Σε φόρμα η Λίβερπουλ…

Ελάχιστες οι επιλογές, στο φτωχό δευτεριάτικο κουπόνι, βγαίνει όμως μια εξαιρετική επιλογή στην Αγγλία.

Καλή εβδομάδα από την ομάδα του Foxbet. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Σουόνσι – Λίβερπουλ

Α΄ Γύρος: Λίβερπουλ – Σουόνσι 4-1

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Σουόνσι): 1Ν-2Ι-0Η

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις εδώ και περίπου 2 εβδομάδες η Σουόνσι, τελευταίο παιχνίδι της, η ήττα με 3-2 από την Τότεναμ στις 4/3. Δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, πέραν της ισοφάρισης στο 19΄ από τον Κι. Δέχθηκε 2 γκολ στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους και απλά μείωσε σε 3-2 στο 89΄. Κάνει πάντως καλή χρονιά, ενώ όπως δήλωσε και ο τεχνικός Μονκ, στόχος πλέον είναι η ομάδα να ξεπεράσει τους 47 βαθμούς, που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Γκομίς, στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ και υπολογίζεται κανονικά για την αποψινή αναμέτρηση. Επιστρέφει στην αποστολή και ο Κάρολ, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο προηγούμενο, μοναδική απουσία αυτή του Μπάρτλεϊ, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Απουσίες: Μπάρτλεϊ (Α, 6/0)

Ισόπαλη με 0-0 εντός έδρας αναδείχθηκε η Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή, σε παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου κόντρα στην Μπλάκμπερν, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί για τις 8/4. Πριν από αυτό, είχε επικρατήσει της Μπέρνλι με 2-0, σε παιχνίδι που είχε καθολική υπεροχή, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια είναι η πιο «hot» ομάδα της Πρέμιερ αυτή τη στιγμή, 4 σερί νίκες και αήττητη εδώ και 12 παιχνίδια. Πλέον έχει μπει για τα καλά στην κούρσα της 4άδας, ενώ όπως δήλωσε και ο Ρότζερς, «Πρέπει να συνεχίσουμε το καλό σερί και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος». Μετά από απουσία 7 αγώνων, ο Τζέραρντ (22/6) είναι και πάλι διαθέσιμος, ενώ επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Φλάναγκαν και Τζόνσον, που όμως δεν υπολογίζονται για απόψε. Ίμπε, Λέιβα και Τζόουνς είναι επίσης εκτός, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Άλεν και μπήκε στην αποστολή.

Απουσίες: Τζόουνς (Τ, 3/0), Λέιβα (Μ, 14/0), Ίμπε (Μ, 5/0), Φλάναγκαν (Α, 0/0), Τζόνσον (Α, 13/1)

Εκτίμηση: Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δύσκολα θα «γκρεμίσει» ότι χτίζει εδώ και 3 μήνες. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι εδώ και 5 ματς εκτός δεν δέχεται τέρμα, το διπλό αποκτά μεγάλη αξία και αποτελεί επιλογή.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Stoiximan με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version