Στοίχημα με τα γκολ σε καλές αποδόσεις

Το γκολ της Σεβίλλη από το πρώτο δεκάλεπτο, μας χάλασε τα σχέδια στη Ρωσία, πολύ άνετα επιβεβαιώθηκε το under στο ματς της Ντνίπρο.

Μικρό αλλά με επιλογές το σημερινό κουπόνι και πάμε να δούμε τι κρατάμε…

Μάιντζ – Σάλκε

Α΄ Γύρος: Σάλκε – Μάιντζ 4-1

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο την Μάινς): 2Ν-2Ι-4Η.

Έπαιξε ανοιχτά και στα ίσα το ματς στο Φράιμπουργκ και της βγήκε σε καλό. Δείχνοντας σε καλή κατάσταση η Μάιντζ επιβλήθηκε με 3-2. Πήρε προβάδισμα με δύο ισάριθμα γκολ του Οκαζάκι μέσα σε διάστημα 6 λεπτών στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Από κει και πέρα έριξε ρυθμούς, έδωσε έμφαση στην άμυνα πράγμα που πλήρωσε στο 81′ όταν η Φράιμπουργκ μείωσε. Βρήκε άμεση απάντηση με τον Μάλλι, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-3. Στην εκπνοή δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Επιστρέφουν Μπουγκέρτ, Μπελ και Κού που έλειψαν αλλά θα δώσουν το παρών. Πλέον ο πονοκέφαλος του Σμιντ δεν είναι ποιοι λείπουν αλλά ποιους θα βάλει στην αρχική ενδεκάδα. Ενδεχόμενη νίκη της Μάιντζ ίσως σημάνει την οριστική-μαθηματική παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Απουσίες: Κλέμενς (Μ, 15/1), Χόφμαν (Μ, 12/3).

Το αμυντικογενές και κακό ποδόσφαιρο της Σάλκε μπορεί να μην αρέσει και να μην είναι ελκυστικό όμως απέδωσε κόντρα στην Βόλφσμπουργκ. Στήθηκε με σκοπό το 0-0 αλλά εν τέλει πήρε το 1-1 απέναντι στους λύκους. Ελάχιστες ευκαιρίες έκανε καθώς ήταν μόνιμα σε θέση άμυνας. Ο Σανέ στο 53′ πάγωσε τις εξέδρες στο Βόλφσμπουργκ καθώς σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που απείλησε κατάφερε να ευστοχήσει. Βέβαια δεν κράτησε την νίκη καθώς η πίεση ήταν ασφυκτική και η άμυνα υπέκυψε στο 78′. Ουσιαστικά ο στόχος πλέον για τον Ντι Ματέο είναι να διατηρήσει την διαφορά από τον έβδομο καθώς η τέταρτη θέση είναι αδύνατο να κατακτηθεί. Ευχάριστα τα νέα καθώς επιστρέφουν Τσούπο-Μότινγκ και Χόεγκερ για να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Γκίφερ (Τ, 2/0), Αϊχάν (Α, 15/0), Ουτσίντα (Α, 19/0), Ομπάσι (Ε, 6/0), Σαμ (Ε, 11/0).

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, είναι δύσκολο η «μαντεψιά» σημείου καθώς ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει η άμυνα της Σάλκε. Θεωρούμε πως 2 η 3 γκολ θα υπάρξουν στο ματς. Πολύ δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η ομάδα του Ντι Ματέο. 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Φάλκενμπεργκ – Μάλμε

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Φάλκενμπεργκ): 0N-0I-1H

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Φάλκενμπεργκ στη έδρα της Ατβίνταμπεργκ και γνώρισε δίκαια την ήττα με σκορ 3-1. Η πίεση που δεχόταν ήταν ασφυκτική από το πρώτο λεπτό και είχε ως συνέπεια να δεχθεί το πρώτο τέρμα στο 22ο λεπτό. Στη συνέχεια φάνηκε ανήμπορη να αντιδράσει και έχοντας χάσει την κατοχή της μπάλας στη μεσαία κυρίως γραμμή, πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος της σκορ 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση παρέμεινε η ίδια, με τη φιλοξενούμενη Φάλκενμπεργκ να δέχεται στο 55ο λεπτό και τρίτο τέρμα και όλα να δείχνουν τελειωμένα. Από το 75ο λεπτό έπαιξε με παραπάνω παίκτη λόγω κόκκινης κάρτας που δέχθηκε αμυντικός της Ατβίνταμπεργκ, αλλά τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενά για να ανατραπεί το σκορ. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Χανς Έκλουντ ήταν να μειώσουν σε 3-1 χάρη σε γκολ του μέσου Καμάλ Μοσταφά που είχε περάσει ως αλλαγή. Λίγο πιο κάτω από τη μέση της βαθμολογία βρίσκεται η Φάλκενμπεργκ και στον αγώνα με τη Μάλμε πρέπει να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να αποκομίσει βαθμό η βαθμούς και να βρεθεί ψηλότερα. Στα θετικά το κενό απουσιολόγιο λόγω τραυματισμών ή τιμωριών.

Απουσίες: –

Την προηγούμενη αγωνιστική η Μάλμε ξεπέρασε και το εμπόδιο της Χάμαρμπι νικώντας την με σκορ 3-1 και ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή μαζί με την Έλφσμποργκ. Δυνάμικό ήταν το ξεκίνημα της για ακόμη μία φορά και ευτύχησε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό χάρη σε γκολ του Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί όμως, ήρθε η ισοφάριση και το παιχνίδι ξανάρχισε από την αρχή. Η Μάλμε αν και δεν απείλησε ιδιαίτερα, πήρε για δεύτερη φορά κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο μέσος Όσκαρ Λεβίτσκι. Στην επανάληψη η αντίπαλος βγήκε μπροστά στην προσπάθεια για ισοφάριση αλλά η συμπαγής άμυνα της γηπεδούχου έδινε πάντα τη λύση. Στο 570 λεπτό ο Ρόζενμπεργκ είχε την ευκαιρία να τελειώσει πρόωρα το παιχνίδι αλλά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Έγκε Χαρέιντε ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Άγκον Μεχμέτι που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγώνα. Ικανοποιημένος από τη απόδοση της ομάδας του δήλωσε ο Χαρέιντε και συνέστησε προσοχή στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από τον σημερινό κόντρα στην Φάλκενμπεργκ που καίγεται για βαθμούς. Στα θετικά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απόντες.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: H Μάλμε είναι σίγουρα το φαβορί αλλά η απόδοση είναι χαμηλή. Ασφαλέστερη επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το 2-3 γκολ που προσφέρεται σε απόδοση 2,02.

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προγνωστικά για το στοίχημα ΟΠΑΠ.

Exit mobile version