Στοίχημα: Λίγα γκολ στο Europa League

Μεγάλα τα ματς απόψε στο Europa League, μεγάλες και οι ευκαιρίες για κέρδη…

Συνεχίζουμε απόψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Δύο παιχνίδια με λίγα γκολ για απόψε, πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ζενίτ – Σεβίλλη

Α΄ Αγώνας: Σεβίλλη – Ζενίτ 2-1

Σφιχτή στην άμυνα, φαρμάκι στις αντεπιθέσεις και η Ζενίτ ναι μεν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Ισπανία αλλά το τελικό 2-1 της αφήνει πολλές ελπίδες για την πρόκριση. Προηγήθηκε με τον Ραϊζάντσεφ στο 29′, θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμη ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο καθώς, πιέστηκε πολύ στην επανάληψη και είδε την Σεβίλλη να γυρίζει το παιχνίδι με τα γκολ των Μπάκα και Σουάρεζ. «Είναι σημαντικό ότι σκοράραμε. Παίξαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, με πολλές απουσίες και ένα καυτό κοινό. Πιστεύω ότι με την δύναμη που θα μας δώσουν οι δικοί μας φίλαθλοι, θα φτάσουμε στην ανατροπή», δήλωσε ο Βιλας Μπόας μετά το παιχνίδι. Στα αγωνιστικά νέα, εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν οι σημαντικότατοι Κρισίτο, Σμολνίκοφ, Ντάνι και Χουλκ αλλά θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι Γκαράι και Ραϊζάντσεφ. Σταθερά εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο μέσος Φαϊζουλιν.

Απουσίες: Γκαράι (Α, 5/0), Φαϊζούλιν (Μ, 0/0), Ραϊζαντσεφ (Μ, 5/1)

Νωχελικό το ξεκίνημα της στο πρώτο παιχνίδι, απειλήθηκε σε δύο περιπτώσεις από την Ζενίτ, το πλήρωσε την τρίτη φορά σε μία από τις αρκετές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Άλλη ομάδα στην επανάληψη, πολιόρκησε την εστία της αντιπάλου της και έφτασε στην ανατροπή με τα γκολ των Μπάκα (73′) και Σουάρεζ (88′). Στραβοπάτησε στο πρωτάθλημα καθώς έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Γράναδα, δεν μπορεί όμως να αγνοηθεί η εξαιρετική φόρμα και οι περίπου δύο μήνες που έχει μείνει μακριά από την ήττα. Κανονικά στην 18αδα βρέθηκε στο ματς πρωταθλήματος ο βασικός τερματοφύλακας Μπέτο αλλά ο Ουνάι Έμερι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα πάρει θέση βασικού. Τα μοναδικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει για το σημερινό παιχνίδι ο Ισπανός τεχνικός, είναι οι απουσίες των αναπληρωματικών Μπραμπόσα και Κριστόφορο.

Απουσίες: Μπαρμπόσα (Τ, 0/0), Κριστόφορο (Μ, 0/0)

Εκτίμηση: Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αναγκάζει τις δύο ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές στο σημερινό παιχνίδι. Δεδομένης της κρισιμότητας του ματς, το under 2.5 φαντάζει ως η λογικότερη επιλογή, για ένα παιχνίδι όμως που προσφέρεται κυρίως για live στοιχηματισμό.

Ντνιέπρ – Κλαμπ Μπριζ

A΄ Αγώνας: Κλαμπ Μπριζ – Ντνιέπρ 0-0

Έφερε εις πέρας την αποστολή της στο Βέλγιο η Ντνιέπρ, αφού κατάφερε να μην ηττηθεί και να μείνει στο ισόπαλο 0-0. Σε ένα ματς, που δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, στον αντίποδα προσπάθησε στις αντεπιθέσεις για την ζημιά. Σήμερα της δίνεται η ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Europa League, αλλά για να το κάνει πρέπει να σκοράρει. Πάει με φόρα στον επαναληπτικό, αφού στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Ολιμπίκ Ντόνετσκ με 5-0 στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Δεν λείπουν τα προβλήματα απουσιών, αφού ποινή τιμωρίας εκτίει ο μέσος Φέντορτσκουκ, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός Μάζουτς και ο επιθετικός Ζοζούλια.

Απουσίες: Φέντορτσουκ (Μ, 5/0), Μαζούτς (Α, 5/0), Ζοζούλια (Ε, 7/1)

Από τις λίγες φορές που δεν σκόραρε τελευταία η Κλαμπ Μπριζ, μένοντας στον πρώτο αγώνα στο 0-0 εντός έδρας. Φάνηκε πως «βραχυκύκλωσε» από την αμυντική τακτική των αντιπάλων και δεν μπόρεσε να απειλήσει πολλές φορές για γκολ. Ανέβηκε πάντως ψυχολογικά με τη νίκη στο ντέρμπι επί της Άντερλεχτ (2-1), παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα και οδηγεί κανονικά την κούρσα των πλέι οφ πρωταθλήματος. Σήμερα θα αναζητήσει τουλάχιστον ένα γκολ στην Ουκρανία για να κάνει την δουλειά της, ώστε να πάρει μια μεγαλειώδης πρόκριση για τους «4» καλύτερους του θεσμού. Χάνει το ματς ο τραυματίας αμυντικός Έντζελς, αμφίβολοι δίνονται ο μπακ Μουνιέρ και οι επίσης αμυντικοί Μπομπό και Ντουάρτε.

Απουσίες: Έντζελς (Α, 4/0), Μουνιέρ (Α, 8/0) (;), Μπομπό (Α, 5/3) (;), Ντουάρτε (Α, 10/0) (;)

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες θέλουν να βάλουν γκολ, αλλά το ίδιο να μην δεχθούν. Δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά από το πρώτο ματς και ίσως οδηγηθούμε σε ακόμη ένα under 2.5.

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προγνωστικά για το στοίχημα ΟΠΑΠ.

Exit mobile version