Ρισκάρουμε σε μεγάλες αποδόσεις

Συνεχίζουμε με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σήμερα και πάμε σε 2 σημεία νίκης, με αρκετό ρίσκο, αλλά με δυνατές αποδόσεις που αξίζουν.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Ρεμς – Μετς

Ά Γύρος: Μετς – Ρεμς 3-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Ρεμς) 2Ν-2Ι-0Η

Ακόμα μια ζημιά κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο κατάφερε να κάνει η ομάδα της Ρεμς. Θύμα της ήταν αυτή τη φορά η ομάδα της Μαρσέιγ η οποία αν και κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα της. Η ομάδα του Βασέρ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τους μασσαλούς προηγούμενη μόλις στο 6′ με γκολ του επιθετικού Ντεπρεβίλ. Στη συνέχεια του παιχνιδιού η γηπεδούχος ανέβασε ρυθμούς φτάνοντας στην ολική ανατροπή στο 69′. Όμως η ομάδα της Ρεμς δεν είχε πει τη τελευταία λέξη αφού με γκολ του Ν΄Γκογκ στο 90′ κατάφερε να πάρει έναν υπερπολύτιμο βαθμό. Η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο νέο έτος, μετρώντας αρνητικό σερί με 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Στα αγωνιστικά νέα για το παιχνίδι κόντρα στη Μετς αμφίβολος είναι ο βασικός αμυντικός Σινιορίνο και ο ενίοτε βασικός μέσος Άλμπαεκ.

Απουσίες: –

Ακόμα μια ήττα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Μετς η οποία έχασε με κάτω τα χέρια από τη Γκινγκάμπ με 2-0. Παρότι έπαιζε εντός έδρας η ομάδα του Καρτιέρ έπαιξε από την αρχή ιδιαίτερα αμυντικά τελειώνοντας το παιχνίδι ουσιαστικά με δύο σουτ στο αντίπαλο τέρμα. Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στην επίθεση είναι ότι μόλις σε ένα από τα 7 τελευταία παιχνίδια της έχει καταφέρει να σκοράρει. Παράλληλα με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τις 13 αγωνιστικές εκτός έδρας χωρίς νίκη (3Ι-10Η). Στα αγωνιστικά εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Μιλάν, ενώ αμφίβολος είναι ο βασικός μέσος Λεζέν.

Απουσίες: Αντράντα (Ε, 10/0), Ρόκι (Μ, 3/0), Εντό (Μ, 24/0)

Εκτίμηση: Στα μάτια μας πρόκειται στοιχηματικά για το ματς της ημέρας αφού θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα φόντα ώστε να επικρατήσουν των εξαιρετικά αδύναμων, ειδικά εκτός έδρας, φιλοξενούμενων. Άσος.

Βίλεμ – Άγιαξ

Α΄Γύρος: Άγιαξ – Βίλεμ 5-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Βίλεμ): 1-0-6

Είχε δύσκολο έργο στο Άρνεμ η Βίλεμ, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με την φορμαρισμένη Φίτεσε και γνώρισε την ήττα με 2-0. Μάλιστα το αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί ήδη από το πρώτο ημίχρονο, οπότε ήταν δύσκολο να επανέλθει και να αντιδράσει στην επανάληψη του αγώνα. Κάπως έτσι έλαβε τέλος και το μίνι σερί με τις δύο νίκες για την Βίλεμ, που έτσι και αλλιώς είναι άνετη πλέον βαθμολογικά, αφού ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί σε μεγάλο ποσοστό. Μεγάλο τεστ για την ομάδα από το Τίμπουργκ το σημερινό απέναντι στον πρωταθλητή Άγιαξ, αλλά θα τον υποδεχθεί χωρίς άγχος και με στόχο το καλύτερο δυνατό. Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής Στρέπελ, αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και θα χρειαστεί να περιμένει μονάχα τον εξτρέμ Αντρέντε, που είναι αμφίβολος.

Απουσίες: Αντράντε (Μ, 20/2)(;)

Ο Άγιαξ έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στην Λέγκια και το 1-0 με γκολ του Μίλικ του δίνει το προβάδισμα για τους «16» του Europa League. Στο πρωτάθλημα ντούμπλαρε τις νίκες του με το συναρπαστικό εντός έδρας 4-2 επί της Τβέντε. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 6′, όμως απάντησε στην συνέχεια με δύο τέρματα από τον Κίσνα, ενώ νωρίτερα είχαν σκοράρει οι Βιρκίβερ και Μπαζόερ. Αυτό που έχει να κάνει πλέον η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ είναι να συνεχίσει τις επιτυχίες και να δει τι έχει καταφέρει στο τέλος του πρωταθλήματος, αφού η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν απέχει ήδη 12 βαθμούς. Γυρίζουν ο μπακ Φαν Ρέιν και ο μέσος Άντερσεν, παίζεται η συμμετοχή του στόπερ Φέλτμαν. Αντιθέτως δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού ο μέσος Ζίμλινγκ και ο φορ Σίγκθορσον.

Απουσίες: Ζίμλινγκ (Μ, 9/0), Σίγκθορσον (Ε, 15/5)

Εκτίμηση: Μόνο εύκολο δεν είναι το εμπόδιο της Βίλεμ, αλλά το κίνητρο είναι με τον Άγιαξ, που πέρα από όλα δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό. Επιλέγουμε το διπλό.

Στο Foxbet θα βρείτε καθημερινά, προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, τένις και αμερικάνικα αθλήματα από το απόλυτο εργαλείο για το Live Stoixima.

Exit mobile version