Ενα Over και καλό… ταμείο

Νέα εβδομάδα και κλασικά μικρό δευτεριάτικο κουπόνι.

Λίγα πράγματα, κρατάμε ένα σημείο από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Ίγκλοσταντ – Μόναχο 1860

Α΄Γύρος: Μόναχο 1860 – Ίγκλοσταντ 1-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Ίγκλοσταντ): 1Ν-1Ι-3Η

Ακόμα ένα στραβοπάτημα για την Ιγκλοσταντ, αυτή τη φορά στην έδρα της Άαλεν. Δεν είχε καθόλου καλή απόδοση, έμεινε μάλιστα πίσω στο σκορ με το αμφισβητούμενο πέναλτι του Γκασούλα, ισοφάρισε στο 77΄με τον Λέκι. Δεύτερη αγωνιστική που έμεινε μακριά από την νίκη και πλέον η διαφορά από την δεύτερη Καϊζερσλάουτερν έχει μειωθεί στο τρεις βαθμούς (έχει ένα αγώνα λιγότερο). Sold-out αναμένεται στο σημερινό παιχνίδι, υπόσχεση νίκης από τους παίχτες, με τον Ματίπ να δηλώνει χαρακτηριστικά «Θα φτάσουμε στα όρια μας απέναντι στην Μόναχο». Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παρατάξει την ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής Χάζελνατλ καθώς το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η απουσία του μακροχρόνια τραυματία Ντα Κόστα.

Απουσίες: Ντα Κόστα (Μ, 12/0)

Την πρώτη της νίκη μετά από εφτά αγωνιστικές πήρε η Μόναχο 1860 στην αναμέτρηση με την Σαν Πάουλι. Στάθηκε υπέρ του δέοντος τυχερή καθώς οι αντίπαλοι της έχασαν σωρεία ευκαιριών ενώ αυτή κατάφερε με μόλις τρεις τελικές να πετύχει δύο γκολ. Έστω και τυχερό, το ντεμπούτο του Φόρλινκ κρίνεται θετικό με τον Γερμανό τεχνικό να απαιτεί το 100% από τους παίχτες στα εναπομείναντα παιχνίδια ενώ δούλεψε πολύ την περασμένη εβδομάδα πάνω στην αμυντική τακτική της ομάδας του (έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια). Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ρόντρι και Μπέντια αλλά δύσκολα θα αγωνιστούν σήμερα. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στο μηρό ο αναπληρωματικός επιθετικός Μούλιτς και θα απουσιάσει και πάλι.

Απουσίες: Μούλιτς (Ε, 6/0)

Εκτίμηση: Με το μαχαίρι στα δόντια θα αγωνιστούν οι παίχτες της Ίγκλοσταντ στο σημερινό παιχνίδι καθώς από την μία θέλουν να δώσουν αποδείξουν ότι τα τελευταία στραβοπατήματα ήταν μία κακή παρένθεση και από την άλλη θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος σε γεμάτο γήπεδο. Φθηνός ο άσσος, κρατάμε το Over 2,5 αφού η κακή άμυνα της Μόναχο δεν αποκλείεται να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Μάθετε στο Foxbet ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη Betshop και ενημερωθείτε για όλους τους bookmakers της αγοράς στην αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version