Μπορεί την πρόκριση η Μπορούσια

Ματς «φωτιά» και σήμερα, με την πρόκριση στο ένα από τα δύο να είναι ανοιχτή και με αυτήν θα ασχοληθούμε…

Έστω και στα πέναλτι, η Ατλέτικο κατάφερε χθες και πήρε την πρόκριση εις βάρος της Λεβερκούζεν, μας πλήρωσε το σημείο που επιλέξαμε. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Γιουβέντους

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (ΣΕΡ), Βοηθοί: Ρίστιτς (ΣΕΡ), Τζόρτζεβιτς (ΣΕΡ), Γκρούγιτς (ΣΕΡ), Φίλιποβιτς (ΣΕΡ)

Α΄ Ματς: Γιουβέντους – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-1

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις ευκαιρίες μοιρασμένες για τις 2 πλευρές, τελικά η Μπορούσια δεν τα κατάφερε και έφυγε με το 2-1 από το Torino Stadium.Αποτέλεσμα όμως που της δίνει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης, δεδομένου ότι έχει το εκτός έδρας γκολ. Μετά τον πρώτο επαναληπτικό έδωσε 4 παιχνίδια στην Γερμανία. Αρχικά κατάφερε 2 νίκες (1 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο), αλλά στα 2 τελευταία αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, τόσο με το Αμβούργο, όσο και με την Κολωνία και μπήκε τέλος σε ένα σερί 4 νικηφόρων αποτελεσμάτων για το πρωτάθλημα. Ο Σαχίν δεν αγωνίστηκε το Σάββατο κόντρα στην Κολωνία και προς ώρας δίνεται αμφίβολος για το αποψινό. Γκροσγκρόιτς και Πίστσεκ επίσης παραμένουν στα πιτς με προβλήματα τραυματισμών, ο Κιρχ αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Απουσίες: Γκροσγκρόιτς (Α, 4/0), Πίστσεκ (Α, 5/0), Σαχίν (Μ, 2/0)

Αν και η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα του πρώτου ματς, η Γιουβέντους στάθηκε πιο ικανή στις ευκαιρίες που της δόθηκαν και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Μετράει έκτοτε ρεκόρ 2-1-0 στο πρωτάθλημα, ενώ μετά και την προχθεσινή ήττα της Ρόμα από την Σαμπντόρια, μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα είχε και αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Φιορεντίνα, ηττήθηκε με 1-2 και πλέον έχει δύσκολο έργο στον επαναληπτικό του Artemio Franchi. Ο Πίρλο κρίθηκε ανέτοιμος στην προπόνηση της Δευτέρας και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Ντόρτμουντ. Πογκμπά, Βιντάλ και Μοράτα δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Παλέρμο και είναι έτοιμοι για το αποψινό παιχνίδι. Εκτός εδώ και καιρό και οι Ασαμόα, Ρόμουλο και Κάσερες, με τον τρίτο να περνάει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει έξω για καιρό.

Απουσίες: Ασαμόα (Μ, 3/0), Ρόμουλο (Μ, 1/0), Κάσερες (Α, 2/0), Πίρλο (Μ, 5/1)

Εκτίμηση: Η Μπορούσια δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Η Γιουβέντους έχει την ποιότητα να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Σε τιμές αουτσάιντερ το over 2.5, αξίζει πονταρίσματος. Η δυναμική που βγάζει η Μπορούσια στην Γερμανία της επιτρέπει και να ελπίζει, με την πρόκριση των Γερμανών να πληρώνει επίσης καλά.

Μάθετε στο Foxbet ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη Sportingbet και ενημερωθείτε για όλους τους bookmakers της αγοράς στην αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version