Λάτσιο – Νάπολι: Ποντάρουμε στο Κύπελλο Ιταλίας

Πολλές χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι της Σαουθάμπτον, αλλά δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί το στοίχημα, καθώς έμεινε στο 1-0 το αποτέλεσμα.

Και πάλι με το ίδιο στοίχημα απόψε, στον μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Πάμε να δούμε.

Λάτσιο – Νάπολι

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Λάτσιο): 3Ν-2Ι-2Η

Στην πρόσφατη αγωνιστική για το Καμπιονάτο, η Λάτσιο πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Σασσουόλο επικρατώντας άνετα με το ευρύ 0-3, πλησιάζοντας στους 2 βαθμούς τη σημερινή της αντίπαλο που βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Ρώμης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς η νίκη που σημείωσε ήταν η 3η συνεχόμενη με το σκορ να ανοίγει λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου o Φελίπε Άντερσον. Ο σπουδαίος Γερμανός Μίροσλαβ Κλόζε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 70′ της αναμέτρησης, ενώ το θρίαμβο για τους λατσιάλι έκλεισε ο Παρόλο που πέτυχε το 0-3 από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ στο 77′. Το κύπελλο αποτελεί στόχο της Λάτσιο στο σημείο που έχουμε φτάσει, αφού απέχει μόλις 2 βήματα από τον τελικό και την πιθανή κατάκτηση του τροπαίου, αλλά παράλληλα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει την επαφή της με την 3η θέση του πρωταθλήματος που θα την οδηγήσει στο χρυσοφόρο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Στα αγωνιστικά, θα απουσιάσει ο βασικός στόπερ Τσάνα λόγω τιμωρίας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες, ο πλάγιος επιθετικός Λούλιτς, ο σέντερ φορ Τζόρτζεβιτς, ο εξτρέμ Μάουρι, ο χαφ Περεϊρίνια και οι αμυντικοί Σιανί και Τζεντιλέτι.

Απουσίες: Τσάνα (Μ, 15/0), Λούλιτς (Ε, 16/3), Τζόρτζεβιτς (Ε, 20/7), Μάουρι (Ε, 18/8), Περεϊρίνια (Μ, 3/0), Σιανί (Α, 7/0), Τζεντιλέτι (Α, 2/0)

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Νάπολι στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής της Σέριε Α στην έδρα της Τορίνο από την ομώνυμη ομάδα, πραγματοποιώντας πολύ μέτρια εμφάνιση. Έτσι η Λάτσιο και η Φιορεντίνα που την καταδιώκουν έφτασαν ακόμα πιο κοντά της στη βαθμολογία με αποτέλεσμα η Νάπολι να νιώθει καυτή την ανάσα τους. Η Νάπολι είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια κραυγαλέα ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ. Από μια λανθασμένη επιλογή του Κουλιμπαλί στο 68′ να γυρίσει από πολύ μακριά την μπάλα στον τερματοφύλακα, η Τορίνο κέρδισε το κόρνερ και πέτυχε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση. Η Νάπολι παρ’όλη την ψυχρολουσία από το φθηνό γκολ που δέχτηκε βγήκε μπροστά και στο 76′ είχε την σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα με το φάουλ που εκτέλεσε απευθείας ο Γκαμπιαντίνι να προσκρούει στο δοκάρι. Ο Ράφα Μπενίτεθ μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε απογοητευμένος, επειδή κάποια λάθη των παικτών του επαναλαμβάνονται από την αρχή της χρονιάς στερώντας βαθμούς από την ομάδα του. Στα αγωνιστικά, θα απουσιάσουν ο πλάγιος επιθετικός Ινσίνιε, ο επιθετικός Μίτσου και ο μπακ Ζούνιγκα, απουσίες με τις οποίες έχει μάθει να ζει ο κόουτς Μπενίτεθ, καθώς οι συγκεκριμένοι παίκτες απουσιάζουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Επιστρέφει από τιμωρία ο εξτρέμ Μέρτενς.

Απουσίες: Ινσίνιε (Ε, 11/1), Μίτσιου (Ε, 3/0), Ζούνιγκα (Α, 6/0)

Εκτίμηση: Η Λάτσιο είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, μιλάμε για ημιτελικό και όσο καλές και αν είναι οι επιθετικές γραμμές των 2 ομάδων θα υπάρχει μια σχετική επιφυλακτικότητα, αφού ακολουθεί και ρεβάνς. Η επιλογή μας θα είναι το φυσιολογικό εύρος 2-3 γκολ (2.00), που πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί στο τέλος του κρίσιμου παιχνιδιού.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Mybet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version