Σκοράρουν και πληρώνουν…

Αφήνουμε πίσω τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιστρέφοντας και πάλι στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Δεν ενθουσιάζει το μικρό κουπόνι, κρατάμε ένα αφίσκορο, από την Β΄ Γερμανίας.

Μπόχουμ – ΦΣΒ Φρανκφούρτης

Α΄Γύρος: ΦΣΒ Φρανκφούρτης – Μπόχουμ 1-5

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Μπόχουμ): 2Ν-0Ι-2Η

Εξαιρετική εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρλσρούη, έχασε καθαρές ευκαιρίες να πάρει την νίκη αλλά τελικά αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκει την απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζεται η Μπόχουμ και είναι κάτι που σχολίασε και ο κόουτς Βέρμπεκ «Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά απέναντι στην Καρλσρούη και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ότι σχεδιάσαμε στην προετοιμασία βγαίνει και στο χορτάρι». Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο απαραίτητος επιθετικός Σέστακ αλλά τα προβλήματα συνεχίζουν να είναι πολλά για τον Βέρμπεκ. Θα απουσιάσει ο αμυντικός Μπούτσερ ενώ ένα πρόβλημα στον τένοντα αφήνει εκτός τον βασικό αμυντικό Φαμπιάν. Εκτός συνεχίζουν οι μακροχρόνια τραυματίες, Χολτχάους, Βάις και Σίμουνεκ.

Απουσίες: Χόλτχάουζ (Α, 4/0), Μπούτσερ (Α, 6/0), Φαμπιάν (Α, 21/0), Ζίμουνεκ (Α, 6/0), Βάις (Μ, 11/2)

Τρένο με σπασμένα φρένα θυμίζει η ΦΣΒ Φρανκφούρτης μετά την διακοπή που υπέταξε και την Καϊζερσλάουτερν. Στημένη εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, δεν άφησε την Καϊζερσλάουτερν να πάρει ανάσα, προηγήθηκε στο 71΄με τον Γκρίφο και παρότι δύο λεπτά αργότερα έμεινε με παίχτη λιγότερο, πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ντέντιτς. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Φρανκφούρτης, εμφανώς βελτιωμένη στην άμυνα, δεν δέχτηκε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με τον επιθετικό Αούντια που θα μείνει εκτός για περίπου έξι εβδομάδες. Έχασε προπονήσεις λόγω γρίπης ο αμυντικός Σλίκε και πολύ δύσκολα θα προλάβει την σημερινή αναμέτρηση ενώ εκτός μάχης τέθηκε ο μέσος Τόσκι. Απόντες και πάλι οι Επστάιν και Γέλεν.

Απουσίες: Σλίκε (Α, 6/1), Τόσκι (Μ, 10/1), Επστάιν (Μ, 7/0), Γέλεν (Μ, 4/0), Αούντια (Ε, 5/1)

Εκτίμηση: Αστεία η απόδοση του άσσου, υποτιμά κατά πολύ την εξαιρετική φόρμα που της ΦΣΒ Φρανκφούρτης. Ανεβασμένη και η Μπόχουμ όμως το τελευταίο διάστημα, κρατάμε το goal -goal (1.72), που έχει εμφανιστεί στα εννέα από τα έντεκα εντός έδρας παιχνίδια της Μπόχουμ.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Vistabet με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version