Στοίχημα: Κυνηγάμε τα γκολ στο Μονακό – Μονπελιέ

Ποδοσφαιρικά θα συνεχίσουμε και σήμερα, υπάρχουν κάποια λίγα παιχνίδια πρωταθλήματος, το κυρίως πιάτο όμως ανήκει σε ματς κυπέλλων.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε εμείς.

Μονακό – Μονπελιέ

Α΄ Γύρος: Μονπελιέ Μονακό 0-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Μονακό): 3Ν-0Ι-0Η

Στην ισοπαλία έμεινε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Μονακό κόντρα στην αρκετά καλή φέτος Σεντ Ετιέν (1-1). Ελαφρά καλύτεροι στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, δημιούργησαν αρκετές φορές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σούμπασιτς. Από την ομάδα του Ζαρντίμ ξεχώρισε και πάλι ο μπακ Κουρζάβα, ο οποίος ήταν και αυτός που έδωσε την ασίστ στο Μαρτιάλ για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 68′. Πλέον οι μονεγάσκοι έχουν τη πολύ μεγάλη ευκαιρία με νίκη σήμερα κόντρα στη Μονπελιέ, να πιάσουν στη 3η θέση τη Μαρσέιγ στους 57 βαθμούς. Εντός έδρας έχουν 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες, με 3 over και 12 under. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Πορτογάλο τεχνικό, με την ενδεκάδα του λογικά να έχει λίγες διαφορές από το παιχνίδι της προηγούμενης Παρασκευής.

Απουσίες: Καρβάλιο (Α, 18/0)

Σημαντική εντός έδρας νίκη με ανατροπή πήρε η Μονπελιέ νικώντας τη Μπαστιά με 3-1. Οι παίκτες του Κουρμπίς αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο με πολύ παράδοξο τρόπο, αφού άφησαν τη κατοχή της μπάλας στην αντίπαλο προσπαθώντας μόνο με αντεπιθέσεις. Έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, με τον προπονητή της ομάδας με την έναρξη του δευτέρου μέρους να δίνει εντολή στους παίκτες του να κάνουν αυτοί παιχνίδι. Η ισοφάριση ήρθε στο 69′ έπειτα από εύστοχο πέναλτι του Μπαριός, ενώ με τον ίδιο τρόπο έγινε και η ανατροπή του σκορ, αυτή τη φορά από το μέσο Μουνιέρ. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 91′ από το μέσο Σανσόν. Με τη νίκη αυτή η ομάδα ανέβηκε κι άλλο βαθμολογικά, ευρισκόμενη στους 48 βαθμούς με 1 παιχνίδι λιγότερο από την 6η Μπορντό που έχει 51. Εκτός έδρας η Μονπελιέ μετρά 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες, με 3 over και 11 under. Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολος παραμένει και πάλι ο βασικός μέσος Μάρτεν (21/1).

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Η εικόνα των δύο ομάδων μαρτυρά πως θα πάμε σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο αντίπαλοι θα δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στην έδρα της η Μονακό εμφανίζεται αρκετά καλή αμυντικά και αυτό ίσως να είναι το κλειδί του αγώνα. Η αλήθεια είναι πως ο άσσος δεν είναι για τόσο χαμηλά, με αποτέλεσμα να κοιτάζουμε και τη περίπτωση των 2-3 γκολ.

Στη σελίδα opap livescore θα βρείτε το πρόγραμμα ημέρας από το κουπόνι στοιχήματος και τα πιο γρήγορα ζωντανά αποτελέσματα.

Exit mobile version