Ταμείο την Παρασκευή, άσος και over για κέρδη και το Σάββατο

Πάμε για νέο ταμείο σήμερα μετά τη χθεσινή επιτυχία…

Καλό Σαββατοκύριακό από την παρέα του Foxbet. 2/2 χθες με το στοίχημα 2-3 γκολ και ξεκινάμε τις στοιχηματικές μας επιλογές με κέρδος για απόψε. Αρκετά σημεία για απόψε και πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Χέρενφεν – Βίλεμ

Α΄ Γύρος: Βίλεμ – Χέρενφεν 2-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Χέρενφεν): 5Ν-3Ι-0Η

Η κατάλληλη αντίπαλος για την φιέστα της Αϊντχόφεν έγινε η Χέρενφεν όπως αποδείχθηκε, χάνοντας την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1. Από νωρίς πίσω στο σκορ, μειώνοντας προσωρινά σε 2-1 με τον Φαν Ντεν Μπεργκ στο 27′. Επιστροφή στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές για της «καρδούλες», που θα βρίσκονται ωστόσο στα πλέι οφ της Ευρώπης και θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν όσο γίνεται την βαθμολογική τους εικόνα στις τρεις αναμετρήσεις που απομένουν. Χάνει το ματς με την Βίλεμ ο αμυντικός Μάρτζο, που είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες παραμένουν οι επίσης αμυντικοί Σμιντ και Μπούις.

Απουσίες: Μάρτζο (Α, 29/0), Σμιντ (Α, 22/0), Μπούις (Α, 12/0)

Από τις πλέον άνετες βαθμολογικά ομάδες της κατηγορίας η Βίλεμ, που έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της στην κατηγορία και δείχνει ολοένα και περισσότερο χαλαρή τις τελευταίες εβδομάδες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της υπέστη την συντριβή μπροστά στο κοινό της από την Γκρόνινγκεν με 4-1 και το μοναδικό της τέρμα σημείωσε ο Μεσαούντ στο 67′. Χωρίς άγχος θα παίξει και σήμερα απέναντι στην Χέρενφεν, ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας Γιούργκεν Στρέπελ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Λόγω έδρας και ποιότητας συγκλίνουμε προς την Χέρενφεν, που καλείται να αντιδράσει από την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Προβάδισμα στον άσο.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μόναχο 1860

Α΄ Γύρος: Μόναχο 1860 – Φορτούνα Ντισελντορφ 0-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Φορτούνα Ντίσελντορφ): 2Ν-0Ι-2Η

Έμεινε μόλις στο 30΄με δέκα παίχτες λόγω της αποβολής του Μπότζεκ και εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι είναι έτοιμοι να παραδοθεί, γιγάντωσε και έκανε την εμφάνιση της σεζόν. Προηγήθηκε με τον Πονχάπαλο, δεν «μάσησε» όταν η Ίγκλοσταντ ισοφάρισε και πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Μπεντού, λύγισε τελικά στο τέλος αφού η πίεση της Ίγκλοσταντ είχε γίνει αφόρητη. Μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, μετράει στο ίδιο διάστημα οχτώ goal-goal και εφτά over 2.5. Η είδηση που κυριαρχεί στο σύλλογο δεν είναι άλλη από την απόφαση του Λάμπερζ να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει ύστερα από 13 χρόνια προσφοράς στο σύλλογο. Στα αγωνιστικά νέα, εκτός συνεχίζει ο σκόρερ Μπένσοπ ενώ τιμωρημένοι οι Μπότζεκ, Σμιτζ και Φινκ.

Απουσίες: Άβεβορ (Α, 14/0), Σμιτζ (Α, 18/0), Μπότζεκ (Μ, 25/0), Φινκ (Μ, 11/1), Γκάρντνερ (Μ, 15/0), Μπένσοπ (Ε, 27/13), Μπόλυ (Ε, 11/1)

Το απόλυτο τίποτα για περίπου 55 λεπτά, άλλη ομάδα μετά το γκολ Βολφ σε εκείνο το σημείο. Η Μόναχο βρέθηκε να χάνει από το 16΄από την Μπόχουμ, ο Βόλφ όμως με ένα εξαιρετικό γκολ, ανύψωσε ηθικό κερκίδας και συμπαιχτών, η Μόναχο μεταλλάχθηκε σε μηχανή παραγωγής φάσεων και πήρε την νίκη με το γκολ του Χάινστο 92΄. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Μόναχο 1860 μετά από τέσσερις αγωνιστικές, νίκη που την κρατάει οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Tραυματίστηκε και θα απουσιάσει ο μέσος Ανάν ενώ εκτός παραμένει ο αναπληρωματικός μέσος Σιμόν. Εκτός λόγω τιμωρίας θα είναι ο αμυντικός Μπούλοου, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα είναι πιθανό να αγωνιστεί και ο αρχισκόρερ Οκότιε.

Απουσίες: Μπούλοου (Α, 11/1), Σιμόν (Μ, 6/1), Ανάν (Μ, 3/0)

Εκτίμηση: Η Μόναχο 1860 έχει ανάγκη τoυς βαθμούς αλλά η Φορτούνα χτυπάει όλα τα παιχνίδια της και θα ζητήσει την επιστροφή στις νίκες. Τρύπιες άμυνες και οι δύο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε ένα ακόμη Over 2.5 (1.95).

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προγνωστικά για το στοίχημα ΟΠΑΠ.

Exit mobile version