Στοίχημα: Από ταμείο σε… ταμείο!

Ταμείο χθες στο Champions League, πάμε για νέο ταμείο σήμερα στο Europa League.

Επιβεβαιώθηκαν σχετικά εύκολα και τα 2 στοιχήματα στο χθεσινό παιχνίδι της Παρί με την Μπαρτσελόνα. Συνεχίζουμε σήμερα με το Γιουρόπα Λιγκ και θα ποντάρουμε και πάλι στα γκολ. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Βόλφσμπουργκ – Νάπολι

Μπορεί η κλήρωση στον προηγούμενο γύρο να την έστειλε πάνω στην Ίντερ, αλλά η φετινή Βόλφσμπουργκ δεν έχει να φοβάται κανέναν. Πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία από τους «νερατζούρι», επικρατώντας με 3-1 στη Γερμανία και 1-2 στο Μιλάνο. Συνεχίζει εκπληκτικά και στα εγχώρια (μετά τον 2ο επαναληπτικό κόντρα στην Ίντερ), προχώρησε με 1 ισοπαλία και 2 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ επικράτησε με 1-0 και της Φράιμπουργκ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας. 0-2 στο πιο πρόσφατο για το πρωτάθλημα, στην έδρα του Αμβούργο, φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης. Τιμωρημένος ήταν ο Λουίζ Γκουστάβο στο παιχνίδι κόντρα στο Αμβούργο, αναμένεται να επιστρέψει απόψε στην αρχική ενδεκάδα. Σχεδόν πλήρες ρόστερ για τον Χέκινγκ, που έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μοναδικός απών, ο τραυματίας Χαντ.

Απουσίες: Χαντ (Ε, 5/2)

Έχοντας το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα, η Νάπολι παρουσιάστηκε χαλαρή στον επαναληπτικό κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας, παρόλα αυτά πήρε την πρόκριση, με το παιχνίδι στη Ρωσία να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική στις εγχώριες υποχρεώσεις της, ηττήθηκε με 0-1 από την Λάτσιο για το Coppa Italia και έμεινε εκτός τελικού, ενώ είχε 1 ήττα και 1 ισοπαλία μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Φιορεντίνα. Εμφανώς καλύτερη (σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια), η Νάπολι διέλυσε με 3-0 τους «βιόλα», μια νίκη που την επανέφερε στην 4η θέση (είχε βρεθεί προσωρινά στην 6η). Αγωνιστικά η Νάπολι είναι σε εξίσου καλή κατάσταση με την αντίπαλο της, καθώς ο Μπενίτεθ έχει μόλις 2 παίχτες στο ιατρικό δελτίο. Παραμένει εκτός ο πολύτιμος αμυντικός χαφ, Γκαργκάνο, ενώ ο έτερος της ιατρικής λίστας είναι ο Μίτσου, ο οποίος είναι απών εδώ και καιρό, οπότε η απουσία του δεν επηρεάζει.

Απουσίες: Γκαργκάνο (Μ, 5/0), Μίτσου (Ε, 2/0)

Εκτίμηση: Σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο ήταν με την Ίντερ. Μικρή η απόδοση του άσου, αποτρέπει κάποιο ποντάρισμα εκεί, πιο ορθή επιλογή το goal/goal, για 2 ομάδες που έχουν αξιόλογες επιθετικές γραμμές.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του 2Winbet με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version