Πάμε στοίχημα: Βροχή τα… γκολ στη Μαδρίτη

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας έχει… ντέρμπι Μαδρίτης!

Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση είναι και πάλι στη σέντρα, οπότε το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται μοιραία εκεί. Δύο μεγάλα παιχνίδια, εμείς θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (ΣΡΒ), Βοηθοί: Ριτσίτς (ΣΡΒ), Τζούρτζεβιτς (ΣΡΒ), Γκρούγιτς (ΣΡΒ), Φιλίποβιτς (ΣΡΒ)

* Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί ήδη 6 φορές την φετινή περίοδο με την Ατλέτικο να μετρά 4 νίκες, ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 3 παιχνίδια που έγιναν στο Vicente Calderon, η Ρεάλ πέρα από τις ήττες, δεν κατάφερε καν να σκοράρει!

Στη φάση των «16» απέκλεισε την Λεβερκούζεν στην διαδικασία των πέναλτι (3-2), καθώς στην κανονική διάρκεια, το τέρμα του Μάριο Σουάρεζ ισοφάρισε την ήττα (1-0) του πρώτου παιχνιδιού. Έτσι, για 1η φορά στην ιστορία πέρασε για 2η σερί χρονιά στα προημιτελικά του θεσμού. Το Σάββατο ταξίδεψε στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει την Μάλαγα, όμως δεν κατάφερε να πάρει την 4η σερί νίκη της, μένοντας στο 2-2. Βρίσκεται στην 3η θέση με 66 βαθμούς, 7 λιγότερους από την σημερινή της αντίπαλο, ενώ ακολουθεί και νέο εκτός με την Λα Κορούνια στο Ριαθόρ. «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα της χρονιάς κόντρα στην Ρεάλ. Και οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες για την πρόκριση και θα αγωνιστούν σε υψηλή ένταση» σχολίασε ο Τσόλο Σιμεόνε. Το απόλυτο έχει φέτος εντός έδρας στον θεσμό (4/4), κρατώντας μάλιστα και απαραβίαστη την εστία της. Γενικά, έχει δεχτεί γκολ μόνο σε 2 από τους 8 φετινούς της αγώνες στην διοργάνωση. Χωρίς σκοτούρες ο Αργεντινός τεχνικός, καθώς ανακοίνωσε ότι οι Μάντζουκιτς και Όμπλακ ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα αγωνιστούν κανονικά. Περίοδο φόρμας διανύει ο Γκριεζμάν που έχει βρει δίχτυα και στα 3 τελευταία παιχνίδια φτάνοντας ήδη τα 18 τέρματα στην Πριμέρα. Αρκετοί παίχτες των “ροχιμπλάνκος” αν δεχτούν κάρτα δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στον επαναληπτικό, με τους Γκάμπι, Μάριο Σουάρεζ και Φερνάντο Τόρες να ξεχωρίζουν.

Απουσίες: –

Λίγο έλειψε να την “πατήσει” και να αποκλειστεί από την Σάλκε, αφού ηττήθηκε με σκορ 3-4 στο Bernabeu δείχνοντας παράλληλα κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Η μίνι κρίση συνεχίστηκε με ήττα στο “clasico” από την Μπαρτσελόνα, όμως έκτοτε μετρά 3 σερί νίκες σκοράροντας 14 (!) τέρματα συνολικά. Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, κέρδισε 3-0 την Εϊμπάρ το Σάββατο, ενώ ευνοήθηκε από την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα και μείωσε σε 2 βαθμούς την απόσταση της από την κορυφή. Μετά το σημερινό ματς ακολουθεί εντός έδρας αγώνας με την Μάλαγα. «Το να αντιμετωπίζεις τον Τσόλο Σιμεόνε είναι μεγάλη τιμή, όμως είναι και μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κάρλο Αντσελότι. Έχει σκοράρει και τα 8 φετινά της παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση με 21 τέρματα. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ιταλός τεχνικός, καθώς οι Κοεντράο και Κεντίρα ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις που είχαν. Σχετικά φρέσκος αναμένεται να είναι ο Καρίμ Μπενζεμά που έμεινε στον πάγκο το Σάββατο κόντρα στην Εϊμπάρ για να ξεκουραστεί. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι Κοεντράο, Μαρσέλο και Κρόος, καθώς αν δεχτούν κάρτα θα χάσουν την ρεβάνς.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Το σημερινό είναι το 7ο φετινό τους παιχνίδι με την Ατλέτικο να έχει πάρει τον “αέρα” της συντοπίτισσας Ρεάλ. Ο Σιμεόνε δείχνει πως ξέρει τον τρόπο να εγκλωβίζει την Ρεάλ, όμως φαντάζει δύσκολο να μην σκοράρουν οι “μερένχες” και στο 4ο φετινό τους παιχνίδι στο Καλντερόν. Η απόδοση στο γκολ/γκολ, μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνει.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Netbet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version