Ποντάρουμε στην πρόκριση της Ατλέτικο

Μέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή και το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος στρέφεται εκεί.

Δύο μεγάλα παιχνίδια με την πρόκριση, στο ένα τουλάχιστον από αυτά, να είναι ανοιχτή. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν

Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιτα) Βοηθοί: Μαόυρο Τονολίνι (Ιτα), Λορέντζο Μαγκανέλι (Ιτα), Αλεσάντρο Κοστάντζο (Ιτα)

Α΄Ματς: Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-0

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εσχάτως δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα. Στην Γερμανία είχε τις δικές της καλές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0, σκορ που τις αφήνει πιθανότητες πρόκρισης αν συνυπολογίσουμε πως στην έδρα της μετράει 20 νίκες στα 22 τελευταία της ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το Σάββατο δεν κατάφερε να σκοράρει και πάλι και έμεινε στο 0-0 με την Εσπανιόλ εκτός έδρας συμπληρώνοντας τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση έναν βαθμό πίσω από την Βαλένθια. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Ξέρω πως σκοράρουμε δύσκολα τελευταία, αλλά δεν ανησυχώ γιατί φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες» τόνισε ο Σιμεόνε. Στα αγωνιστικά, σημαντική η επιστροφή του μέσου Κόκε στην ενδεκάδα καθώς είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι, ενώ από την άλλη, σημαντική είναι και η απουσία του «βράχου» Γκοδίν που είναι τιμωρημένος. Τιμωρημένος είναι και ο μέσος Τιάγκο. Εκτός με τραυματισμό και ο μέσος Σαούλ.

Απουσίες: Γκοδίν (Α, 7/1) Τιάγκο (Μ, 3/0) Σαούλ (Μ, 4/0)

Ο Τσαλχάνογλου έκανε την διαφορά στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού. Καλή εμφάνιση από τις «ασπιρίνες» κινδύνεψαν σε μερικές περιπτώσεις και ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Την Παρασκευή έκανε μια «προπόνηση» απέναντι στην κακή Στουτγκάρδη επικρατώντας με 4-0 εντός έδρας και πλέον η σκέψη όλων είναι στο παιχνίδι του «Καλντερόν». «Δεν είμαστε το φαβορί του αγώνα παρά το υπέρ μας σκορ του πρώτου ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει μόνο να αμυνθούμε. Η Ατλέτικο πρέπει να μας νιώσει» σημείωσε ο μέσος Ρόλφες σχετικά με τις προθέσεις της ομάδας του. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Σμιντ που μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στον επαναληπτικό. Στα αγωνιστικά, ο Τσαλχάνογλου επιστρέφει στην ενδεκάδα, ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Μπέντερ. Εκτός ο επιθετικός Κρούζε. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τις «ασπιρίνες».

Απουσίες: Μπέντερ(?) (Μ, 6/0) Κρούζε (Ε, 2/0)

Εκτίμηση: Είναι δεδομένο πως η φόρμα των δύο ομάδων είναι αντίθετη, από τη μία η Ατλέτικο δυσκολεύεται να σκοράρει και ως εκ τούτου να κερδίσει και από την άλλη η Λεβερκούζεν μετράει συνεχόμενες νίκες με μεγάλα σκορ. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε την δυναμική των μαδριλένων στο «Καλντερόν» που μετράνε 20 νίκες στα τελευταία 22 ευρωπαϊκά παιχνίδια στο σπίτι τους. Η πρόκριση της Ατλέτικο αποτελεί επιλογή.

Μάθετε στο Foxbet ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη Sportingbet και ενημερωθείτε για όλους τους bookmakers της αγοράς στην αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version