Δύο Over 2.5 για νέο ταμείο το Σάββατο

Πληρώσαν χθες τα γκολ και μας δώσαν το ποντάρισμα για το σημερινό στοίχημα.

Καλό Σαββατοκύριακο από την ομάδα του Foxbet. Πάρα πολλές οι επιλογές, κρατάμε 2 σημεία για σήμερα.

Μπέρνλι – Σουόνσι

Α΄ Γύρος: Σουόνσι – Μπέρνλι 1-0

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Μπέρνλι): 1N-0I-1H

Στάθηκε όρθια μέσα στο Stamford Bridge η Μπέρνλι και πήρε υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, 1-1 κόντρα στην Τσέλσι. Κομβικής σημασίας η απόφαση του διαιτητή να αφήσει (άδικα) την Τσέλσι με 10 στο 70΄, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Μπέρνλι και ισοφάρισε με γκολ του Μι στο 81΄. Σε τριπλή ισοβαθμία με τις Άστον Βίλα και ΚΠΡ στην προτελευταία θέση του πίνακα, αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές (0-2-3), σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία στο διάστημα αυτό (6-11 σύνολο τερμάτων). Χωρίς κάποια προσθήκη το ιατρικό δελτίο της ομάδας, παραμένουν εκτός οι μακροχρόνια απόντες, Λονγκ, Τέιλορ και Μάρνεϊ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γουάρντ (7/0), τέθηκε και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Απουσίες: Λονγκ (Α, 3/0), Τέιλορ (Μ, 5/0), Μάρνεϊ (Μ, 20/0)

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Σουόνσι κατάφερε και ισορρόπησε το ματς κόντρα στην Γιουνάιτεντ, ισοφάρισε πριν βγει το πρώτο μέρος και πήρε τη νίκη με ανατροπή στο 2ο. Άλλη ομάδα με τον Σίγκουρτσον στο χορτάρι, έφτασε στην πρώτη της νίκη, μετά από 2 ατυχή αποτελέσματα, εν τη απουσία του. «Πήραμε μια σπουδαία νίκη, αποτέλεσμα της καλής παρουσίας μας στο γήπεδο», σχολίασε ο Μονκ μετά το τέλος του ματς. Στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίχτες του διαθέσιμους είναι ο Μονκ, μόνο ο Μπάρτλεϊ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν υπολογίζεται από τον Αγγλο τεχνικό. 4-2-3-1 και σήμερα για την Σουόνσι, με τους ίδιους 11 που ξεκίνησαν στο παιχνίδι κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Απουσίες: Μπάρτλεϊ (Α, 6/0)

Εκτίμηση: Must-win ή must-not-lose (όπως χαρακτηρίζεται στην Αγγλία) το σημερινό παιχνίδι για την Μπέρνλι, αλλά η Σουόνσι, αν και βαθμολογικά αδιάφορη, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Η αμυντική, αλλά και επιθετική συμπεριφορά της Μπέρνλι στα τελευταία ματς, οδηγεί σε παιχνίδι με γκολ και το over 2.5 αποτελεί επιλογή.

Χέρτα – Άουγκσμπουργκ

Α Γύρος: Άουγκσμπουργκ – Χέρτα 1-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Χέρτα): 1Ν-2Ι-0Η.

Κάκιστη για άλλο ένα ματς οι πρωτευουσιάνοι, έχασαν πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1 από την Βόλφσμπουργκ. Μην σας ξεγελάει το γκολ που σημείωσε, ήταν από στημένη φάση που κέρδισε σε μία από τις ελάχιστες φορές που βρέθηκε κοντά στην εστία των «λύκων». Το γκολ για την Χέρτα σημείωσε ο Σίμπερ που μαζί με τον Στόκερ και τον τερματοφύλακα Κράφτ ήταν οι καλύτεροι της παίχτες. Ο Νταρντάι έχει να διορθώσει πάρα πολλά σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη. Πρέπει να μιλήσει ο εγωισμός των παιχτών καθώς ποιότητα υπάρχει όμως δεν υπάρχει συνεννόηση και πλάνο. Αντιμέτωπη με μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και η νίκη είναι μονόδρομος καθώς το παιχνίδι είναι εντός έδρας. Δυστυχώς τα κακά νέα δεν απουσιάζουν καθώς ο πολύ καλός Στόκερ δεν θα δώσει το παρών.

Απουσίες: Γιάρσταιν (Τ, 1/0), Μπάουμγιόχαν (Μ, 0/0), Στόκερ (Μ, 15/0), Σιγκερσί (Μ, 0/0).

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της στο ματς η Άουγκσμπουργκ. Μπήκε χαλαρή με αποτέλεσμα να βρεθεί νωρίς πίσω στο σκορ. Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε με τον Καικούμπι στο 59′ και πίεσε χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Δέχτηκε γκολ κόντρα στην ροή όμως στο τέλος ο Χίτς μετά από προώθηση του σκόραρε χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Παραλίγο να πάρει και τους τρεις βαθμούς καθώς είχε δοκάρι δευτερόλεπτα αργότερα. Για ένα μικρό ρόστερ όπως η Άουγκσμπουργκ, μονάδες όπως ο Φερχάεγκ όταν λείπουν, αφήνουν κενά και αυτά πληρώνει η Άουγκσμπουργκ. Ο Βάινζιρλ παρόλα αυτά είναι ευχαριστημένος από τους παίχτες του καθώς κρατούν ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης. Συνεχίζουν οι απουσίες να ταλαιπωρούν την ομάδα.

Απουσίες: Φερχάεγκ (Α, 20/5), Χόνγκ (Α, 9/0), Ράινχαρντ (Α, 0/0), Μόραβεκ (Μ, 0/0), Άισβαιν (Μ, 12/1), Μάταβς (Ε, 10/2), Μόλντερς (Ε, 8/0).

Εκτίμηση: Σε πολύ δύσκολη θέση η Χέρτα που πρέπει να βγει στην επίθεση και να αναζητήσει τους τρεις βαθμούς πράγμα που θα την κάνει ευάλωτη αμυντικά. Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ συνεχίζει να έχει θέματα αμυντικά. Όλα αυτά μας οδηγούν στο πολύ ελκυστικό over 2,5.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Vistabet με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version