Στοίχημα: Βροχή τα ταμεία, πάμε για τρίτο στη σειρά…

Νέο ταμείο και πάμε σήμερα για το τρίτο στη σειρά…

Πλήρωσαν και πάλι τα γκολ, ομολογουμένως χορταστικό θέαμα στο παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με τη Νάπολι, ενώ σοφή αποδείχθηκε η επιλογή να αποφύγουμε τον άσο. Αρχής πρωταθλήματα απόψε, σε Τουρκία και Ιρλανδία θα ποντάρουμε εμείς.

Γκαζιάντεπσπορ – Κόνιασπορ

Α΄ Γύρος: Κόνιασπορ – Γκαζιάντεπσπορ 2-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Γκαζιάντεπσπορ): 4Ν–2Ι–1Η

Από τις πλέον βολεμένες ομάδες στην κατηγορία είναι η Γκαζιάντεπσπορ, αφού διατηρεί μεγάλη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, ενώ δεν μπορεί να πάει ούτε πιο ψηλά μέχρι και το τέλος. Πριν την διακοπή είχε γνωρίσει την ήττα με κάτω τα χέρια από την Ακισάρσπορ εκτός έδρας με 3-0 και χάλασε έτσι το αήττητο σερί τριών αγωνιστικών χωρίς να χάσει. Το προφίλ της δεν αλλάζει ούτε στο γήπεδο της, ούτε μακριά από αυτό, ενώ στοιχηματικά τα οχτώ τελευταία της παιχνίδια έχουν λήξει no goal. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία των «γερακιών» είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσίας για το εντός έδρας ματς με την Κόνιασπορ.

Απουσίες: –

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ήταν πριν την διακοπή η Κόνιασπορ, αφού για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Τελευταία αυτή απέναντι στην Τραμπζονσπόρ εντός έδρας, κερδίζοντας με 1-0, χάρη σε αυτογκόλ στο 74′. Συνολικά τρέχει αήττητο πέντε αγωνιστικών, σερί που της επέτρεψε να βρεθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά να διώξει κάθε άγχος που θα μπορούσε να είχε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Χωρίς πίεση θα αγωνιστεί και σήμερα στο Καμίλ Οτσάκ της Γκαζιάντεπσπορ. Δεν έπαιξε στο προηγούμενο ο μέσος Μαλάνγκου και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Κατά τ” άλλα κομπλέ η αποστολή.

Απουσίες: Μαλάνγκου (Μ, 4/1) (;)

Εκτίμηση: Δύο αδιάφορες ομάδες και χωρίς σκοπιμότητα. Δεν έχουν κανέναν λόγο να παίξουν αμυντικά και μπορούν να επιβεβαιώσουν το goal/goal.

Μποέμιαν – Σεντ Πάτρικς

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Μποέμιαν): 4Ν–7Ι–6Η

Η πορεία της μόνο πυροτέχνημα δεν αποδεικνύεται για την Μποέμιαν, που απολαμβάνει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ήδη στις πρώτες εφτά αγωνιστικές μετράει πέντε νικηφόρα αποτελέσματα (5-1-1), κερδίζοντας στον πιο πρόσφατο αγώνα της την Λόνγκφορντ εντός έδρας με 2-0. Την αρχή έκανε ο Κέλι στο 24′ και τη νίκη «σφράγισε» ο Έβανς στο 72′. Δύο σερί τρίποντα για την ομάδα του Κέιθ Λονγκ, που διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία παιχνίδια. Με καλή ψυχολογία στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Σεντ Πάτρικς. Έχασε το προηγούμενο παιχνίδι λόγω τιμωρίας ο στόπερ Πρέντεργκαστ και επιστρέφει, ενώ δεν προλαβαίνει κατά πάσα πιθανότητα ο μπακ Μπεστ.

Απουσίες: Μπεστ (Α, 1/0)

Η Σεντ Πάτρικς ήταν καλύτερη της Κορκ στο εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 0-0. Περισσότερες τελικές προσπάθειες, μένοντας και με παίκτη λιγότερο στο 75′. Δύο σερί ισοπαλίες, αλλά τρέχει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) και προσπαθεί να βελτιώσει όσο γίνεται την βαθμολογική της εικόνα. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την δεύτερη της βαθμολογίας Μποέμιαν. Χάνει το ματς ο τιμωρημένος αμυντικός Ντέσμοντ, από την οποία εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός στόπερ Μπέρμιγχαμ.

Απουσίες: Ντέσμοντ (Α, 3/0).

Εκτίμηση: Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος η Μποέμιαν, αλλά η Σεντ Πάτρικς έχει δυνατότητες και καλύτερο ρόστερ. Προβάδισμα στο διπλό.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Mybet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version