Το προβάδισμα στην έδρα…

Ξεκινάμε και πάλι με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αρκετά παιχνίδια προς μελέτη και κρατάμε 2 άσους για απόψε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Ουτρέχτη – Μπρέντα

Α΄Γύρος: Μπρέντα – Ουτρέχτη 1-5

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Ουτρέχτη): 6Ν–3Ι–2Η

Δεν ξέφυγε από το γνωστό της αλλοπρόσαλλο πρόσωπο η Ουτρέχτη, καθώς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο 6-2 επί της Αλκμάαρ προ δύο εβδομάδων και επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 3-1 στην έδρα της Καμπούρ. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Ντουπλάν στο 27′, αλλά δεν χάρηκε ούτε για ένα λεπτό, αφού η αντίπαλος της πήρε και πάλι το προβάδισμα αμέσως. Σταθερά εκτός πρώτης οχτάδας η Ουτρέχτη, που τελευταία παίρνει αποτελέσματα μόνο μπροστά στο κοινό της. Σαφώς και η Μπρέντα είναι ομάδα στα μέτρα της και μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα. Ουσιαστικά κομπλέ η αποστολή για σήμερα, αφού ο επιθετικός Μπόιμανς, λείπει εδώ και αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού.

Απουσίες: Μπόιμανς (Ε, 9/9)

Από σημαντικό αποτέλεσμα προέρχεται η Μπρέντα. Λύτρωση στο 92′ από τον πρώτο της σκόρερ Τιγκαντουίνι και μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 1-0. Έστω και στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε και δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Μπρέντα κάνει αγώνα δρόμου για να αποφύγει την διαδικασία των μπαράζ υποβιβασμού και αυτή την στιγμή απέχει τρεις βαθμούς από την Χέρακλες, που σώζεται απευθείας. Πάντως σήμερα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει αποτέλεσμα στην Ουτρέχτη, καθώς εκτός έδρας δεν έχει πετύχει κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής (2-3-8). Στα του απουσιολογίου, θα λείψουν οι τραυματίες στόπερ Κοχ και Νταμτσέφσκι, που συνήθως δεν αγωνίζονται βασικοί.

Απουσίες: Νταμτσέφσκι (Α, 11/0), Κοχ (Α, 9/0)

Εκτίμηση: Για όλα είναι ικανή αυτή η Ουτρέχτη, όμως μπροστά στο κοινό της παρουσιάζεται βελτιωμένη. Αυτή την Μπρέντα μπορεί να την κερδίσει και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

Καραμπούκσπορ – Κόνιασπορ

Α΄Γύρος: Κόνιασπορ – Καραμπούκσπορ 1-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Καραμπούκσπορ): 2Ν–1Ι–0Η

Δυσκολεύει η κατάσταση στο «στρατόπεδο» της Καραμπούκσπορ και η παραμονή δείχνει να απομακρύνεται. Μάλιστα στο προηγούμενο της παιχνίδι στην έδρα της Ακισάρσπορ, ηττήθηκε με το βαρύ 5-1, μειώνοντας προσωρινά με τον Τραορέ στο 89′. Έτσι, συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές δίχως τρίποντο και μοιραία βρέθηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Σαφώς και αν θέλει να έχει ελπίδες για την συνέχεια, θα πρέπει πάση θυσία να πάρει το σημερινό ματς με αντίπαλο την Κόνιασπορ. Μοναδική σίγουρη απουσία αυτή του στόπερ Εμρέ Γκιουνγκιόρ που είναι τραυματίες, καθώς ορισμένοι αμφίβολοι είναι τελικά σε θέση να αγωνιστούν.

Απουσίες: Γκιουνγκιόρ (Α, 13/1)

Σαφώς και σε καλύτερη μοίρα η Κόνιασπορ και σε αυτό βοήθησε η νίκη της με 2-1 απέναντι στην Κασίμπασα εντός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 19′, αλλά πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα 40 λεπτά, ανέτρεψε το ματς με δύο γκολ του Καμπζέ. Τρεις αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Αϊκούτ Κοτσαμάν, που πλέον απολαμβάνει διαφορά οχτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως εκτός έδρας αντιμετωπίζει συχνά αρκετά προβλήματα, όπως φανερώνει και ο απολογισμός της (1-4-6). Τεράστια η απουσία του αριστερού εξτρέμ Καμπζέ, που θα εκτίσει ποινή τιμωρίας, ενώ θα λείψει και ο μέσος Μαλανγκού λόγω τραυματισμού.

Απουσίες: Καμπζέ (Μ, 20/7), Μαλανγκού (Μ, 4/1)

Εκτίμηση: Ευκαιρία για την Καραμπούκσπορ να επιστρέψει στις νίκες, αφού η Κόνιασπορ μακριά από το γήπεδο της δεν τρομάζει κανέναν. Κρατάμε τον άσο.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Netbet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version