Παιχνίδι με τα γκολ στο Τουλούζ – Μαρσέιγ

Σε γνωστά “λημέρια”, θα παίξουμε με τα γκολ στο παχνίδι της Τουλούζ με την Μαρσέιγ.

Μετά το μπασκετικό διάλειμμα επιστρέφουμε σήμερα σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς.

Τουλούζ – Μαρσέιγ

Α΄ Γύρος: Μαρσέιγ Τουλούζ 2-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Τολούζ): 2Ν-5Ι-3Η

Άδικη ήταν η ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα της Τουλούζ στην έδρα της κόντρα στη Σεντ Ετιέν με 1-1. Οι παίκτες του Κασανόβα ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρις σε εύστοχο πέναλτι των φιλοξενούμενων λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι μοβ πίεσαν ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να φτάσουν στο γκολ 2 λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού με τον αμυντικό Ακπά Ακπρό. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η ομάδα αφού είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας εντός έδρας 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, με 5 over και 8 under. Στα αγωνιστικά νέα πέραν του μέσου Αγιλάρ (19/0) που είναι τιμωρημένος, τραυματίες συνεχίζουν να είναι ο μέσος Ντιντό και ο Αχαμάντα.

Απουσίες: Ντιντό (Μ, 17/0), Αχαμάντα (Τ, 14/0), Αγιλάρ (Μ, 19/0)

Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έδωσε η Μαρσέιγ χάνοντας στην έδρα της από τη φορμαρισμένη Καέν με 2-3. Μεγάλη απογοήτευση για τους φίλους της ομάδας οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να χάνει το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε μέχρι το 65′ μέσα σε λίγα λεπτά. Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Μπιέλσα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο 3′ με τον επιθετικό Μπατσουαγί. Συνέχισε να πιέζει την αντίπαλο χάνοντας ευκαιρίες, με το γκολ να έρχεται τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τέρμα του Αγιού. Με την ίδια φιλοσοφία μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας ευκαιρίες ώστε να διευρύνει το σκορ. Τελικά έκανε το 2-0 στο 63′ με τον Ζινιάκ, αλλά από εκεί και πέρα παρέδωσε τα όπλα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά αμυντικά κενά με αποτέλεσμα την οριστική ανατροπή του σκορ. Αυτή η ήττα συντήρησε τη διαφορά 4 βαθμών από τη κορυφή με το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας να λέει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, με 7 over και 6 under. Στα αγωνιστικά νέα η ομάδα της Μασσαλίας θα έχει σημαντικότατες απουσίες στην άμυνά της αφού πέραν του ηγέτη της άμυνας Ν΄Κουλού, εκτός θα είναι και ο βασικός Ντζεντζέ, μαζί με τον πολύτιμο Φανί.

Απουσίες: Ντζεντζέ (Α, 24/0), Φανί (Α, 18/1), Ν΄Κουλού (Α, 17/2), Μπαραντά (Μ, 9/1)

Εκτίμηση: Δεν τα πηγαίνει καλά το τελευταίο καιρό η ομάδα της Μαρσέιγ με σημαντικότερη αιτία να εντοπίζεται στην άμυνα. Η Τουλούζ από την άλλη, καίγεται για βαθμούς και όπως είναι λογικό θα χτυπήσει τη φιλοξενούμενη στη κόντρα. Ανοιχτό σε όλα τα σημεία το παιχνίδι, με εμάς να ποντάρουμε στο γκολ/γκολ.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Incasino με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version