Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Εχει γκολ το ντέρμπι…

Έντονο το στοιχηματικό ενδιαφέρον και σήμερα, Κυριακή, αρκετές επιλογές βγάζει το σημερινό κουπόνι.

Κρατάμε 2 σημεία, πάμε να δουμε αναλυτικά.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Α΄ Γύρος: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 3-1

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Λίβερπουλ): 6N-4I-0H

Με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο γήπεδο όπου πριν 10 χρόνια είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Λίβερπουλ αποκλείστηκε το βράδυ της Πέμπτης, από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπεσίκτας βρήκε το γκολ που χρειαζόταν και έστειλε το ματς στην παράταση, με τις 2 ομάδες να μην βρίσκουν γκολ εκεί. Τελικά, στη «ρώσικη ρουλέτα» η Μπεσίκτας αποδείχθηκε πιο ικανή και με τον Λόβρεν να αστοχεί στο τελευταίο πέναλτι (5-4), πέρασε αυτή στην φάση των 16. Επιστρέφει στα εγχώρια, όπου συνεχίζει την προσπάθεια της, να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, συνέχισε νικηφόρα την περασμένη αγωνιστική (0-2 εκτός την Σαουθάμπτον), διευρύνοντας το αήττητο της στο πρωτάθλημα (5-0-0 στα τελευταία 5). Επέστρεψε στις προπονήσεις ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Τζόουνς (3/0), συνεχίζει να παραμένει εκτός ο Λέιβα. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Τζέραρντ, Χέντερσον, Σακό και Τζόνσον (ο τελευταίος ταλαιπωρείται από ίωση), με τον Ρότζερς να αποφασίζει για αυτούς την τελευταία στιγμή.

Απουσίες: Λέιβα (Μ, 14/0), Σακό(;) (Α, 12/0), Χέντερσον(;) (Μ, 25/2), Τζέραρντ(;) (Μ, 22/6), Τζόνσον(;) (Α, 12/1)

Της πήρε 1 ημίχρονο για να καταλάβει τι γίνεται, στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα την περασμένη Τρίτη, με τους «καταλανούς» να σκοράρουν 2 τέρματα μέχρι την ανάπαυλα και να έχουν ακόμα 3-4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ (είχαν και δοκάρι). Ισορρόπησε την κατάσταση στο δεύτερο, πέτυχε 1 γκολ στο 69΄, αλλά έχασε τις όποιες ελπίδες για ισοφάριση, όταν έμεινε με 10 στο 74΄. Στα εγχώρια η Σίτι είχε καλή παρουσία την περασμένη αγωνιστική, διέλυσε με 5-0 την Νιούκαστλ στο Etihad και μείωσε την απόσταση από την Τσέλσι στους 5 βαθμούς, εκμεταλλευόμενη το δώρο της Μπέρνλι. Επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο Τουρέ, σε σχέση με το ματς της Τρίτης, όπου ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού για τον Πελεγκρίνι, που έχει όλο το ρόστερ στη διάθεση του, για το μεγάλο ντέρμπι.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Η μια σίγουρα και η άλλη κατά 90% εκτός Ευρώπης, και το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, με τις 2 να έχουν διαφορετικούς στόχους βέβαια. Δυσκολεύεται στο Anfield η Σίτι, αλλά σίγουρα ένα γκολ θα το βρει. Συνεπής στο σκοράρισμα και η Λίβερπουλ, οπότε με δεδομένο το goal/goal, κοιτάμε στο συνδυαστικό goal/goal & over 2.5, για μεγαλύτερες αποδόσεις.

Μπόκα Τζούνιορς – Ατλέτικο Ραφαέλα

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Μπόκα Τζούνιορς): 3Ν-0Ι-1Η

Το «τρένο» της Μπόκα δεν σταματάει πουθενά και παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, με τη νίκη απέναντι στην Τέμπερλεϊ, αλλά η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκε λίγο. Προηγήθηκε με πέναλτι του Μαρτίνεζ στο 27′, ωστόσο έμεινε με δέκα παίχτες λόγω ανόητης αποβολής του τερματοφύλακα Οριόν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο τα «χρειάστηκε», αλλά η ποιότητα της είναι δεδομένη και «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ στο 92′. Την Πέμπτη αντιμετώπισε την Μοντεβιδέο Γουόντερερς για το Λιμπερταδόρες και την νίκησε με 2-1 εντός έδρας. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 33′, ένα λεπτό αργότερα ισοφαρίστηκε, αλλά ο Οσβάλντο σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 43′ και έκανε ιδανικό ντεμπούτο. Τραυματίστηκε ο αμυντικός Μπουρντίσο (2/0) και θα απουσιάσει, τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Οριόν (2/0). Αναμένεται ροτέισον όπως συνηθίζει άλλωστε ο κόουτς Αρουαμπαρένα, αλλά η ποιότητα σε όλες τις γραμμές δεν επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα.

Απουσίες: Μπουρντίσο (2/0).

Τραγική εμφάνιση κόντρα στη Μπάνφιλντ εντός έδρας για την Ραφαέλα και το 1-4 μοιάζει κολακευτικό, καθώς σε κάθε επίθεση των φιλοξενούμενων η άμυνα της «πελάγωνε».Στο ημίχρονο έχανε με 0-3 και στο 60′ με 0-4. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 1-4 στο τέλος και να περιορίσει την έκταση της ήττας, αλλά και πάλι το τελικό σκορ τα λέει όλα. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με την άμυνα της να θυμίζει «παιδικό σταθμό» και στα δύο ματς. Με τέτοια εμφάνιση μέσα στο «Μπομπονέρα» το κοντέρ μπορεί να γράψει πολλά. Σε αλλαγές θα προχωρήσει ο τεχνικός Σενσίνι, μήπως και αλλάξει η κατάσταση. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Κρούπσκι (2/0), ο οποίος θα απουσιάσει για περίπου τρεις μήνες και ο ο φορ Ορσίνι (2/0).

Απουσίες: Ορσίνι (Ε, 2/0), Κρούπσκι (Α, 2/0).

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει συζήτηση για το αν έρθει άσος. Αν είναι σοβαρή η Μπόκα μπορεί να έρθει και το over 2.5 σε απόδοση 1.97. Αυτή θα είναι και η επιλογή μας.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Netbet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version