Ταμείο την Παρασκευή, ταμείο και το… Σάββατο με δύο Over

Μετά από ένα κακό ευρωπαϊκό τριήμερο, επιστρέψαμε χθες στις επιτυχίες και ελπίζουμε σε συνέχεια το Σαββατοκύριακο.

Καλό Σαββατοκύριακο από την ομάδα του Foxbet. Και σήμερα θα παίξουμε με τα γκολ και κοιτάμε σε 2 over.

Μάαστριχ – Χέλμοντ

Α΄ Γύρος: Χέλμοντ – Μάαστριχ 3-2

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Μάαστριχ): 3Ν-3Ι-3Η

Για ακόμα ένα ματς με ομάδα μεγαλύτερης ποιότητας, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Μάαστριχ, παρότι αυτή τη φορά το πάλεψε και με το παραπάνω. Έχασε (3-1) στην έδρα της δυνατής Ντε Γκραάφστσαπ και όσο το σκορ ήταν στο 2-1, είχε 2-3 καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, δίχως αποτέλεσμα όμως. Προσπαθεί να ξεκολλήσει από την «ουρά» της βαθμολογίας δίχως αποτέλεσμα όμως. Συμπλήρωσε πέντε σερί over 2.5 και έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία. Στο απουσιολόγιο ο καλός μεσοεπιθετικός Σμίτς (24/2).

Απουσίες: Σμίτς (Μ, 24/2).

Καλύτερα να το γυρίσει σε κάποιο άλλο άθλημα, μιας και στο ποδόσφαιρο δεν βλέπει «άσπρη μέρα» η Χέλμοντ. Μετά την πεντάρα από την Σπάρτα, ήρθε νέα από τη Ντε Μπος (1-5). Προηγήθηκε πολύ νωρίς, αλλά δεν άντεξε παρά μόνο λίγα λεπτά. Έπειτα ήρθε η… κατηφόρα και αφού «έγραψε» μόνο πέντε το κοντέρ καλά είναι. Από τη μια τραγική εμφάνιση στην άλλη πάει, με την άμυνα της να είναι «παιδική χαρά». Με διαφορά η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 61 γκολ παθητικό σε 25 αγώνες. Χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές και ο λόγος που δεν είναι τελευταία στην κατάταξη, είναι επειδή υπάρχουν και (μη) χειρότερα, που είναι η Βάαλβαϊκ. Παραµένουν εκτός ο αµυντικός χαφ Φίσερ (22/4), ο δεξιός µπακ Γκόµες (14/1).

Απουσίες: Φίσερ (Μ, 22/4), Γκόµες (Α, 14/1).

Εκτίμηση: Ομάδες συνώνυμο του over 2.5 και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην τις ακολουθήσουμε στα γκολ. Με τα χάλια που έχει η Χέλμοντ, αποκτά αξία και ο άσος σε τιμές κοντά στο 2.00. Πρώτα over 2.5, έπειτα άσος οι επιλογές μας.

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού

Α΄ Γύρος: Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ 0-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τον ΑΠΟΕΛ): 8Ν-2Ι-0Η

Πετυχαίνοντας ένα τέρμα στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ο ΑΠΟΕΛ πήρε το τρίποντο με 2-0 στην έδρας της Δόξας και συνεχίζει να ελπίζει στην πρώτη θέση, στο -3 από τον Απόλλων Λεμεσού. Έχει την ευκαιρία με νίκη στο σημερινό ματς να πιάσει τους «μπλε», και να πάει στα ματς των play-off με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία και συγκομιδή. O Ρίσε μόλις στο 4ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Φινκ, ενώ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Λεάντρο με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα, κερδίσαμε τις μονομαχίες και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός. Σημαντικές επιστροφές θα έχει ο ΑΠΟΕΛ για το σημερινό ντέρμπι, αφού Καρλάο και Εφραίμ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βινίσιους, Μαντούκα, Αλωνεύτης, Αλεξάνδου και Ιωάνννου που λείπουν για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ομάδα της Λευκωσίας.

Απουσίες: Βινίσιους (Μ, 13/0), Μαντούκα (Ε, 13/6), Αλωνεύτης (Μ, 10/1), Αλεξάνδου (Μ, 11/1), Ιωάννου (Α, 2/0)

Πήρε τη νίκη με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι στην έδρας της Ομόνοιας και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, βρίσκεται στο +3 από το σημερινό του αντίπαλο. Γκιέ Γκιέ (27′), Παπουλής (39′) τα γκολ για τον Απόλλωνα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά στο 55ο λεπτό ενώ είχαν και σοβαρότατα παράπονα από τη διαιτησία. «Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς και καταφέραμε να τους πάρουμε. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για τη στήριξη και ελπίζω ότι τους άρεσε η προσπάθεια», δήλωσε ο Ιοάν Αντόνε. Παράλληλα η ομάδα της Λεμεσού σε περίπτωση που συνεχίσει να σκοράρει με αυτούς τους ρυθμούς, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεπεράσει τα 68 γκολ, που σημείωσε την περίοδο 2005-06, όταν και κατέκτησε τον τίτλο για τελευταία φορά. Οι απουσίες των Σανγκόι και Ρομπέρ στην επίθεση δημιουργούν πονοκέφαλο στον Ρουμάνο τεχνικό που αναμένεται να καλύψει το κενό τους με δύο εκ των Γκουγιόν, Μεριέμ και Στογιάνοβιτς.

Απουσίες: Σανγκόι (Ε, 14/7), Ρομπέρ (Μ, 19/1)

Εκτίμηση: Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν σε κάθε αγωνιστική, διαβασμένο σωστά το σετ αποδόσεων και δεν βγαίνει άκρη για σημείο. Επιλογή με λιγότερο ρίσκο το over 2.5 goal σε απόδοση 1.95, αφού ο ΑΠΟΕΛ είναι αναγκασμένος να ρισκάρει και ο Απόλλων στην κόντρα μπορεί να το εκμεταλλευθεί.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet θα βρείτε καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά για το stoixhma από 21 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Αργεντινή και όλες τις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις.

Exit mobile version