Λίγα γκολ και κλειστό παιχνίδι στην Αγγλία

Μπορεί το Χ2 της Μπορούσια να μην επιβεβαιώθηκε, αλλά το 2-1 δίνει πολλές ελπίδες για το στοίχημα πρόκρισης της γερμανικής ομάδας.

Και σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ και κοιτάμε στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μονακό.

Άρσεναλ – Μονακό

* Προποντής της Μονακό ο Αρσέν Βενγκέρ από το 1987 εώς και το 1994. Πρώτη φορά τίθεται αντιμέτωπος με την Μονακό.

Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν (ΓΕΡ), Βοηθοί: Κλεβέ (ΓΕΡ), Χάκερ (ΓΕΡ), Μπόρνχοστ (ΓΕΡ)

Δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Άρσεναλ, το Σαββατοκύριακο πέρασε έστω και δύσκολα και με την εύνοια της διαιτησίας με 1-2 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 8′ μιας και το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής και διπλασίασε τα τέρματά της λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σε μια φάση που πάντως ξεκινάει από οφσάιντ. Στην επανάληψη αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, έχασε κάποιες ευκαιρίες στην κόντρα, δέχτηκε την μείωση στο 94′ και στο επόμενο λεπτό λίγο έλειψε να ισοφαριστεί όταν η κεφαλιά του Μάρεϊ χτύπησε στο δοκάρι. «Αυτό που θέλω να δω είναι το πόσο επηρεασμένοι είναι οι παίχτες μου από το παιχνίδι και μετά θα αποφασίσω αν θα κάνω αλλαγές στο παιχνίδι με την Μονακό» τόνισε ο Αλσατός τεχνικός. Δείχνει κουρασμένη και χωρίς καινούργιες ιδέες στο παιχνίδι της και αυτό είναι κάτι που φαίνεται το τελευταίο διάστημα. Στα αγωνιστικά, παραμένουν σταθερά εκτός ο Ράμσι, ο Αρτέτα και ο Ντεμπισί. Αμφίβολος είναι ο Φλαμινί. Στον πάγκο ήταν ο Γουίλσιρ μετά από αρκετό διάστημα και είναι πλέον διαθέσιμος, αν και δεν αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή.

Απουσίες: Ράμσι (Μ, 6/2), Αρτέτα, (Μ, 4/1) Ντεμπισί, (Α, 3/0), Φλαμινί(?) (Μ, 7/0)

Μπορεί η Μονακό να ήταν το αουτσάιντερ στον όμιλο της, όμως κατάφερε παίζοντας συντηρητικά και με προσοχή στην άμυνα να πάρει σημαντικά αποτελέσματα και να πετύχει την υπέρβαση, τερματίζοντας πρώτη. Την Παρασκευή αν και έπαιζε με δέκα παίχτες για ένα ημίχρονο πέρασε με 0-1 από την έδρα της Νις με τον μεσοεπιθετικό Σίλβα που αποτελεί την φετινή της αποκάλυψη πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τα παιχνίδια της πηγαίνουν σταθερά σε πολύ χαμηλό τέμπο και αυτό την έχει βοηθήσει να κλέψει αποτελέσματα. Πολύ σφιχτή και με καλή αμυντική λειτουργία, άλλωστε το συντηρητικό παιχνίδι είναι αυτό που πρεσβεύει ο προπονητής της Ζαρντίμ. Ο Μπερμπάτοφ έπαιξε για μια περίπου ώρα την Παρασκευή και αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στην κορυφή της επίθεσης. Παίζουν κανονικά Κυρζάβα και Καράσκο που είχαν κάποιες ενοχλήσεις. Έμειναν εκτός στα τελευταία παιχνίδια οι στόπερ Ρατζί και Καρβάλιο και δίνονται αμφίβολοι. Τιμωρημένος ο μέσος Τουλαλάν.

Απουσίες: Καρβάλιο(?) (Α, 5/0), Ρατζί(?) (Α, 6/0), Τουλαλάν (Μ, 6/0)

Εκτίμηση: Δεδομένη η εμπειρία της Άρσεναλ που σε νοκ άουτ αγώνες παίζει σημαντικό ρόλο, δεδομένη όμως και η καλή αμυντική συμπεριφορά της Μονακό που θα πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό. Η Άρσεναλ συνήθως δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες, ενώ τελευταία λείπουν και οι φρέσκες ιδέες από το παιχνίδι της. Το Under 2.5 στο 1.70 και η ισοπαλία στο ημίχρονο στο 2.20.

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 23 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προγνωστικά από το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Exit mobile version