Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Μονακό

Δεν ήταν απλά καλή, ήταν τρομακτικά καλή η Μπάγερν χθες, επιβεβαίωσε με μεγάλη ευκολία τον άσο από ημίχρονο.

Με το Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε και απόψε και πάμε στο Μονακό και την αναμέτρηση της με την Γιουβέντους.

Μονακό – Γιουβέντους

Α΄ Παιχνίδι: Γιουβέντους – Μονακό 1-0

Αδικημένη από το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού θα πρέπει να αισθάνεται η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς στάθηκε αρκετά καλά στο Τορίνο απέναντι στη ¨Μεγάλη Κυρία¨. Ωστόσο, σε μια ανύποπτη φάση στο 56΄, δόθηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι το οποίο έχει αναγκάσει τους Μονεγάσκους να κυνηγάνε τη νίκη σήμερα προκειμένου να προκριθούν. Στο εγχώριο πρωτάθλημα έχασε βαθμούς το Σάββατο από τη Ρεν μένοντας στο 1-1. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί για ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες των Τραορέ και Μπακαγιόκο, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει πολύ τα αγωνιστικά του πλάνα. Μια από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης εξακολουθεί να διαθέτει η ομάδα του Πριγκιπάτου.

Απουσίες: Τραορέ (Μ, 0/0), Μπακαγιόκο (Μ, 3/0)

Πήρε την πολυπόθητη νίκη στο πρώτο παιχνίδι παρά τις πολλές και σημαντικές της απουσίες. Ωστόσο, το 1-0 σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε τον Αλέγκρι, που ζήτησε γρήγορο γκολ από τους παίχτες τους προκειμένου να καθαρίσουν την πρόκριση. Στα ήδη πολλά προβλήματα του πρώτου παιχνιδιού, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Αρτούρο Βιντάλ, με τον Χιλιανό να είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς. Επίσης, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Πογκμπά, Ασαμόα και Κάσερες που επηρεάζουν το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Απουσίες: Ασαμόα (Μ, 3/0), Κάσερες (Α, 2/0), Πογκμπά (Μ, 8/1), Βιντάλ (Μ, 8/1), Μαρόνε (Μ, 0/0), Ρόμουλο (Μ, 1/0)

Εκτίμηση: Δύσκολα θα μείνει πάλι στο μηδέν η Μονακό που πρέπει να αναζητήσει το γκολ για να προκριθεί. Οι κενοί χώροι που θα υπάρξουν, ευνοούν το Over 2,5.

Βρείτε καθημερινά στο Foxbet, προγνωστικά στοιχήματος για το κουπόνι του ΟΠΑΠ και το διαδικτυακό στοίχημα.

Exit mobile version