Πέρασε το Over, πάμε για νέο ταμείο με κύπελλο στο Νησί

Επιστροφή στα ταμεία χθες, με το over 2.5 να πληρώνει σε εξαιρετική απόδοση.

Ημέρα κυπέλλων η σημερινή και θα ασχοληθούμε και πάλι με τα γκολ, σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι από τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πάμε να δούμε.

Λίβερπουλ – Τσέλσι

Σε σταθερά ανοδική πορεία δείχνει να βρίσκεται η Λίβερπουλ, καθώς το Σάββατο πέρασε με 0-2 από την έδρα της Άστον Βίλα. Αυτή ήταν η 6η της νίκη στα τελευταία 8 ματς ανεξαρτήτου διοργάνωσης και 4η στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα κατάφερε να κρατήσει το 0 για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι. «Οι παίχτες δουλεύουν σκληρά, αποδίδουν καλά και νιώθουμε άνετα πλέον», σχολίασε ο Ρότζερς για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του. Έχει ανέβει στην 8η θέση και βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από την πρώτη πεντάδα. Στα του αγώνα, εκτός παραμένουν οι Στάριτζ, Άλεν, Τζόουνς και Φλάναγκαν, αλλά έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς οι Λαλάνα (1/0), Τζόνσον (1/0) και Τζέραρντ (1/0) και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιους εξ αυτών στο αρχικό σχήμα. Στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο Τουρέ.

Απουσίες: Τζόουνς (Τ, 2/0), Φλάναγκαν (Α, 0/0), Άλεν (Μ, 0/0), Στάριτζ (Ε, 0/0), Τουρέ (Α, 3/0)

Σαρωτική στο πέρασμα της από την Ουαλία η Τσέλσι, διέλυσε το Σάββατο την Σουόνσι με 0-5, με τους Όσκαρ και Κόστα να μοιράζονται από 2 τέρματα και τον Σούρλε να βάζει το 5ο. Στο +5 και πάλι από την Σίτι, μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου για το πρωτάθλημα. Με 3 νίκες συνέχισε στα επίσημα της παιχνίδια, μετά την 5άρα από την Τότεναμ, με συντελεστή τερμάτων 10-0, κάτι που δείχνει ότι βρίσκει και πάλι την φόρμα της. Δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Σουόνσι οι Ασπιλικουέτα και Ντρογκμπά και πολύ πιθανόν να μην προλάβουν και σήμερα. Κατά τα άλλα, ο Μουρίνιο δεν έχει να σκέφτεται κάποια άλλη απουσία, ενώβλέπει σε τρομερή φόρμα τους Όσκαρ και Κόστα που σκοράρουν στα 2 τελευταία παιχνίδια.

Απουσίες: Ντρογκμπα(;) (Ε, 3/1), Ασπιλικουέτα (Α, 2/0)

Εκτίμηση: Σε καλή φόρμα και οι 2 αντίπαλοι και δεν αναμένεται να γίνει μεγάλο ροτέισον από τους 2 προπονητές, καθώς μιλάμε για μια «στροφή» πριν από τον τελικό του Wembley. Αποφεύγουμε το σημείο και κοιτάμε το goal/goal, παρά το γεγονός ότι αμφότερες δεν δέχονται γκολ στα 2 τελευταία, αλλά στηριζόμενοι στην καλή τους επιθετική λειτουργία.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet μπορείτε να βλέπετε όλες τις ιστοσελίδες για το νόμιμο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια που λειτουργούν με την έγκριση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).

Exit mobile version