Ταμείο ξανά χθες, επιμένουμε στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

Καλά μελετημένο το ντέρμπι, με το goal/goal να επιβεβαιώνεται στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Αφού μας πλήρωσε χθες το Λιγκ Καπ Αγγλίας θα κρατήσουμε και πάλι ένα σημείο από τον άλλο ημιτελικό που γίνεται σήμερα.

Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

H Τότεναμ ήταν πολύ καλύτερη της Σάντερλαντ στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ του Έριξεν στο 88΄ για να καταφέρει να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1. Βερτόνχεν και Λάρσον τα 2 γκολ στο πρώτο μέρος. Είναι σε καλό «φεγγάρι» η ομάδα του Ποτσετίνο, με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης. «Πρέπει να κρατάμε τους παίχτες φρέσκους. Αυτό είναι το 36ο παιχνίδι μας και ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα.», μια δήλωση του Ποτσετίνο που προμηνύει rotation για σήμερα. Εκτός ενδεκάδας, για λόγους τακτικής θα μείνει ο Κέιν, ενώ ο Τσάντλι ταξίδεψε για προσωπικούς λόγους στο Βέλγιο και δεν είναι στην αποστολή. Μέισον και Λαμέλα δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, ενώ δεν είναι διαθέσιμος και ο Μπεντάλεμπ που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Εκτός ενδεκάδας, για να ξεκουραστεί, ενδέχεται να μείνει και ο Καμπούλ, με τον Ντάιερ να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας.

Απουσίες: Λαμέλα (Μ, 2/1), Μέισον (Μ, 1/1), Τσάντλι (Μ, 2/1), Μπεντάλεμπ (Μ, 2/1)

Την ήττα γνώρισε από την ΜΚ Ντονς το Σάββατο που μας πέρασε η Σέφιλντ με 1-0 και βγήκε εκτός 6άδας για πρώτη φορά φέτος. Παρουσιάζει μια «κοιλιά» εσχάτως στο πρωτάθλημα, αφού μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 (1-2-2). Εκεί που εμφανίζεται πολύ δυνατή, είναι στα παιχνίδι κυπέλλου, όπου και θέλει να κάνει την έκπληξη. Μεγάλη νίκη για το Κύπελλο Αγγλίας πριν 10 μέρες, όπου επικράτησε με 0-3 της ΚΠΡ, ενώ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ είχε αποκλείσει την Σαουθάμπτον προκειμένου να βρίσκεται απόψε εδώ. Δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Ντέιβις και παραμένει εκτός, ενώ αμφίβολος για σήμερα και ο Σκουγκάλι, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. Δεν έκρυβε κάτι το ανησυχητικό ο τραυματισμός του Άνκοκ στο προηγούμενο παιχνίδι και ο παίχτης είναι κανονικά στην αποστολή για το σημερινό ματς. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ο΄Γκρέιντι, που έχει ήδη αγωνιστεί με Μπράιτον στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Απουσίες: Ο΄Γκρέιντι (Ε, 3/0), Ντέιβις (Μ, 0/0), Σκουγκάλι (Μ, 0/0)

Εκτίμηση: Θα κάνει rotation ο Ποτσετίνο στο αποψινό ματς και αυτό μας βάζει σε σκέψεις. Σίγουρα φαβορί η Τότεναμ, αλλά η προοπτική εντός τελικού μεγαλώνει πάντα το κίνητρο σε μια ομάδα ερχόμενη από μικρότερη κατηγορία. Το πιο πιθανό είναι ότι η Σέφιλντ θα παίξει σφιχτά και το 2-3 σύνολο γκολ, μοιάζει λογική επιλογή.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet θα βρείτε καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά για το stoixhma από 17 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τους αγώνες του Copa Africa.

Exit mobile version