερη σερί φορά στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ και τρίτη συνολικά φέτος απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-0). Στο ματς της περασμένη εβδομάδας, προηγήθηκε δίκαια 1-0 στην ανάπαυλα, στο δεύτερο μέρος περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά καθήκοντά της, καθαρίζοντας το παιχνίδι με γκολ στο 85′. Αν η Λιρς κερδίσει το σημερινό παιχνίδι τότε αυτόματα ανακηρύσσεται νικήτρια των αγώνων μπαράζ και στέλνει στα… τάρταρα τη Σερκλ Μπριζ. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα διεξαχθεί και πέμπτο παιχνίδι στην έδρα της Σερκλ Μπριζ. Εντός έδρας, η Λιρς έχει απολογισμό 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες (9 under – 7 over). Νοκ άουτ τέθηκε ο εξτρέμ Βάντερσον (28/2), λείπουν εδώ και καιρό ο στόπερ Μπάουσενς (4/0) και ο επιθετικός Νουαφόρ (11/2). Εμεινε εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους ο επιθετικός Κεϊτά (24/5).

Απουσίες: Βάντερσον (Ε, 28/2), Μπάουσενς (Α, 4/0), Νουαφόρ (Ε, 11/2), Κεϊτά (Ε, 24/5).

Η Σερκλ Μπριζ μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από τη Λιρς (0-2) βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον γκρεμό, καθώς αν χάσει σήμερα αποχαιρετά οριστικά την κατηγορία. «Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το σκοράρισμα. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιούμε. Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής Φαν Βέικ, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Εκτός έδρας, η Σερκλ Μπριζ έχει απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες (11 under – 5 over). Νεότερες απουσίες ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Βερνέρ (33/0) και ο εξτρέμ Σουκούτα-Πασού (25/2). Παραμένουν εκτός ο στόπερ Βιλς (16/0), ο μέσος Εντιαγέ (11/0), οι επιθετικοί Βάλκε (11/0), Κάνεπεϊλ (8/1). Αποθεραπεύτηκε ο μέσος Γκργκιτς (24/1).

Απουσίες: Βερνέρ (Τ, 33/0), Σουκούτα-Πασού (Ε, 25/2), Βιλς (Α, 16/0), Εντιαγέ (Μ, 11/0), Βάλκε (Ε, 11/0), Κάνεπεϊλ (Ε, 8/1).

Εκτίμηση: Αναμένεται παιχνίδι τακτικής και υπομονής, καθώς στη φάση που βρίσκεται η σειρά το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. Προβάδισμα στο Under 2.5 (1.75).

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Α΄ Γύρος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-1

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Έβερτον): 4Ν-2Ι-4Η

Έκανε το καθήκον της την προηγούμενη αγωνιστική η Έβερτον και σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη, κατάφερε και κέρδισε με 1-0. Θα μπορούσε να σημειώσει και περισσότερα τέρματα, είχε χαμένο πέναλτι στο 10΄ και κάποιες καλές ευκαιρίες μετά το 1-0 του Μιραλάς στο 27΄, αλλά αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.Αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Δύσκολο χαρακτήρισε το αποψινό ματς ο Μαρτίνεζ, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η ομάδα του καλείται να αντιμετωπίσει ένα από τα φορμαρισμένα σύνολα στο Νησί. Χωρίς κάποια εξέλιξη η κατάσταση των Οβιέδο, Χίμπερτ και Γκίμπσον, οι οποίοι θα απουσιάσουν και από την αποψινή αναμέτρηση. Ίσως επιστρέψουν οι Μακάρθι (23/1) και Όσμαν (16/1), ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει ο Πίεναρ, που και πάλι ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Απουσίες: Οβιέδο (Α, 6/0), Πίεναρ (Μ, 9/0), Χίμπερτ (Α, 4/0), Γκίμπσον (Μ, 9/0),

Τέλος στο νικηφόρο σερί 6 αγωνιστικών που «έτρεχε», μπήκε την περασμένη αγωνιστική για την Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Τσέλσι. Σε ένα κατά γενική ομολογία κακό παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες, η ομάδα του Μουρίνιο ήταν αυτή που κατάφερε να σπάσει το «ρόδι» με τον Αζάρ στο 38΄ και να πάρει το τρίποντο της νίκης. Οι παίχτες του Φαν Χάαλ καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες πλέον, μιας και η μάχη με την Σίτι για την κατάληψη της 3ης θέσης έχει ανάψει για τα καλά. Ο Φαν Χάαλ θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Έβανς, που έρχεται από απουσία 7 αγωνιστικών λόγω τιμωρίας, δύσκολα πάντως να πάρει θέση βασικού απόψε. Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο χορτάρι βρίσκεται και ο Φαν Πέρσι και αυτός όμως ίσως ξεκινήσει από τον πάγκο. Εκτός παραμένουν οι Κάρικ, Ρόχο και Τζόουνς, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Γιανουζάι και Μπλιντ.

Απουσίες: Κάρικ (Μ, 18/1), Ρόχο (Α, 20/0), Τζόουνς (Α, 19/0), Μπλιντ(;) (Α, 20/2), Γιανουζάι (Ε, 17/0)

Εκτίμηση: Η Έβερτον μετά το αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, δείχνει να «καθάρισε» με την παραμονή της και πλέον κοιτάει τη νέα σεζόν. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ θέλει τη νίκη, καθώς ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει ούτε το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το διπλό προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις και δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε.

Στο Foxbet θα βρείτε καθημερινά, προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, τένις και αμερικάνικα αθλήματα από το απόλυτο εργαλείο για το Live Stoixima.

Exit mobile version