Γκολ – γκολ στην Αργεντινή και… ταμείο

Αυλαία σήμερα σε κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αγωνιστική δράση υπάρχει και στην Αργεντινή, από όπου και θα πάρουμε το σημερινό σημείο.

Ντεφένσα – Σαν Λορέντζο (24/2, 02:10)

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Ντεφένσα): 0Ν-0Ι-1H

Χρειάστηκε την βοήθεια της τύχης στο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Χιμνάσια, αλλά η νίκη της (1-0), ήταν δίκαιη. Έδειξε βελτιωμένη η Ντεφένσα σε σχέση με πέρυσι και τα φιλικά, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από τους φιλοξενούμενους. Το ματς απέναντι στη Σαν Λορέντζο θα δείξει αν όντως μπορεί και καλύτερα. Γιαεπιθετική προσέγγιση στα παιχνίδια της, έκανε λόγο ο προπονητής Φράνκο. To σημαντικό είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί ουσιαστικά πλήρης.

Απουσίες: –

Η διαφορά ποιότητας απέναντι στη Κολόν ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και αυτό αποτυπώθηκε και από το τελικό 2-0. Πολύ καλή δημιουργικά η Σαν Λορέντζο, προκάλεσε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Μεσοβδόμαδα έπαιξε για το Λιμπερταδόρες στο Μοντεβιδέο απέναντι στην Ντανούμπιο και με φοβερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά, όταν και πέτυχε δύο γκολ (1-2), ξεκίνησε και εκεί με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της. Από τενοντίτιδα ταλαιπωρείται ο μέσος Ορτιγκόζα και θα μείνει εκτός δράσης για 5 ημέρες τουλάχιστον. Μακροχρόνια απόντες κάποιοι και δεν επηρεάζουν.

Απουσίες: Ορτιγκόζα (1/0).

Εκτίμηση: Έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν επιθετικά αμφότερες και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και τώρα. Θα τις ακολουθήσουμε στο σκοράρισμα με τα γκολ εκατέρωθεν (γκολ/γκολ) να είναι η επιλογή μας.

Δείτε στο Bet Bonus του Foxbet.gr, όλα τα bonus εγγραφής για το στοίχημα με αναλυτικούς πίνακες και αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version