Πρόταση για ταμείο χωρίς το μεγάλο ρίσκο

Δεν μας έκανε τη χάρη η Βαλένθια, επιστρέφουμε σήμερα σε σημείο μικρότερου ρίσκου, για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για ταμείο.

Εξ αναβολής παιχνίδι στο Βέλγιο και πάμε να δούμε αναλυτικά.

Γκενκ – Οστάνδη

Α΄ Γύρος: Οστάνδη – Γκενκ 1-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Γκενκ): 1Ν-1Ι-0Η

Ήττα που την έβγαλε από την πρώτη εξάδα γνώρισε το Σάββατο η Γκενκ. Η ομάδα του ΜακΛίς δεν τα κατάφερε στο Σαρλερουά με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί με 1-0. Ισορροπημένο και χωρίς πολλές φάσεις ήταν το παιχνίδι και ενώ όλα έδειχναν πως θα έχουμε ένα στείρο 0-0, ήρθε ο γνώριμος μας Μαρίνος να πετύχει στο 86′ το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους. O Σκωτσέζος τεχνικός Άλεξ ΜακΛίς τόνισε μεταξύ άλλων »Δεν δικαιούμασταν την ήττα, το γκολ της Σαρλερουά προήλθε από δικά μας λάθη. Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά για την συνέχεια της σεζόν». Την Κυριακή η Γκενκ δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, καθώς υποδέχεται την Βάασλαντ Μπέβερεν. Τρεις σερί νίκες στο »σπίτι» της μετρά η Γκενκ και μάλιστα με τέρματα 8-0. Παραμένει η σημαντική απουσία του πρώτου σκόρερ Μπογιό (Ε, 19/8), όπως και του μεσοεπιθετικού Καζέ (13/2) που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα. Στις μακροχρόνιες οι απουσίες των Κουμορτζί (6/0) και Χαμαλάινεν (1/0), ήρθε να προστεθεί και αυτή του τραυματία αμυντικού Τσιμανγκά (14/0).

Απουσίες: Καζέ (Μ, 13/2), Μπογιό (Ε, 19/8), Τσιμανγκά (Α, 14/0), Κουμορτζί (Μ, 6/0), Χαμαλάινεν (Α, 1/0), Εντιντί (Α, 1/0), Χάιλαντ (Μ, 2/1)

Την τρίτη της σερί ήττα γνώρισε η Οστάνδη που υποχώρησε έτσι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Βαντερμπίστ αγωνίστηκε στο Jan Breydel με την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπρυζ σε μία αποστολή που ήταν εκ των προτέρων πολύ δύσκολη. Η αποβολή του επιθετικού Μουσόνα μόλις στο 6′ της αναμέτρησης, δυσχέραινε την κατάσταση για την ομάδα της Οστάνδης που τελικά ηττήθηκε με 2-0. O τεχνικός Βαντερμπίστ τόνισε μεταξύ άλλων »Η αποβολή αλλά και τα λάθη των παιχτών μου μας στοίχισαν. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια, όμως τα εναπομείναντα πέντε είναι βατά και μπορούμε να πάρουμε τους απαραιτήτους βαθμούς να τερματίσουμε στην όγδοη ή στην ένατη θέση». Το Σάββατο η Οστάνδη υποδέχεται την Λόκερεν. Δεν τιμωρήθηκε με κάποια ποινή ο στράικερ Μουσόνα που αποβλήθηκε κόντρα στην Κλαμπ Μπρυζ, ενώ η Οστάνδη ενισχύθηκε με τον 19χρονο πλάγιο επιθετικό Λοσινιό από την Γάνδη. Επέστρεψε ο μέσος Τζαλί (19/0) από το Κόπα Άφρικα και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, όπως και ο αριστερός μπακ Λουκάκου (17/0) που εξέτισε την ποινή του. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες αμυντικοί Σμίσερ (18/0) και Λουισάν (9/0), ενώ οι μεταγραφές του Γενάρη Μουσόνα και Μίλιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς το παιχνίδι είναι εξ΄αναβολής. Μακροχρόνιες οι απουσίες των Βίλεμς και Χέμπτε.

Απουσίες: Σμίσερ (Α, 18/0), Λουισάν (Α, 9/0), Μουσόνα (Ε, 3/0), Μίλιτς (Μ, 2/0), Βίλεμς (Α, 0/0), Χέμπτε (Α, 1/0)

Εκτίμηση: Την νίκη που θα την επαναφέρει εντός της πρώτης εξάδας θα ψάξει η Γκενκ που μετρά 3 σερί εντός έδρας επιτυχίες. Ντεφορμέ δείχνει πως είναι η Οστάνδη που προσπαθήσει να μην χάσει στο σημερινό παιχνίδι. Φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως η απόδοση του άσσου είναι χαμηλή. Προτιμότερο να επιλέξουμε τον -0.75 ασιατικό άσσο (1.76).

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet θα βρειτε τις πληρέστερες αξιολογήσεις για τις εταιριες στοιχηματων με βαθμολογία χρηστών και αναλυτικές παρουσιάσεις.

Exit mobile version