Στοίχημα: Διπλό με κίνητρο στο Νησί

Η στοιχηματική πρόταση για το ταμείο της Κυριακής…

Μέτριο θέαμα στο ντέρμπι του Λονδίνου, με το γκολ/γκολ να μην επιβεβαιώνεται ποτέ. Αρκετές επιλογές και για απόψε, πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Ουτρέχτη – Τβέντε

Α΄ Γύρος: Τβέντε – Ουτρέχτη 3-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Ουτρέχτη): 1Ν-5Ι-4Η

Τίποτα το ιδιαίτερο σε έναν ακόμη αγώνα η Ουτρέχτη, που έχασε την προηγούμενη εβδομάδα δίκαια στην έδρα της Ντεν Χάαγκ με 2-0. Δέχθηκε τα γκολ στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, ενώ ήταν από τις λίγες φορές μέσα στην σεζόν, που δεν σκόραρε. Έτσι και αλλιώς πραγματοποιεί κάτω του μετρίου χρονιά, όντας μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ και αυτό που της έμεινε πλέον είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, όντας στο +6 από την ζώνη των μπαράζ. Στα καθαρά αγωνιστικά εξέτισε ο στόπερ Λέουβιν, ενώ απουσιάζουν πάντα οι τραυματίας επιθετικοί Μπόιμανς και Μπαραζίτ.

Απουσίες: Μπόιμανς (Ε, 9/9), Μπαραζίτ (Ε, 16/2)

Η Τβέντε ξεπέρασε τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Τσβόλε και μάλιστα εντός έδρας, βγάζοντας διπλό την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 3-1. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 23′, όμως η απάντηση ήταν άμεση από τον Ζίγετς στο 28′, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια δύο γκολ από τον Τάπια στο 38′ και 51′ για την ανατροπή. Βαθμολογικά κυνηγάει την όγδοη θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να την οδηγήσει στα πλέι οφ, αν και το κλίμα στον ομάδα και ειδικά για τον προπονητή Σρόιντερ δεν είναι καθόλου καλό. Σημαντική η επιστροφή του εξτρέμ Κορόνα, που αποθεραπεύτηκε προσφάτως, ενώ λείπει μονάχα ο τραυματίας γκολκίπερ Στέφενς.

Απουσίες: Στέφενς (Τ, 13/0)

Εκτίμηση: Από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια της αγωνιστικής, που λογικά θα δούμε πολλά γκολ. Πρώτη επιλογή το over 2.5.

Νιούκαστλ – Τότεναμ

Α΄ Γύρος: Τότεναμ – Νιούκαστλ 1-2

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Νιούκαστλ): 6Ν-2Ι-1Η

Συνεχίζει να απογοητεύει η Νιούκαστλ, που ηττήθηκε εύκολα από την Λίβερπουλ στο Anfield την περασμένη Δευτέρα με 2-0. Από 1 γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ, κόντρα σε μια τραγική Νιούκαστλ που μετράει 5 σερί ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Με την εικόνα δε που έχει η ομάδα από τότε που ανέλαβε ο Κάρβερ, μάλλον οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσουν με αυτόν και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Επιστροφές και αποχωρήσεις για τον Κάρβερ στο αποψινό, που είδε τον Κολοτσίνι να εκτίει την ποινή του και να είναι και πάλι διαθέσιμος, αλλά να χάνει με τιμωρία τον Σισοκό. Κατά τα άλλα, σταθερά εκτός οι Ντε Γιονκ, Άαρονς, Ντούμετ, Τιοτέ, Χαϊνταρά, Σ. Τέιλορ, καθώς και ο τιμωρημένος (και πρώτος σκόρερ της ομάδας) Σισέ.

Απουσίες: Ντούμετ (Α, 21/0), Τιοτέ (Α, 11/0), Χαϊνταρά (Α, 15/0), Σισοκό (Μ, 30/3), Σ. Τέιλορ (Α, 10/1), Άαρονς (Μ, 3/1), Σισέ (Ε, 19/11), Ντε Γιονκ (Μ, 2/0)

Απολύτως δίκαιο μπορεί να χαρακτηριστεί το 0-1 με το οποίο ηττήθηκε η Τότεναμ την περασμένη αγωνιστική από την Άστον Βίλα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπεντέκε στο 35΄, ενώ η Βίλα είχε ακόμα κάποιες καλές στιγμές και για δεύτερο τέρμα. Δείχνει αρκετά κουρασμένη πλέον η ομάδα του Ποτσετίνο, που παρά το γεμάτο ρόστερ δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει από την κούραση των πολλών διοργανώσεων στις οποίες συμμετείχε. Η εν γένει αγωνιστική της κατάσταση αποτυπώνεται και στο πρόσφατο ρεκόρ, μιας και μετράει 2-1-2 στα τελευταία 5. Ο Γιορίς είναι κοντά στο να επιστρέψει, παρόλα αυτά και σήμερα θα παραμείνει στα πιτς. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Βερτόνχεν, ο Βέλγος έχει ίωση που μάλλον θα τον κρατήσει εκτός της αποψινής αναμέτρησης.

Απουσίες: Βερτόνχεν(;) (Α, 26/1), Γιορίς (Τ, 30/0)

Εκτίμηση: Η Τότεναμ δείχνει σκασμένη από τα 55 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στην σεζόν, αλλά η Νιούκαστλ δείχνει σε ακόμα πιο τραγική κατάσταση. Μιας και η Σαουθάμπτον έχασε χθες, η Τότεναμ έχει την ευκαιρία να περάσει και πάλι στην 6η θέση. Στις τιμές που δίνεται, το διπλό αποτελεί επιλογή.

Ενημερωθείτε από το Foxbet ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για το διαδικτυακό στοίχημα και μάθετε ότι πρέπει να ξέρετε για αυτές.

Exit mobile version