Πολλά γκολ στο Νυρεμβέργη – Μπόχουμ…

Ενα παιχνίδι και… καλό στη σημερινή στοιχηματική μας πρόταση.

Καλή εβδομάδα από την ομάδα του Foxbet. Εν αναμονή των προκριματικών του EURO 2016, χωρίς αγωνιστική και στοιχηματική δράση η εβδομαδα που ακολουθεί, ενώ και το πρόγραμμα έχει ελάχιστες επιλογές για απόψε. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Νυρεμβέργη – Μπόχουμ

Α΄ Γύρος: Μπόχουμ – Νυρεμβέργη 1-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Νυρεμβέργη): 1Ν-2Ι-1Η

Τέλος στις όποιες ελπίδες για άνοδο έβαλε η ήττα από την Καϊζερσλάουτερν. Τραγική στο πρώτο ημίχρονο όπου και βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στο πρώτο μισάωρο, προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει με τον Σχοπφ λίγο πριν την λήξη. Αυτή ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Νυρεμβέργη, που είδε την εστία της να παραβιάζεται για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, εμφανίζοντας έτσι το πέμπτο goal-goal στα τελευταία έξι της παιχνίδια. Ο στόχος της ανόδου έλαβε τέλος και από επίσημα χείλη για την Νυρεμβέργη. Παράγοντες της ομάδας άφησαν σε δηλώσεις του να εννοηθεί ότι ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, πάντα κάτω από τις οδηγίες του τωρινού προπονητή, Ράινε Βέλερ. Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στο σημερινό παιχνίδι ο μέσος Πόλακ, κανονικά προπονήθηκε μετά από πολύ καιρό ο Ενσέεφ αλλά δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Για περίπου δύο εβδομάδες θα απουσιάσει ο Μπλούμ που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, εκτός συνεχίζουν οι Γκέμπχαρτ, Μέντλερ και Φουλκρούγκ.

Απουσίες: Ενσέεφ (Μ, 1/0), Γκέμπχαρτ (Μ, 6/1), Μέντλερ (Μ, 0/0), Φουλκρούγκ (Ε, 24/3), Μπλουμ (Ε, 5/1)

Σαρωτική για ακόμη ένα παιχνίδι η Μπόχουμ, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Χαϊντενχάιμ. Στο 20΄λεπτό είχε πετύχει ήδη δύο γκολ με τους Τερόντ και Σέστακ και παρότι η Χαϊντενχάιμ μείωσε πριν την λήξη του ημιχρόνου, πέτυχε ακόμη δύο γκολ στην επανάληψη. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, είναι η ομάδα που στατιστικά παράγει τις περισσότερες ευκαιρίες, μελανό σημείο η άμυνα της που με 38 γκολ παθητικό είναι η τρίτη χειρότερη της κατηγορίας. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο επιθετικός Σέστακ, ο οποίος σκοράρει και μοιράζει ασίστ με το τσουβάλι, αλλά δεν είναι αυτός το κεντρικό πρόσωπο σήμερα. Σ΄ αυτόν που θα πέσουν πάνω του τα φώτα είναι ο κόουτς Βέρμπεκ, που την περσινή σεζόν είχε απολυθεί από την Νυρεμβέργη. Στα αγωνιστικά νέα, σοβαρότατο πρόβλημα προέκυψε με τον αμυντικό Πρέχτελ που είναι τραυματίας και θα απουσιάσει, σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο επιθετικός Γκουντούζ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Απουσίες: Χόλτχάουζ (Α, 4/0), Μπούτσερ (Α, 6/0), Πρέχτελ (Α, 21/0), Ζίμουνεκ (Α, 6/0), Βάις (Μ, 11/2), Γκουντούζ (Ε, 14/1)

Εκτίμηση: Αδιάφορες οι δύο ομάδες για το υπόλοιπο της σεζόν και δεν αποκλείεται να μας χαρίσουν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Η Νυρεμβέργη σκοράρει αλλά δέχεται με ευκολία γκολ, στην Μπόχουμ ο Βέρμπεκ έχει περάσει στο 100% την επιθετική του φιλοσοφία. Στο 2.67 το over 3.5, πιο ασφαλής ο συνδυασμός goal-goal και Over 2.5 (2.00).

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Mybet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version