Λίγα γκολ στο Γκελζενκίρχεν

Τέλος σε μια κακή, στοιχηματικά, εβδομάδα και ξεκινάμε και πάλι με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μικρό το σημερινό κουπόνι, ως είθισται, αλλά βγάζει μια επιλογή. Πάμε να δούμε.

Σάλκε – Γκλάντμπαχ

Ά Γύρος: Γκλάντμπαχ – Σάλκε 4-1

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο την Βόλφσμπουργκ): 4N-3I-1H

Δυσκόλεψε αρκετά την Μπάγερν, την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση ειδικά από την στιγμή που έμεινε με 10 παίχτες. Παρόλα αυτά επιβεβαίωσε ότι έχει χάσει αρκετή από την ανταγωνιστικότητα της. Έχασε το πέναλτι με τον Τσούπο Μότινγκ και παρά το ότι είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο. Το πλήρωσε καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως ισοφάρισε από στημένη φάση με τον Χέβεντες. Βαθμός στο Αλιάνς Αρίνα είναι προφανώς σπουδαίο και συγκαταλέγεται στα θετικά. Θετικά ξεκίνησε βάση αποτελεσμάτων η Σάλκε όμως δεν μπορεί να πορεύεται με τόσο κακή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο, θα της έρθει μπούμερανγκ κάποια στιγμή. Ο Ντι Ματέο έχει δώσει στιβαρότητα στην άμυνα και πιστεύει ότι έτσι θα καταφέρει να πάει μπροστά η ομάδα. Απών και πάλι ο Χούντελαρ λόγω τιμωρίας.

Απουσίες: Φέρμαν (Τ, 17/0), Γκίφερ (Τ, 2/0), Κολάσινατς (Α, 1/0), Γκορέτσκα (Μ, 0/0), Ντράξλερ (Μ, 8/2), Φαρφάν (Ε, 0/0), Ομπάσι (Ε, 6/0), Χούντελαρ (Ε, 17/7).

Το δύο στα δύο στις επαγγελματικές νίκες έκανε η Μπορούσσια του Γκλάντμπαχ. Έδειξε σταθερότητα και σοβαρότητα και δεν υποτίμησε τον αντίπαλο της. Δεύτερη σερί νίκη με 1-0, θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ αν ήταν πιο εύστοχη σε αρκετές φάσεις. Το 1-0 έκανε ο πολύ ανεβασμένος Χέρμαν που συνεχίζει τα πολύ καλά παιχνίδια, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ευχαριστημένος με την συμπεριφορά των παιχτών του ο Ελβετός κόουτς Φάβρε. Έδειξαν σταθερότητα στην απόδοση τους και αυτό είναι πολύ καλό όταν ξεκινάς για να πετύχεις ένα στόχο. Δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Σάλκε η οποία θα είναι ανεβασμένη μετά το Χ με την Μπάγερν Μονάχου. Εκτός παραμένει ο βασικότατος Χαν.

Απουσίες: Χάν (Μ, 16/3).

Εκτίμηση: Με το αγωνιστικό στυλ των δύο ομάδων και την μέχρι τώρα συμπεριφορά τους στα δύο παιχνίδια της επανέναρξης το under2,5 στο 2.00 μοιάζει να έχει μεγάλη αξία. Ειδικά με την απουσία και του δεύτερου τερματοφύλακα της Σάλκε, ο Ντι Ματέο σκοπεύει να θωρακίσει την άμυνα περισσότερο.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet θα βρείτε καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά για το stoixhma από 21 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Exit mobile version