Εσκασε η βόμβα της Μπάγερν, νέο ταμείο με Γρανάδα – Φενέρ

Καλό Σαββατοκύριακο από την ομάδα του Foxbet. Αν είναι δυνατόν, να σκάει βόμβα σε απόδοση 7 και να μην περνάει το διπλό του 1.75.

Όπως και να χει, ήταν μια καλή επιλογή η χθεσινή και σίγουρα άφησε κάποιους πολύ ικανοποιημένους, που δεν φοβήθηκαν να ρίξουν το κατιτίς τους. Μεγαλώνει το κουπόνι σήμερα και οι επιλογές έιναι παρα πολλές. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Γρανάδα – Έλτσε

Α Ματς: Έλτσε – Γρανάδα 1-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Γρανάδα): 1N-2Ι-0Η

Στο ντεμπούτο του Ρεσίνο, η Γρανάδα πήρε ισοπαλία εκτός έδρας από την Λα Κορούνια 2-2 και έδειξε πως θα αλλάξει φιλοσοφία σε σχέση με το αμυντικό παιχνίδι που πρέσβευε ο πρώην προπονητής της. Ήταν καλή στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο 7′ αλλά δέχτηκε την ανατροπή μέχρι το 38′ και πήγε στην ανάπαυλα πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη κινδύνεψε να δεχτεί και τρίτο γκολ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83′. «Μας κόστισαν γκολ τα φθηνά πουλήματα μπάλας» σημείωσε ο Ρεσίνο. Πήρε τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, Κάλα. Συμπλήρωσε 16 παιχνίδια χωρίς νίκη και μοιραία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Εντός έδρας έχει 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 13 τέρματα. Under εμφάνισαν τα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ισόπαλα έληξαν τα τέσσερα τελευταία εντός. Προσπαθεί να ενισχυθεί περαιτέρω πριν κλείσει η μεταγραφικά περίοδος. Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός μπακ Νιόμ, εκτός ο βασικός στόπερ Μουρίγιο, όπως και ο ακραίος χαφ Ροτσίνα που τέθηκε και πάλι νοκ άουτ με τραυματισμό.

Απουσίες: Μουρίγιο (Α, 14/0), Ροτσίνα (Μ, 10/1)

Στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα η Έλτσε στο πρώτο μέρος, δέχτηκε το 0-1 στο 35′ και στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε και δέχτηκε άλλα πέντε τέρματα με αποτέλεσμα τον διασυρμό με 6-0. Έπαιζε με παίχτη λιγότερο από το 57′. «Κάναμε καλό πρώτο μέρος, με το 0-2 και την αποβολή όλα τελείωσαν» δήλωσε ο Εσκριμπά. Ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, εκτός έδρας μετρά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με παθητικό 41 τέρματα. Over τα οχτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Πολύ σημαντική η απουσία του πρώτου της σκόρερ και σημείο αναφοράς στην επίθεσή της,Ζόνατας. Παραμένει εκτός ο βασικός χαφ Μοσκέρα, εκτός και ο βασικός μεσοεπιθετικός Φαϊσάλ. Επανέρχεται ο βασικός εξτρέμ Ροντρίγκεζ. Πονοκέφαλος για τον Εσκριμπά η απουσία του Ζόνατας καθώς στο ρόστερ του δεν διαθέτει άλλη αξιόπιστη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Απουσίες: Ζόνατας (Ε, 19/8), Μοσκέρα (Μ, 15/1), Φαϊσάλ (Μ, 17/1)

Εκτίμηση: Πρώτο εντός έδρας για τον Ρεσίνο σε εξάποντο παραμονής, χωρίς το «κανόνι» της η Έλτσε. Ευκαιρία για την Γρανάδα να πετύχει νίκη μετά από 16 παιχνίδια. Ο άσος στο 1.95.

Καραμπούκσπορ – Φενερμπαχτσέ

Α΄ Γύρος: Φενερμπαχτσέ – Καραμπούκσπορ 3-2

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Καραμπούκσπορ): 3Ν–0Ι–1Η

Μια ήττα που θα ήθελε σίγουρα να αποφύγει η Καραμπούκσπορ, χάνοντας εντός έδρας από την Ερσίγεσπορ με 2-1. Αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Κας στο 68′, εντούτοις δέχθηκε την ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα και δύο κόκκινες κάρτες στο 73′ και 80′, για να έρθει και η ανατροπή με ένα δεύτερο γκολ λίγο αργότερα. Με τρεις διαδοχικές ήττες η Καρντεμίρ αναμενόμενα παραμένει σε δύσκολη θέση και πρέπει άμεσα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μην έχει πρόβλημα με την παραμονή της. Για το κύπελλο μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σίβας 4 Εϊλούλ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Για το σημερινό επίσης παιχνίδι στο γήπεδο της με την Φενερμπαχτσέ, ο προπονητής της ομάδας Τολουνάι Καφκάς δεν μπορεί να υπολογίζει μονάχα στον μεσοεπιθετικό Τραορέ, που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα.

Απουσίες: Τραορέ (Μ, 14/5)

Την καρδιά του πρωταθλητή σε ένα δύσκολο γήπεδο έδειξε η Φενερμπαχτσέ, αφού πέρασε με το πειστικό 3-0 από την έδρα της Κασίμπασα. Άνοιξε νωρις το σκορ με τον Κάιτ στο 15′, με τον Ολλανδό να κάνει και το 2-0 στο 69′. Το κερασάκι στη… τούρτα πρόσθεσε στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ερκίν και συγκεκριμένα στο 95′. Τα «καναρίνια» οδηγούν την κούρσα και του φετινού πρωταθλήματος, φτάνοντας τα έξι διαδοχικά τρίποντα, όμως νιώθουν καυτή την ανάσα των Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας, που ακολουθούν στον έναν πόντο διαφορά. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Καϊσέρισπορ με σκορ 1-1. Τραυματίας ο έμπειρος μέσος Εμρέ Μπελόζογλου, που λείπει σίγουρα, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι επίσης μέσοι Κάιτ και Μεϊρέλες.

Απουσίες: Εμρέ (Μ, 13/3), Κάιτ (Μ, 17/6) (;), Μεϊρέλες (Μ, 13/1) (;)

Εκτίμηση: Εγγύηση είναι σε τέτοιου είδους παιχνίδια φέτος οι μεγάλες ομάδες στην Τουρκία, όπως βέβαια και η Φενερμπαχτσέ. Αν κάνει τα βασικά σήμερα κόντρα στην Καραμπούκσπορ θα επιβεβαιώσει το διπλό.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet θα βρείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος από το κουπόνι του ΟΠΑΠ και το διαδίκτυο.

Exit mobile version