Πάμε στοίχημα: Ποντάρουμε σε δύο γερμανικούς άσους

Στη Γερμανία αναζητούμε απόψε το δρόμο προς το ταμείο… 

Δεν μπορέσαμε ούτε με το μπάσκετ να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, κοιτάμε και πάλι το ποδοσφαιρικό κουπόνι και θα παίξουμε σε 2 παιχνίδια από την Β΄ Γερμανίας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Καρλσρούη – Σαν Πάουλι

Α΄ Γύρος: Σαν Πάουλι – Καρλσρούη 0-4

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Καρλσρούη): 0Ν-1Ι-2Η

Άξια της μοίρας της η Καρλσρούη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άαλεν, κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ από την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκε δύο φορές με τους Χένινκς και Μικάνσκι, έκανε όμως τραγικά λάθη στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στην Άαλεν να απαντήσει και τις δύο φορές. Αυτή ήταν και η πέμπτη ισοπαλία της Καρλσρούης στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ εντός έδρας προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, τρεις εκ των οποίων με 0-0. Ξανά έκτος μάχης ο μέσος Κρεμπς που ταλαιπωρείτε από έναν μυϊκό τραυματισμό, γνώριμες οι απουσίες των Μαουερσμπέργκερ, Κέμπε και Τράουτ που θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό ακόμη.

Απουσίες: Μαουερσμπέργκερ (Α, 11/0), Κέμπε (Α, 13/0), Τράουτ (Α, 4/0)

Άστραψε και βρόντηξε η Σαν Πάουλι στην αναμέτρηση με την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Παίρνοντας ώθηση από το καυτό κοινό της, ξεκίνησε φουριόζα και προηγήθηκε με 2-0 με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου. Το 3-0 από τον Σόμποτα στο 40΄, τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος με τον Μπουμπαλά να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 51΄. Μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε για την Σαν Πάουλι, πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει την εκτός έδρας συμπεριφορά της ώστε να φτάσει στην παραμονή. Έχει μαζέψει εφτά βαθμούς σε σύνολο δεκατριών αγώνων μακριά από το σπίτι της, τέσσερις από τους οποίους μετά την χειμερινή διακοπή (1Ν-1Ι-2Η στο 2015). Στα αγωνιστικά νέα η απουσία του χαφ Κρίνγκε είναι αυτή που καίει τον Έβαντ Λίνεν καθώς οι απουσίες των Νερίγκ και Τόραντ και Μπούκμαν, είναι μακροχρόνιες και δεν επηρεάζουν.

Απουσίες: Νερίγκ (Α, 5/0), Τόραντ (Α, 2/0), Μπούκμαν (Μ, 7/0), Κρίνγκε (Μ , 5/0)

Εκτίμηση: Στόχος της Καρλσρούης είναι η άνοδος και θα πρέπει παιχνίδια όπως το σημερινό να τα κερδίζει. Μπροστά στο κοινό της όμως δυσκολεύεται και σήμερα παίζει με μία Σαν Πάουλι που μετά την νίκη επί της Φορτούνα την προηγούμενη αγωνιστική, δεν είναι πλέον αναγκασμένη να παίζει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πράγμα που σημαίνει ότι θα παίξει αμυντικά και θα πάει για τον βαθμό της ισοπαλίας. Σε οριακή τιμή ο άσος, αξίζει το ρίσκο στον συνδυασμό 1 & under 2.5.

Νυρεμβέργη – Ντάρμσταντ

Α΄Γύρος: Ντάρμσταντ – Νυρεμβέργη 3-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Νυρεμβέργη): Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία.

Ακόμη μία ήττα για την Νυρεμβέργη, αυτή την φορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λειψία. Προηγήθηκε με τον Μπουργκστάλερ στο 29΄, αλλά το γρήγορο γκολ της Λειψίας στην αρχές της επανάληψης την αποδιοργάνωσε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από το γκολ του Κάιζερ στο 76΄. Παρόλο που αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν καταφέρνει να πάρει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αγνοεί την νίκη για πέντε παιχνίδια ενώ είδε την εστία της να παραβιάζεται για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι. Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο τερματοφύλακας Σάφερ, που μπορεί αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Λειψία αλλά ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια τραυματίες Μπλουμ, Φουλκρούγκ και Γκέμπχαρτ.

Απουσίες: Γκέμπχαρτ (Μ, 6/1), Φουλκρούγκ (Ε, 24/3), Μπλουμ (Ε, 5/1)

Και η πορεία προς την Μπουντεσλίγκα καλά κρατεί. Η Ντάρμσταντ ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο της Μπόχουμ, παρέμεινε στην 3η θέση και αύξησε την διαφορά από την 4η θέση στους τρεις βαθμούς. Μπρεγκερί και Μπαλογκούν πέτυχαν τα γκολ της τρίτης συνεχόμενη εντός έδρας νίκης της Ντάρμσταντ, που μετράει συνολικά μόνο τρεις ήττες στην σεζόν. Άγνωστη λέξη το Over όταν αγωνίζεται εκτός έδρας (11/13 under), ενώ συνολικά έχει εμφανίσει το no goal στα 17 από τα 27 παιχνίδια της. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα του για ακόμα ένα παιχνίδι ο προπονητής Σούστερ καθώς το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η απουσία του μέσου Ρόζενταλ.

Απουσίες: Ρόζενταλ (Μ, 4/1)

Εκτίμηση: Η εικόνα της Νυρεμβέργης στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα που φέρνει. Είναι υπερβολικά άτυχη και προδίδεται συνεχώς από την άμυνα της. Η Ντάρμσταντ έχει ταβάνι σαν ομάδα και μας το έδειξε πριν δύο αγωνιστικές στο παιχνίδι με την Φορτούνα. Σε ένα στυλ παιχνιδιού με υψηλό ρυθμό και επιθετικότητα, που η Ντάρμσταντ δεν μπορεί να ακολουθήσει. Τέτοιο παιχνίδι θα είναι και το σημερινό, με την Νυρεμβέργη να ψάχνει επειγόντως την νίκη και να πιέζει από την αρχή. Και σε τέτοιου είδους παιχνίδια πάντα πάμε με την ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Άσος.

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προγνωστικά από το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Exit mobile version